MErhaba Arkadaşlar...
4 yaşında çok yakışıklı safkan amerikan cocker Tarçın isimli köpeğime eş arıyorum. ilgilenen arkadaşların 🔒 Üyelere Özel mail adresimden benimle irtibata geçmesini rica ediyorum...
Cane corso cinsi 2 yasindaki cok saglikli (tum asilari tam ) / safkan / temel egitimli erkek kopegime "JACK" ciftlestirmek icin disi cane corso veya napolitan mastiff ariyorum .
Cane corso cinsi 2 yasindaki cok saglikli (tum asilari tam ) / safkan / temel egitimli erkek kopegime "JACK" ciftlestirmek icin disi cane corso veya napolitan mastiff ariyorum .
arkdaşlar 4 sene oldu ogluma şşöle güzel bi dişi bulamadım eger yakınlarda dişileri kızgınlıga girecek sahipler warsa msn adresim 🔒 Üyelere Özel ....... istanbul k.cekmecede oturuommmmm
2 yasında chihuahua ve dashund mix köpegime güzel bir disi arıyorum :)
ırk olarak mix olmasına ragmen bugune kadar sahip oldugum ve hayatım boyunca gördügüm en akıllı ve sakin köpek!
2 yasında chihuahua ve dashund mix köpegime güzel bir disi arıyorum :)
ırk olarak mix olmasına ragmen bugune kadar sahip oldugum ve hayatım boyunca gördügüm en akıllı ve sakin köpek!
arkadaşlar ben izmirdeyim
dünyalar güzeli saf baxer ıma yakışıklı bir koca arıyorum ilgilenenler lütfen aşağıda vereceğim msn adresime ilk önce mail atsınlar konu kısmına da baxer yazın çünkü tanımadığım kişilerin maillerine veya msn adreslerini eklemiyorum.
msn : 🔒 Üyelere Özel
Terrier cinsindeki oğlumuz Garfi`ye güzel bir gelin istiyoruz. Oğlumuz 5 yaşında,bembeyaz,tüm aşıları tamamlanmış,inanılmaz iyi huylu ve 🔒 Üyelere Özel
Terrier cinsindeki oğlumuz Garfi`ye güzel bir gelin istiyoruz. Oğlumuz 5 yaşında,bembeyaz,tüm aşıları tamamlanmış,inanılmaz iyi huylu ve 🔒 Üyelere Özel