Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

disi boxer aranıyor -
eskisehir yada bilecikte 1 yasındaki paşama es arıyorum. ısteyene resımlerı msnden gonderırım safkan ve cok saglıklıdır 🔒 Üyelere Özel

disi boxer aranıyor -
eskisehir yada bilecikte 1 yasındaki paşama es arıyorum. ısteyene resımlerı msnden gonderırım safkan ve cok saglıklıdır 🔒 Üyelere Özel

golden retriever`ıma dişi arıyorum -
yakışıklı goldenım bademe güzel bi dişi arıyorum..izmirden olması daha iyi olur.. cep : 🔒 Üyelere Özel msn : 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı goldenım bademe güzel bi dişi arıyorum..izmirden olması daha iyi olur.. cep : 🔒 Üyelere Özel msn : 🔒 Üyelere Özel

dünyalar güzeli saf boxer ıma koca arıyorum -
dünyalar güzeli kızıma koca arıyorum - izmir msn adresim:🔒 Üyelere Özel (ilk önce mail atarsnız daha iyi olur yabancı msn`e diye kabul etmeyebilir)

west highland white terrier oğluma dişi -
west highland white terrier oğluma dişi arıyorum. 🔒 Üyelere Özel

ankarada cockerıma damat arıyorm -
ankarada ispanyol kahve renklı cockrıma es arıyorm ılgılennler 🔒 Üyelere Özel`a mail atsın lutfen

oglumuza dişi rottweıler arıyoruz -
mart ayında 2 yaşına giricek egitimli rottweıler cinsi oglumuza dişi arıyoruz

Safkan Amerikan cocker oğluma, gelin arıyorum (izmir) -
MErhaba Arkadaşlar... 4 yaşında çok yakışıklı safkan amerikan cocker Tarçın isimli köpeğime eş arıyorum. ilgilenen arkadaşların 🔒 Üyelere Özel mail adresimden benimle irtibata geçmesini rica ediyorum...

DİŞİ MASTİFF ARANİYOR !! -
Cane corso cinsi 2 yasindaki cok saglikli (tum asilari tam ) / safkan / temel egitimli erkek kopegime "JACK" ciftlestirmek icin disi cane corso veya napolitan mastiff ariyorum .

Cane corso cinsi 2 yasindaki cok saglikli (tum asilari tam ) / safkan / temel egitimli erkek kopegime "JACK" ciftlestirmek icin disi cane corso veya napolitan mastiff ariyorum .

Shadow -
arkdaşlar 4 sene oldu ogluma şşöle güzel bi dişi bulamadım eger yakınlarda dişileri kızgınlıga girecek sahipler warsa msn adresim 🔒 Üyelere Özel ....... istanbul k.cekmecede oturuommmmm

chihuahua-dashund(sosis) mix yakısıklı ogluma bi kız arıyorum -
2 yasında chihuahua ve dashund mix köpegime güzel bir disi arıyorum :) ırk olarak mix olmasına ragmen bugune kadar sahip oldugum ve hayatım boyunca gördügüm en akıllı ve sakin köpek!

chihuahua-dashund(sosis) mix yakısıklı ogluma bi kız arıyorum -
2 yasında chihuahua ve dashund mix köpegime güzel bir disi arıyorum :) ırk olarak mix olmasına ragmen bugune kadar sahip oldugum ve hayatım boyunca gördügüm en akıllı ve sakin köpek!

dünyalar güzeli saf baxer ıma koca arıyorum -
arkadaşlar ben izmirdeyim dünyalar güzeli saf baxer ıma yakışıklı bir koca arıyorum ilgilenenler lütfen aşağıda vereceğim msn adresime ilk önce mail atsınlar konu kısmına da baxer yazın çünkü tanımadığım kişilerin maillerine veya msn adreslerini eklemiyorum. msn : 🔒 Üyelere Özel

TERRIER.Oğlumuza eş arıyoruz... -
Terrier cinsindeki oğlumuz Garfi`ye güzel bir gelin istiyoruz. Oğlumuz 5 yaşında,bembeyaz,tüm aşıları tamamlanmış,inanılmaz iyi huylu ve 🔒 Üyelere Özel

TERRIER.Oğlumuza eş arıyoruz... -
Terrier cinsindeki oğlumuz Garfi`ye güzel bir gelin istiyoruz. Oğlumuz 5 yaşında,bembeyaz,tüm aşıları tamamlanmış,inanılmaz iyi huylu ve 🔒 Üyelere Özel

ogluma es ariyorum (husky)(istanbul) -
oglum ucara es ariyorum saf sibirya kurdu,ilgililer bu bilgileri kullanarak bana ulasabilir, 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel