Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

Dişi boxer ıma eş arıyorum -
kocaelindeyiz beyaz ya da maskeli beyaz erkek eş arıyorum

Dişi boxer ıma eş arıyorum -
kocaelindeyiz beyaz ya da maskeli beyaz erkek eş arıyorum

ERKEK BEYAZ BOXER LAZIM KOCAELİNDE -
irtibat: 🔒 Üyelere Özel

dişi labradoruma yakışıklı bir eş aranıyor... izmir -
İZMİR...dişi labrador retriver sahibiyim.adayların 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmalarını rica ediyoruz:)

dişi labradoruma yakışıklı bir eş aranıyor... izmir -
İZMİR...dişi labrador retriver sahibiyim.adayların 🔒 Üyelere Özel adresine mail atmalarını rica ediyoruz:)

ANTALYADA SİBİRYA KURDUMA EŞ ARIYORUM -
Sibirya kurduma antalyada olmak şartıyla eş arıyorum.Benim köpeğim siyah ve gözleri mavi bir artısıda maskesinin orjinal olması.İlgilenenler forma yazabilir.

ANTALYADA SİBİRYA KURDUMA EŞ ARIYORUM -
Sibirya kurduma antalyada olmak şartıyla eş arıyorum.Benim köpeğim siyah ve gözleri mavi bir artısıda maskesinin orjinal olması.İlgilenenler forma yazabilir.

Neopolitan Mastif -
Dişi Neopolitanıma çifleştirmek için erkek eş arıyorum. Sakarya /Hendek 🔒 Üyelere Özel Hüseyin şimşir

Neopolitan Mastif -
Dişi Neopolitanıma çifleştirmek için erkek eş arıyorum. Sakarya /Hendek 🔒 Üyelere Özel Hüseyin şimşir

terrier oğlumuza gelin arıyoruz -
yakışıklı oğlumuzun baba olmasını istioruz.0 numara, beyaz, 2 yaşında,ikamet ankara eryaman.

yakışıklı oğlumuzun baba olmasını istioruz.0 numara, beyaz, 2 yaşında,ikamet ankara eryaman.

dişi golden arıyorum -
istanbul mecidiyeköyde yerimiz dişi golden arıuyorum ilgilenenler arasın 🔒 Üyelere Özel

terrier oğlumuza gelin arıyoruz (izmir) -
çok yakışıklı, sağlıklı terrier oğluma izmirden gelin arıyorum. 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.

Yakışıklı safkan Golden Retriver oğluma eş arıyorum (ANTALYA) -
1,5 yaşında yakışıklı oğlum ilk kez çiftleşecek. 🔒 Üyelere Özel ilgilenenlere resim gonderebilirim.

Erkek american cocker ımıza eş arıyoruz[ankara] -
3 yaşında sarı çok güzel karamel imize dişi cocker arıyoruz 🔒 Üyelere Özel

maltiz terrier `e dişi eş aranıyor -
istanbul dan...2,5 yaşındaki oğlumuza ilk deneyimini yaşatacak güzel bir dişi arıyoruz..acil lütfen..

DİŞİ GOLDEN ARIYORUZ.. (İZMİR) -
SECERELİ OĞLUMA DİŞİ ARIYORUZ.. (İZMİR ) TEL : 0.232.8787523

DİŞİ GOLDEN EŞ ARIYORUZ (İZMİR) -
SECERELİ OĞLUMUZA DİŞİ GOLDEN ARIYORUZ..!! İZMİR

ERKER ROTT ARIYORUM -
2 yaşındaki çok iyi cins iri cüsseli kızıma acil eş arıyorum.İstanbulda anadolu yakasında ikamet etmekteyim.