2,5 yaşında tarçın renginde kıvırcık tüylü akıllı,eğitimli ve çok hareketlidir. Ayrıca baba olmak için deliriyor ;)Güzel bir amerikan cockerınız varsa isterseniz dünür olabiliriz...
2,5 yaşında tarçın renginde kıvırcık tüylü akıllı,eğitimli ve çok hareketlidir. Ayrıca baba olmak için deliriyor ;)Güzel bir amerikan cockerınız varsa isterseniz dünür olabiliriz...
mavi gözlü, siyah beyaz, maskelisafkan sibirya kurduma aynı özelliklere sahipsibirya kurdu.dişi lavrak setter ime de setter eş arıyorum.5 ila 30 gün arasında ikiside kızana gelecek.eşlerin sahiplerine birer erkek yavru verebilirim.istanbul anadolu yakasındayım.ilgilenenler bana (🔒 Üyelere Özel) yada 🔒 Üyelere Özel. nolu telden ulaşabilirsiniz.
benim maskeli siyah beyaz husky m var bir ay içinde kızana gelecek.ona siyah beyaz, maskeli,mavi gözlü eş arıyorum.istanbul anadolu yakasın da olursa iyi olur.
benim maskeli siyah beyaz husky m var bir ay içinde kızana gelecek.ona siyah beyaz, maskeli,mavi gözlü eş arıyorum.istanbul anadolu yakasın da olursa iyi olur.
merhabalaR. dişi bir cockerimiz var ona amerikan cocker eş arıyoruz. köpeğimiz çok uslu ve şirin bir yaratık. eğer ilgilenen olursa mail adresimizi veriyoruz.
yazın bize damadımız olun :D
🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.