Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

Tarçın`ımın (Amerikan Cocker) Mürvedini Görmek İstiyorum. -
2,5 yaşında tarçın renginde kıvırcık tüylü akıllı,eğitimli ve çok hareketlidir. Ayrıca baba olmak için deliriyor ;)Güzel bir amerikan cockerınız varsa isterseniz dünür olabiliriz...

2,5 yaşında tarçın renginde kıvırcık tüylü akıllı,eğitimli ve çok hareketlidir. Ayrıca baba olmak için deliriyor ;)Güzel bir amerikan cockerınız varsa isterseniz dünür olabiliriz...

adanada golden dişi eş aranıyor -
arkadaşlar 2 yaşında ki safkan golden oğluma adanada dişi eş arıyorum...ilgilenenler bana 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirler...

yorkshire terrier dişi aranıyor -
erkek köpeğine eş arayan üyemize yardımcı olabiliceklr sitemizi ziytaret edeb,🔒 Üyelere Özel

yorkshire terrier dişi aranıyor -
erkek köpeğine eş arayan üyemize yardımcı olabiliceklr sitemizi ziytaret edeb,🔒 Üyelere Özel

can yoldaşım oğlum gizmoya eş arıyorum -
gizmomuz 16 aylık yakışıklı bir golden retriever.ona eş arıyorum.ankarada ikamet ediyorum.

Basenji dişi köpeğimize eş arıyoruz. -
Orta afrika kökenli basenji dişi köpeğimize eş arıyoruz. İlgilenenlerin yazmasını rica ediyoruz.

Orta afrika kökenli basenji dişi köpeğimize eş arıyoruz. İlgilenenlerin yazmasını rica ediyoruz.

4 YAŞINDA ERKEK ALMAN KURDU-MACAR IRKI -
OĞLUMUZA ANKARALI BİR GELİN ADAYI ARIYORUZ.NİŞANDA DÜĞÜNDE ERKEK TARAFINA AİT:)) 🔒 Üyelere Özel

4 YAŞINDA ERKEK ALMAN KURDU-MACAR IRKI -
OĞLUMUZA ANKARALI BİR GELİN ADAYI ARIYORUZ.NİŞANDA DÜĞÜNDE ERKEK TARAFINA AİT:)) 🔒 Üyelere Özel

dişi husky ve dişi setter ime safkan eşler arıyorum. -
mavi gözlü, siyah beyaz, maskelisafkan sibirya kurduma aynı özelliklere sahipsibirya kurdu.dişi lavrak setter ime de setter eş arıyorum.5 ila 30 gün arasında ikiside kızana gelecek.eşlerin sahiplerine birer erkek yavru verebilirim.istanbul anadolu yakasındayım.ilgilenenler bana (🔒 Üyelere Özel) yada 🔒 Üyelere Özel. nolu telden ulaşabilirsiniz.

dişi husky me eş arıyorum -
benim maskeli siyah beyaz husky m var bir ay içinde kızana gelecek.ona siyah beyaz, maskeli,mavi gözlü eş arıyorum.istanbul anadolu yakasın da olursa iyi olur.

benim maskeli siyah beyaz husky m var bir ay içinde kızana gelecek.ona siyah beyaz, maskeli,mavi gözlü eş arıyorum.istanbul anadolu yakasın da olursa iyi olur.

2 yaşında erkek cocker`a eş arıyoruz-ankara -
ismi fındık ankara eryamandayız.....ilgilenenlere fotoğraflarını gö🔒 Üyelere Özel

DİŞİ (dünya tatlısı gofimize) COCKERİMİZE YAKIŞIKLI DAMAT BAKIYORUZ .... :) -
merhabalaR. dişi bir cockerimiz var ona amerikan cocker eş arıyoruz. köpeğimiz çok uslu ve şirin bir yaratık. eğer ilgilenen olursa mail adresimizi veriyoruz. yazın bize damadımız olun :D 🔒 Üyelere Özel