5 yaşındaki yakışıklı cocker spaniel köpeğime bir dişi cocker arıyorum...İlgilenenler lütfen mesaj atsın. İsteyenler Bizim Yakışıklı prensimizin resimlerine buradan bakabilir:🔒 Üyelere Özel
5 yaşındaki, erkek cocker spaniel köpeğime dişi bir cocker spaniel arıyorum köpeğimin adı prens ilgilenenler lütfen mesaj atsın eğer köpeğimin resimlerini görmek isterseniz veya hakkında bilgi buradan hepsine ulaşabilirsiniz: 🔒 Üyelere Özel
BİR YAŞINDA BANDOG DİŞİ KÖPEĞİME BEYAZ VEYA SİYAH RENKTE ERKEKLE ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYORUM.ERKEK BANDOG VEYA PİTBUL İLE.YAVRULARI PAYLAŞIRIZ.BOLU VE CİVARI OLURSA İYİ OLUR.
BİR YAŞINDA BANDOG DİŞİ KÖPEĞİME BEYAZ VEYA SİYAH RENKTE ERKEKLE ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYORUM.ERKEK BANDOG VEYA PİTBUL İLE.YAVRULARI PAYLAŞIRIZ.BOLU VE CİVARI OLURSA İYİ OLUR.
1,5 yaşında olan dişi golden köpeğimize erkek arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar irtibata geçsinler dişinin resimlerini ve ayrıntılı bilgiyi sitemizden alabilirler.
🔒 Üyelere Özel
evcilci@tr.🔒 Üyelere Özel
Cane corso cinsi 2 yasindaki cok saglikli (tum asilari tam ) / safkan / temel egitimli erkek kopegime "JACK" ciftlestirmek icin disi cane corso veya napolitan mastiff ariyorum . Bize 🔒 Üyelere Özel ulasabilrmsniz.
safkan erkek siyah danuama çiftleştirmek için did danua arıyorum
bana can@dorasis.🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz kadıköy feneryolundayım ilgilenenlere tel da verebilirim
Merhaba Çıtırlar; Tomy sesleniyor :) Yukarıda seçenek olmadığından belirtemedim, pekin- terier kırmasıyım yani safkan deilim.. Fakat şekilde görüldüğü gibi dürüst bir varlığım... İçkim, kumarım, sigaram yok yalnız biraz fazla para harcamamdan şikayetçiler... Birkaç girişimim oldu fakat hiç çiftleşemedim (soğuk kadınlardan hoşlanmıyorum), şu fani dünyayı terk etmeden benimde çocuklarım olsun istiyorum... Niyeti ciddi olanları beklerim :)) Astala Vista Bebekler :) Tomy