selamlar.65 kiloluk 12 aylık erkek cane corsoma adanadan eş arıyorum.çok güzel ve güçlü bir köpektir.ilgilenenlere Atatürk parkında köpeğimi gösterebilirim.
arkadaşlar okadar kudurduki bu deli
geceleri havlamaktan uyutmuyor lütfen bitsin artık bu cile
dayanamıyorum artık oğluşum böyle üzülmesine acilen ahar-pei cinsi gelin arıyoruz ilgilenler lütfen bana ulaşssın izmirden yazıyorum umarım bi gelin adayı bulabiliriz rengi sütlü kahvedir
tel:🔒 Üyelere Özel
ev:02324611653
Kizim simdilik 9 aylik ve de 1.5 yasina kadar ciftlestirmeyi dusunmuyorum, ama damat adayini simdiden ariyorum.
Kizim AKC`ye uye, hem annesi hem de babasi sampiyon. Cok tatli.
Oğlumuz Şubat ayında 2 yaşına giriyor. Amerikadan tüm belgeleriyle gelmiş olup, cinsinin en iyi örneklerindendir. Dişinin de Amerikan Golden olması gerekmektedir. Macar kökenli goldenlarla ilgilenmiyoruz.
Oğlumuz Şubat ayında 2 yaşına giriyor. Amerikadan tüm belgeleriyle gelmiş olup, cinsinin en iyi örneklerindendir. Dişinin de Amerikan Golden olması gerekmektedir. Macar kökenli goldenlarla ilgilenmiyoruz.
KIZIMIZA ÖZELLİKLE EŞ OLARAK SİYAH ALMANÇOBAN KÖPEĞİ ARIYORUZ. MART AYINDA YAŞINA GİRECEK VE O AY ÇİFTLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ
KOCAELİ YAHYAKAPTAN MEVKİİNDE OTURUYORUZ
IRK:ANNE ALMANÇOBAN KÖPEĞİ - BABA ROTTWEILER
DOĞUM:11-MART-2007
GÖRÜNÜŞ:İRİ YAPILI; ALMANÇOBAN KÖPEĞİ GİBİ DİK KULAKLAR, ROTTWEILER GİBİ TÜY RENKLERİNE SAHİP.
YAVRULARI EMİNİM ÇOK TATLI VE GÜZEL OLUR.
İLGİLENENLER BANA YAZSIN
TEŞEKKÜRLER...
izmirde erkek choclate labradoruma eş arıyorum.Köpeğim ithal,secereli, çok yakışıklı ve çok bakımlıdır.
Fotorafları aşağıdaki linklerdedir.Zaten bakınca anlarsınız...
1 🔒 Üyelere Özel
2 🔒 Üyelere Özel
3 🔒 Üyelere Özel
4 🔒 Üyelere Özel
5 🔒 Üyelere Özel
izmirde erkek choclate labradoruma eş arıyorum.Köpeğim ithal,secereli, çok yakışıklı ve çok bakımlıdır.
1 🔒 Üyelere Özel
2 🔒 Üyelere Özel
3 🔒 Üyelere Özel
4 🔒 Üyelere Özel
5 🔒 Üyelere Özel
1 🔒 Üyelere Özel
2 🔒 Üyelere Özel
3 🔒 Üyelere Özel
4 🔒 Üyelere Özel
5 🔒 Üyelere Özel
1 🔒 Üyelere Özel
2 🔒 Üyelere Özel
3 🔒 Üyelere Özel
4 🔒 Üyelere Özel
5 🔒 Üyelere Özel
1 🔒 Üyelere Özel
2 🔒 Üyelere Özel
3 🔒 Üyelere Özel
4 🔒 Üyelere Özel
5 🔒 Üyelere Özel
Danua cinsi oğluma eş arıyorum saf kan olup 10 ayını doldurmuşdur. ankarada oturan danua sahibi arkadaşlara duyurulur
🔒 Üyelere Özel ilgililerin adresinden bana ulaşmalarını rica ederim
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.