Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

Dişi cane corso yada neapolitan eş arıyorum (adana) -
selamlar.65 kiloluk 12 aylık erkek cane corsoma adanadan eş arıyorum.çok güzel ve güçlü bir köpektir.ilgilenenlere Atatürk parkında köpeğimi gösterebilirim.

erkek shar-pei cinsi köpeğime acilen gelin arıyorum -
arkadaşlar okadar kudurduki bu deli geceleri havlamaktan uyutmuyor lütfen bitsin artık bu cile dayanamıyorum artık oğluşum böyle üzülmesine acilen ahar-pei cinsi gelin arıyoruz ilgilenler lütfen bana ulaşssın izmirden yazıyorum umarım bi gelin adayı bulabiliriz rengi sütlü kahvedir tel:🔒 Üyelere Özel ev:02324611653

pincher cinsi köpeğime gelin arıyorum -
izmirde oturuyorum köpeğim rui 13 nisan 2006 doğumlu kendi cinsiyle eşleştirmek istiyorum izmirden ilgilenenler mail atarsa sevinirim 🔒 Üyelere Özel

merhabalar koca adaylarına mujde -
merhabalar 2 yasındakı kızım pamuk artık evlenmek ıstedıgını dusunuyorum guvenılır ıyı bır ayley le anlasıp cıftlestırmek ıstıyorum lutfen acele edelım benım kız evde kaldım korkusu ıcerısınde 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel numaralardan ulasmanızı ıstıyorum

merhabalar koca adaylarına mujde -
merhabalar 2 yasındakı kızım pamuk artık evlenmek ıstedıgını dusunuyorum guvenılır ıyı bır ayley le anlasıp cıftlestırmek ıstıyorum lutfen acele edelım benım kız evde kaldım korkusu ıcerısınde 🔒 Üyelere Özel veya 🔒 Üyelere Özel numaralardan ulasmanızı ıstıyorum

Shihtzu kizima yakisikli bir damat ariyorum -
Kizim simdilik 9 aylik ve de 1.5 yasina kadar ciftlestirmeyi dusunmuyorum, ama damat adayini simdiden ariyorum. Kizim AKC`ye uye, hem annesi hem de babasi sampiyon. Cok tatli.

Amerika`dan gelen secereli Golden yavrumuza eş arıyoruz. -
Oğlumuz Şubat ayında 2 yaşına giriyor. Amerikadan tüm belgeleriyle gelmiş olup, cinsinin en iyi örneklerindendir. Dişinin de Amerikan Golden olması gerekmektedir. Macar kökenli goldenlarla ilgilenmiyoruz.

Amerika`dan gelen secereli Golden yavrumuza eş arıyoruz. -
Oğlumuz Şubat ayında 2 yaşına giriyor. Amerikadan tüm belgeleriyle gelmiş olup, cinsinin en iyi örneklerindendir. Dişinin de Amerikan Golden olması gerekmektedir. Macar kökenli goldenlarla ilgilenmiyoruz.

KIZIMIZA;siyah AlmanKurt`u eş aranıyor(KOCAELİ) -
KIZIMIZA ÖZELLİKLE EŞ OLARAK SİYAH ALMANÇOBAN KÖPEĞİ ARIYORUZ. MART AYINDA YAŞINA GİRECEK VE O AY ÇİFTLEŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ KOCAELİ YAHYAKAPTAN MEVKİİNDE OTURUYORUZ IRK:ANNE ALMANÇOBAN KÖPEĞİ - BABA ROTTWEILER CİNSİYET:DİŞİ DOĞUM:11-MART-2007 GÖRÜNÜŞ:İRİ YAPILI; ALMANÇOBAN KÖPEĞİ GİBİ DİK KULAKLAR, ROTTWEILER GİBİ TÜY RENKLERİNE SAHİP. YAVRULARI EMİNİM ÇOK TATLI VE GÜZEL OLUR. İLGİLENENLER BANA YAZSIN TEŞEKKÜRLER...

dişi husky e eş aranıyor ankara -
4 yaşında,siyah beyaz maskeli,renkli gözlü husky me eş arıyorum.şuan zamanı gelmiş durumda.ilgilenen arkadaşlar ararsa sevinirim.tel:🔒 Üyelere Özel

Golden Retriever Cinsi Kızıma İzmir`den Eş Arıyorum!!! -
Bulut isimli 1,5 yaşındaki Golden Retriever Cinsi Kızıma Eş Arıyorum!!! CEP:0.🔒 Üyelere Özel

Bulut isimli 1,5 yaşındaki Golden Retriever Cinsi Kızıma Eş Arıyorum!!! CEP:0.🔒 Üyelere Özel

!!İzmirde Erkek Choclate Labrador Dişi eş Arıyor!! -
izmirde erkek choclate labradoruma eş arıyorum.Köpeğim ithal,secereli, çok yakışıklı ve çok bakımlıdır. Fotorafları aşağıdaki linklerdedir.Zaten bakınca anlarsınız... 1 🔒 Üyelere Özel 2 🔒 Üyelere Özel 3 🔒 Üyelere Özel 4 🔒 Üyelere Özel 5 🔒 Üyelere Özel

izmirde erkek choclate labradoruma eş arıyorum.Köpeğim ithal,secereli, çok yakışıklı ve çok bakımlıdır. Fotorafları aşağıdaki linklerdedir.Zaten bakınca anlarsınız... 1 🔒 Üyelere Özel 2 🔒 Üyelere Özel 3 🔒 Üyelere Özel 4 🔒 Üyelere Özel 5 🔒 Üyelere Özel

Danua -
Danua cinsi oğluma eş arıyorum saf kan olup 10 ayını doldurmuşdur. ankarada oturan danua sahibi arkadaşlara duyurulur 🔒 Üyelere Özel ilgililerin adresinden bana ulaşmalarını rica ederim