8 yaşında King doperman erkek köpeğime eş arıyorum, Aşılı, safkan, Ankara/Ümitköyde,
İlginenlerin 🔒 Üyelere Özel ulaşmalarını rica ederim.
Prof. Dr. A. NUri YAZICIOĞLU
arkadastan izmirde oturuorum...oglum arthura bi gelin arıorum bnmle irtibata gecmek isteyenler ltfen msn adreslerini veya no larını bıraksınlar..saygılarımla..
arkadastan izmirde oturuorum...oglum arthura bi gelin arıorum bnmle irtibata gecmek isteyenler ltfen msn adreslerini veya no larını bıraksınlar..saygılarımla..
Oglumuz rottweiler soyundan olup en özel şartlarla bakılıyor;)Evimizin prensi artık prensesini arıyor,
Ölçüleri : Boy (sırt yüksekliği /cidago) :67 cmKilo :52
Sağlık: HD ve ED raporları var (Kalça dispilazisi riski olmadığna dair)
İrtibat için: hectorix@rottclub.🔒 Üyelere Özel(msn)
merhabalar....
yaramaz mı yaramaz sevimli mi sevimli ve bir o kadarda yakışıklı 2 numara terrierime eş arıyorum.... kendisi beyaz renkte ama bir gözünün çevresi tamamen siyah... hayduta benziyor.... zaten tam bir haydut....
ilgilenenlere resimde gönderebilirim.....
merhaba kızım 8 aylık ilk reglını olcak ve sonraki regl da çiftleştircem şimdiden koca arıyorum ayrıca erkek tarafına 1 yavru verilecektir. yer adana mersin civarı olcak. bu şartları kabul edenler: 🔒 Üyelere Özel adresine mail atıp görüşebiliriz kızım ingiliz ama damat amerikanda olabilir önemli olan saf bir cocker olması ama ingiliz tercihimizdir!!!
merhaba kızım 8 aylık ilk reglını olcak ve sonraki regl da çiftleştircem şimdiden koca arıyorum ayrıca erkek tarafına 1 yavru verilecektir. yer adana mersin civarı olcak. bu şartları kabul edenler: 🔒 Üyelere Özel adresine mail atıp görüşebiliriz kızım ingiliz ama damat amerikanda olabilir önemli olan saf bir cocker olması ama ingiliz tercihimizdir!!!
8 AYLIK OGLUS`UMA ARTIK BIR GELIN BULMANIN ZAMANI GELDİ SANIRIM :)
ASILARI TAM, SAGLIGI YERINDE ... HIC BIR KUSKUNUZ OLMASIN ..
İSTANBUL BAKIRKOYDEYİM ..
ULASABILECEGINIZ ADRES/ TLF :
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
adım nihan
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.