Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

1 yaşındaki yakışıklı pekingese Zeytin`imize dişi bir sevgili arıyoruz. -
1 yaşındaki yakışıklı pekingese Zeytin`imize dişi bir sevgili arıyoruz. Zeytin yabancıların ayaklarıyla uğraşır oldu.

safkan dişi labradorumuza erkek -
safkan dişi labradorumuza erkek,kızımız secereli annesi dünya 6.sıdır.madalyalı

doberman oğluma eş arıyorum -
doberman oğluma hanım arıyorum ama galiba onu çiftleştirmek için geç kaldık çünkü kendisi 5 yaşlarında :(

KİNG DOPERMANIMA DİŞİ EŞ ARIYORUM -
8 yaşında King doperman erkek köpeğime eş arıyorum, Aşılı, safkan, Ankara/Ümitköyde, İlginenlerin 🔒 Üyelere Özel ulaşmalarını rica ederim. Prof. Dr. A. NUri YAZICIOĞLU

oglum arthura (saf kan rottweiler) saf kan bi dişi rottweiler arıorum -
arkadastan izmirde oturuorum...oglum arthura bi gelin arıorum bnmle irtibata gecmek isteyenler ltfen msn adreslerini veya no larını bıraksınlar..saygılarımla..

oglum arthura (saf kan rottweiler) saf kan bi dişi rottweiler arıorum -
arkadastan izmirde oturuorum...oglum arthura bi gelin arıorum bnmle irtibata gecmek isteyenler ltfen msn adreslerini veya no larını bıraksınlar..saygılarımla..

Malikanenin yakışıklı delikanlısı prensesini arıyor (Rottweiler) -
Oglumuz rottweiler soyundan olup en özel şartlarla bakılıyor;)Evimizin prensi artık prensesini arıyor, Ölçüleri : Boy (sırt yüksekliği /cidago) :67 cmKilo :52 Sağlık: HD ve ED raporları var (Kalça dispilazisi riski olmadığna dair) İrtibat için: hectorix@rottclub.🔒 Üyelere Özel(msn)

dısı napolıtan mastıffıme erkek napolıtan mastıff arıyorum -
sımdıden tanısalım 2 yasında safkan grı 🔒 Üyelere Özel ıst eyupteyım

dısı napolıtan mastıffıme erkek napolıtan mastıff arıyorum -
sımdıden tanısalım 2 yasında safkan grı 🔒 Üyelere Özel ıst eyupteyım

baş belama ankaradan dişi eş arıyorum -
merhabalar.... yaramaz mı yaramaz sevimli mi sevimli ve bir o kadarda yakışıklı 2 numara terrierime eş arıyorum.... kendisi beyaz renkte ama bir gözünün çevresi tamamen siyah... hayduta benziyor.... zaten tam bir haydut.... ilgilenenlere resimde gönderebilirim.....

alman kurt u erkek secereli -
🔒 Üyelere Özel e maıl ve msn nem dısısı olan olursa cıftlestırırız

8 aylık cocker kızım için koca adana mersin civarı!!! -
merhaba kızım 8 aylık ilk reglını olcak ve sonraki regl da çiftleştircem şimdiden koca arıyorum ayrıca erkek tarafına 1 yavru verilecektir. yer adana mersin civarı olcak. bu şartları kabul edenler: 🔒 Üyelere Özel adresine mail atıp görüşebiliriz kızım ingiliz ama damat amerikanda olabilir önemli olan saf bir cocker olması ama ingiliz tercihimizdir!!!

merhaba kızım 8 aylık ilk reglını olcak ve sonraki regl da çiftleştircem şimdiden koca arıyorum ayrıca erkek tarafına 1 yavru verilecektir. yer adana mersin civarı olcak. bu şartları kabul edenler: 🔒 Üyelere Özel adresine mail atıp görüşebiliriz kızım ingiliz ama damat amerikanda olabilir önemli olan saf bir cocker olması ama ingiliz tercihimizdir!!!

Prenses Shar Pei arıyoruz... -
Yakışıklı oğlum dinoya prensesini arıyoruz...dominant iyi huylu sevecen eğitimli saf kan zor beğenir....

Yakışıklı oğlum dinoya prensesini arıyoruz...dominant iyi huylu sevecen eğitimli saf kan zor beğenir....

8 AYLIK PEKİNES OGLUMA GELİN ARIYORUZ... -
8 AYLIK OGLUS`UMA ARTIK BIR GELIN BULMANIN ZAMANI GELDİ SANIRIM :) ASILARI TAM, SAGLIGI YERINDE ... HIC BIR KUSKUNUZ OLMASIN .. İSTANBUL BAKIRKOYDEYİM .. ULASABILECEGINIZ ADRES/ TLF : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel adım nihan