Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

american cockerima disi ariyorum.. -
3 yasinda american cockerima es ariyorum. istanbul gayrettepede oturuyorum. ilgilenenlerin benimle irtibata gecmesini rica ederim. 🔒 Üyelere Özel

american cockerima disi ariyorum.. -
3 yasinda american cockerima es ariyorum. istanbul gayrettepede oturuyorum. ilgilenenlerin benimle irtibata gecmesini rica ederim. 🔒 Üyelere Özel

erkek husky dişi aranıyor ist anadolu cidden nadir güzellikte -
erkek malamutum var bilmeyenler için huskyle aynı ırklar sadece tüyleri biraz daha uzun ve daha asil :) dişi arıyoruz 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirisniz

ERKEK MALAMUTUM VAR DİŞİ HUSKY YADA MALAMUT -
İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA OTURUORUM KÖPEİM GİBİSNİ CİDDEN BULAMASSINIZ ÇOK CİDDİYİM ÇOK ASİL BİR KÖPEK ULAŞMAK İSTERSENİZ LÜTFEN EKLEYİN :)msn: 🔒 Üyelere Özel

COCKER OĞLUMA BİR EŞ ARIYORUM -
COCKER SPENİAL CİNSİ ERKEK SECERESİ OLAN EYLÜL/2005 DOĞUMLU OĞLUM TARÇIN A ACİL ÇİFTLEŞTİRMEK ÜZERE BİR EŞ ARIYORUM.İLGİLENEN ARKADAŞLAR BANA 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ TEŞEKKÜRLER.

SAİNT BERNARD cinsi oglumuza prenses arıyoruz -
SAİNT BERNARD cinsi oglumuza eş arıyoruz oglumuz 5 yaşındadır eş olacak aday aranıyo ihtibat msn 🔒 Üyelere Özel ben yusuf ayan

KIZIMA EŞ ARIYORUM-FRENCH MASTIFF -
2 YASINDA FRENCH MASTIFF CINSI KIZIMIZA ES ARIYORUZ.

Güzel kızımız Çiftleşme döneminde Kendisine eş arıyoruz (Golden) -
Dünyalar tatlısı kızımız çiftleşme döneminde ilgilenen arkadaşalr iletişime geçebilirler (istanbul) Tel:🔒 Üyelere Özel

12 Aylık Dişi Husky`me Erkek Arıyorum -
12 Aylık Dişi Husky`me Erkek Arıyorum Adanada İkamet Ediyorum Duşunenler İçin Cep No : 🔒 Üyelere Özel Msn : 🔒 Üyelere Özel Msn`yi Pek Kullanmıyorum Ulaşmak İstiyenler Cepten Ulaşabilirler

3.5 yaşında american cooker oğlumuza dişi eş arıyoruz... -
3.5 yaşında american cooker cinsi oğlumuza dişi eş aramaktayız. aşağıda oğlumuzun resimleri vardır: [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] Shot with [url=🔒 Üyelere Özel]W810i[/url] at 2007-07-01 [url=🔒 Üyelere Özel][img=🔒 Üyelere Özel][/url] Shot with [url=🔒 Üyelere Özel]W810i[/url] at 2007-07-01

DİŞİ PEKİNGESE KAHVERENGİ İZMİRDEN -
PRENSESİMİZE EŞ ARIYORUZ İZMİR İÇİ TERCİHİMİZDİR GÖRMEK İSTEYENLER İÇİN RESMLER BURADA =) 🔒 Üyelere Özel

dişi husky aranıyor -
1,5 yasında sıyah maskeli ve kırma olmayan oğlum snow`ye dişi husky arıyorum trakya cıvarı ve ıstanbul bolgesı olabılır tel 🔒 Üyelere Özel

dişi husky aranıyor -
1,5 yasında sıyah maskeli ve kırma olmayan oğlum snow`ye dişi husky arıyorum trakya cıvarı ve ıstanbul bolgesı olabılır tel 🔒 Üyelere Özel