Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

Kangal oğlumuza (kanka) eş arıyoruz....! -
5 yaşındaki kangal oglumuz (kankaya) güzel bir dişi arıyoruz...!Oglumuz 5 yaşındadır..!Çok sağlam bir kandan gelmedir.!Görünce hasta kalıcaksınız yerimiz fatih/vatan caddesinde`dir...! ulasım : 🔒 Üyelere Özel Geçen sene attıgı yavrularu 750 ytl ye satmıştık..!Güzel bir dişiyle kanı yakalamak bizim elimizde arkadalar...!Sahibi sivastan geetirmişti...!

Kangal oğlumuza (kanka) eş arıyoruz....! -
5 yaşındaki kangal oglumuz (kankaya) güzel bir dişi arıyoruz...!Oglumuz 5 yaşındadır..!Çok sağlam bir kandan gelmedir.!Görünce hasta kalıcaksınız yerimiz fatih/vatan caddesinde`dir...! ulasım : 🔒 Üyelere Özel Geçen sene attıgı yavrularu 750 ytl ye satmıştık..!Güzel bir dişiyle kanı yakalamak bizim elimizde arkadalar...!Sahibi sivastan geetirmişti...!

Golden erkeğime eş arıyorum -
Alan koruma ,Yakın koruma ve tuvalet eğitimli golden erkeğime eş arıyorum irtibat tlf : 🔒 Üyelere Özel VOLKAN istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.köpeğim arabayla seyahati sevdiğinden yakın yerlere gelebilirim.

Golden erkeğime eş arıyorum -
Alan koruma ,Yakın koruma ve tuvalet eğitimli golden erkeğime eş arıyorum irtibat tlf : 🔒 Üyelere Özel VOLKAN istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.köpeğim arabayla seyahati sevdiğinden yakın yerlere gelebilirim.

dişi bull terierime acele eş arıyorum -
çifleştirme zamanı gelen bull terierime eş arıyorum ist. bostancı tel:0216 463 50 47 cep:🔒 Üyelere Özel

jack russellıma eş arıyorum -
kızıma eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabiliriniz

SAMOYED cinsi köpeğime dişi arıyorum -
2 yaşında bakımlıdır.köpeğime çiftleşmesi için dişi arıyorum bandırma gönen çevresi olursa sevinirim teşekkür ederim.

AMERİKAN COCKER SPANİEL DİŞİ ARIYORUZ -
amerikan cocker spaniel cinsi oğlumuz bond için eş arıyoruz . OĞLUMUZ< şanpanya rengi 3 yaşında eğitimli ve çok sevimlidir Biz ANTALYA dayız tel:0,5353,6392249 🔒 Üyelere Özel

AMERİKAN COCKER SPANİEL DİŞİ ARIYORUZ -
AMERİKAN COCKER OĞLUMUZ BOND İÇİN EŞ ARIYORUZ OĞLUMUZ ŞANPANYA RENGİ 3 YAŞINDA EĞİTİMLİ VE ÇOK ZEKİ SEVİMLİDİR . BİZ ANTALYA DAYIZ TEL:0,535,6392249

yorkshire kızıma eşarıyorum. -
teacup yorkshire terrier 1 kg ağırlığında 2 yaşında dişi köpeğime eş arıyorum.

1 yaşındaki yakışıklı pekingese Zeytin`imize dişi bir sevgili arıyoruz. -
1 yaşındaki yakışıklı pekingese Zeytin`imize dişi bir sevgili arıyoruz. Zeytin yabancıların ayaklarıyla uğraşır oldu.

1 yaşındaki yakışıklı pekingese Zeytin`imize dişi bir sevgili arıyoruz. Zeytin yabancıların ayaklarıyla uğraşır oldu.