sağ gözü mavi,sol gözü kahverengi,maskeli,akıllı,söz dinleyen köpeğimize eş arıyoruz.Dişi köpek sahiplerine duyurulur köpeğini çiftleştirmeyi düşünenlerin maillerini bekliyorum 🔒 Üyelere Özel
5 senedir havasını aldığım bu dünyada havamı almak istemiyorum. Yıllar yılı annemin dizinin dibinden ayrılmadım. Kimselere yan gözle bile bakmadan kısmetimi bekledim. Aşılarım, secerem herşeyim tam. Doktor ablalardan birine aşık olduğum için düzenli olarak onları ziyarete gider, sırf karizmayı çizdirmemek için de iğneleri sektirmeden olur, tabletleri şeker niyetine yutarım.
Helal süt emmiş, gözü dışarda olmayan, yavrularına bakacak (gerekirse ben kuyruğumu süpürge eder bakarım), Çiftehavuzlar`daki terasımda kendisine hoş saatler yaşatacağım bir one-night stand arıyorum.
Oscar
Ankara da oturuyorum 3 yaşında henüz bekar olan ve güzellik yarışmasında birinci olan kızıl renkte CHOW CHOW um var. Dişi CHOW CHOW sahiplerine duyurulur
Kızımızdan bir defa daha yavru alalım dedik. Uslu, yakışıklı ve de ırkının özelliklerini taşıyan American Bulldog damat adayları, nerdesiniz? messenger adresimiz 🔒 Üyelere Özel, mailimiz ise 🔒 Üyelere Özel.
Kızımızdan bir defa daha yavru alalım dedik. Uslu, yakışıklı ve de ırkının özelliklerini taşıyan American Bulldog damat adayları, nerdesiniz? messenger adresimiz 🔒 Üyelere Özel, mailimiz ise 🔒 Üyelere Özel.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.