Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

prensesime eş arıyorum -
kızım 2 yaşında king diye tanımlanan muhteşem bir domerman.ona eş arıyorum. izmirdeyiz ilgilenen olursa iletişim adresini bıraksın ..

prensesime eş arıyorum -
kızım 2 yaşında king diye tanımlanan muhteşem bir domerman.ona eş arıyorum. izmirdeyiz ilgilenen olursa iletişim adresini bıraksın ..

BEYAZ HUSKY -
beyaz sibirya kurduma dişi arıyorum malamut cinsi ve beyaz tercih sebebi özellikleri 21 haziran 2006 doğumlu secereli iki gözü mavi beyaz renkli

BEYAZ HUSKY -
beyaz sibirya kurduma dişi arıyorum malamut cinsi ve beyaz tercih sebebi özellikleri 21 haziran 2006 doğumlu secereli iki gözü mavi beyaz renkli

BEYAZ HUSKY -

BEYAZ HUSKY -

yakışıklı cocker spaniel prensime dişi eş arıyorum -
4,5 yaşındaki yakışıklı cocker spaniel köpeğime bir dişi cocker arıyorum...İlgilenenler lütfen mesaj atsın.

4,5 yaşındaki yakışıklı cocker spaniel köpeğime bir dişi cocker arıyorum...İlgilenenler lütfen mesaj atsın.

3 Yaşındaki İspanyol Cockerımıza Dişi Arıyoruz -
tüyleri kahverengi tatlı oscarımıza dişi ispanyol cooker arıyoruz ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel no lu telefondan ulasabilrler ..

kontesime güçlü erkek arıyorum -
1 yasında rootuma erkek arıyorum ıstanbul dayım ırtıbat 🔒 Üyelere Özel

dobişime eş arıyorum -
pascal dobermanı ma eş arıyorum msn adresım 🔒 Üyelere Özel

dobişime eş arıyorum -
pascal dobermanı ma eş arıyorum msn adresım 🔒 Üyelere Özel

ERKEK DOBERMANIMA EŞ ARIYORUM -
3 yaşında olan erkek dobermanıma eş arıyorum. ankarada olursa çok daha iyi olur:) 🔒 Üyelere Özel (fatih)

oğluma eş arıyorum american cocker -
3yasında bal rengi secereli ilgilenenler bana ulaşabilir 🔒 Üyelere Özel

İstanbul erkek pekinegeze eş aranıyor.. -
Yaklaşık 2 yaşındaki erkek pekinegez cinsi köpeğe eş aranıyor. Köpek veteriner asistanınındır ve sağlık ve bakım konusunda şüpheniz olmasın. Eğer çiftleştirmek isteyen olursa buraya cevap yazabilir ardından iletişim kurarız.

1,5 yaşındaki shih-tzu kızıma eş arıyorum -
merhabalar. 1,5 yaşındaki shih-tzu köpeğime eşleşmesi için erkek arıyorum. muğla ve çevresinden olursa daha iyi olur. mail adresim 🔒 Üyelere Özel

1.5 yaşındaki rott`uma dişi arıyorum -
1.5 yaşındaki rottweiler ile çiftleştirmek için dişi arıyorum. İzmirden arkadaşlar gelip grme şansına sahiptirler. İzmir dışındaki arkadaşlara da video ve resim gönderebilirim. Teşekkürler Erhan Vural GSM:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

1.5 yaşındaki rottweiler`a dişi arıyorum -
Çiftleştirmek için rottweiler dişi arıyorum. İzmirden dişi rottweiler sahibi arkadaşlardan mesaj bekliyorum. İzmirde oturan arkadaşlar Paşa`yı gelip görme şansına sahiptir. Diğer arkadaşlara da video ya da resim gönderebilirim. Teşekkürler.