Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

ADANADAN ERKEK DOBERMAN PINCHERIMA EŞ ARIYORUM -
1,5 yaşında erkek doberman pincherıma dişi arıyorum

ispanyol cocker budy eş arıyor -
izmirdeki kızlar beni arayın babamın numarası 🔒 Üyelere Özel adı sedat

Dişi Danuamıza erkek arıyoruz. -
3,5 yaşında beyaz renkli,gri parcalı,acık mavi gözlü saglıklı kızımıza eş arıyoruz.İzmir`de oturuyoruz. İlgilenenler 0-🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bize ulaşabilir.

DUMANIMA ES ARIORUZ -
10 aylık zamanı gelmıs olan dumanıma guzel bır es arıoruz ankaradayım antalyadan da teklıflere acıgız getırebılırım ulasmak ıcın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ısteyenlere resımde atabılırım

DUMANIMA ES ARIORUZ -
10 aylık zamanı gelmıs olan dumanıma guzel bır es arıoruz ankaradayım antalyadan da teklıflere acıgız getırebılırım ulasmak ıcın 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel ısteyenlere resımde atabılırım

Erkek Cocker`a eş atıyorum... (resimli :) -
1.5 yaşını geçti. ilk defa çiftleşecek. Köpeklerle uyumlu. Bize ılaşmak için msn : 🔒 Üyelere Özel Bu da resimleri :) 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı cooker spaniel prensimize dişi eş arıyoruz -
4,5 yaşındaki yakışıklı prensimize dişi eş arıyoruz ilgilenenler lütfen mesaj atsın.yakışıklı prensimizi bu adresten görüp tanıyabilirsiniz:🔒 Üyelere Özel

4,5 yaşındaki yakışıklı prensimize dişi eş arıyoruz ilgilenenler lütfen mesaj atsın.yakışıklı prensimizi bu adresten görüp tanıyabilirsiniz:🔒 Üyelere Özel

DİŞİ SAFKAN KANGLA EŞ ARANIYOR.... -
PENDİK VE YAKIN ÇEVRESİNDEN SAF KAN ÖZELLİKLE İRİ CİNS ERKEK KANGALLA ÇİFLEŞTİRMEK İSTİYORUM İLGİLENENLERE DUYRULUR İLETİŞİM KURMAK İÇİN BANA demir_han_333@hot.... danulaşabilirsiniz...

Rottweiler cinsi erkek köpegime DİŞİ... -
Selam ben Özkan rottweiler cinsi erkek köpegime dişi arıyorum. Aramaya başlayalı 1-1 buçuk sene oldu. Umarım bu siteler yardımcı olur,veterinerde dişi rottweiler bulamıyor. Shadow 3yaşına geldi. Umarım yardımcı olursunuz. İstanbul K.çekmecede oturuyorum...

Rottweiler cinsi erkek köpegime DİŞİ... -
Selam ben Özkan rottweiler cinsi erkek köpegime dişi arıyorum. Aramaya başlayalı 1-1 buçuk sene oldu. Umarım bu siteler yardımcı olur,veterinerde dişi rottweiler bulamıyor. Shadow 3yaşına geldi. Umarım yardımcı olursunuz. İstanbul K.çekmecede oturuyorum...

ERKEK SAFKAN GOLDEN RETRIEVERIMA EŞ ARIYORUM!!! -
3 yaşındaki erkek sarı safkan golden retrieverıma dişi golden retriever arıyoruz.ilgilenenler için msn adresim:🔒 Üyelere Özel

Bay Pazu`ya güzel bir pekingese hanim ariyoruz. -
13 aylik kumral sacli dunyada gorebileceginiz en guzel pekingese :)

>Ankara dan disi pincher arıyoruz -
>orta boy (5 kg.)doberman pincher uzun bacaklı siyah-kahve renkte ogluma disi benzer ozellıkte es arıyoruz. >İletisim icin 0312 3111858 veya 🔒 Üyelere Özel telefonlarımdan arayabilirsiniz.

>Ankara dan disi pincher arıyoruz -
>orta boy (5 kg.)doberman pincher uzun bacaklı siyah-kahve renkte ogluma disi benzer ozellıkte es arıyoruz. >İletisim icin 0312 3111858 veya 🔒 Üyelere Özel telefonlarımdan arayabilirsiniz.

prensesime eş arıyorum -
kızım 2 yaşında king diye tanımlanan muhteşem bir domerman.ona eş arıyorum. izmirdeyiz ilgilenen olursa iletişim adresini bıraksın ..

prensesime eş arıyorum -
kızım 2 yaşında king diye tanımlanan muhteşem bir domerman.ona eş arıyorum. izmirdeyiz ilgilenen olursa iletişim adresini bıraksın ..

prensesime eş arıyorum -