3,5 yaşında beyaz renkli,gri parcalı,acık mavi gözlü saglıklı kızımıza eş arıyoruz.İzmir`de oturuyoruz.
İlgilenenler 0-🔒 Üyelere Özel nolu telefondan bize ulaşabilir.
10 aylık zamanı gelmıs olan dumanıma guzel bır es arıoruz ankaradayım antalyadan da teklıflere acıgız getırebılırım ulasmak ıcın
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ısteyenlere resımde atabılırım
10 aylık zamanı gelmıs olan dumanıma guzel bır es arıoruz ankaradayım antalyadan da teklıflere acıgız getırebılırım ulasmak ıcın
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ısteyenlere resımde atabılırım
4,5 yaşındaki yakışıklı prensimize dişi eş arıyoruz ilgilenenler lütfen mesaj atsın.yakışıklı prensimizi bu adresten görüp tanıyabilirsiniz:🔒 Üyelere Özel
4,5 yaşındaki yakışıklı prensimize dişi eş arıyoruz ilgilenenler lütfen mesaj atsın.yakışıklı prensimizi bu adresten görüp tanıyabilirsiniz:🔒 Üyelere Özel
PENDİK VE YAKIN ÇEVRESİNDEN SAF KAN ÖZELLİKLE İRİ CİNS ERKEK KANGALLA ÇİFLEŞTİRMEK İSTİYORUM İLGİLENENLERE DUYRULUR İLETİŞİM KURMAK İÇİN BANA demir_han_333@hot.... danulaşabilirsiniz...
Selam ben Özkan rottweiler cinsi erkek köpegime dişi arıyorum. Aramaya başlayalı 1-1 buçuk sene oldu. Umarım bu siteler yardımcı olur,veterinerde dişi rottweiler bulamıyor. Shadow 3yaşına geldi. Umarım yardımcı olursunuz. İstanbul K.çekmecede oturuyorum...
Selam ben Özkan rottweiler cinsi erkek köpegime dişi arıyorum. Aramaya başlayalı 1-1 buçuk sene oldu. Umarım bu siteler yardımcı olur,veterinerde dişi rottweiler bulamıyor. Shadow 3yaşına geldi. Umarım yardımcı olursunuz. İstanbul K.çekmecede oturuyorum...
>orta boy (5 kg.)doberman pincher uzun bacaklı siyah-kahve
renkte ogluma disi benzer ozellıkte es arıyoruz.
>İletisim icin 0312 3111858 veya 🔒 Üyelere Özel telefonlarımdan
arayabilirsiniz.
>orta boy (5 kg.)doberman pincher uzun bacaklı siyah-kahve
renkte ogluma disi benzer ozellıkte es arıyoruz.
>İletisim icin 0312 3111858 veya 🔒 Üyelere Özel telefonlarımdan
arayabilirsiniz.