Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

safkan golden retrieverime dişi arıyorum -
golden retriever cinsi akıllı safkan köpeğim lucky e eş arıyorum

dişi cookerıma yakışıklı damat arıyorum!! acilll -
2.5 yaşında cooker spaniel kızıma damat arıyorum. istanbul anadolu yakasında olanlar lütfen iletişime geçsin.. 🔒 Üyelere Özel

kıng dobermanıma dısı arıorum -
kopegım 7 yasındadırkıng denılen buyuk cınstendır cok guseldır zaten gordunuzde bunu sızde solıceksınız ılgılendınız ıcın tesekkur ederım

kopegım 7 yasındadırkıng denılen buyuk cınstendır cok guseldır zaten gordunuzde bunu sızde solıceksınız ılgılendınız ıcın tesekkur ederım

erkek dogo arjantin`e eş arıyorum -
köpegim 15 aylık 50 kilo lekesiz dogo arjantin çiftleştirmek isteyen olursa 🔒 Üyelere Özel eklesin geyik için eklemeyin lütfen... siyak yada beyaz pitbull da olur...

2 YAŞINDA TERİEER -
2 YAŞINDAKİ KIZIMIZ TAYNİ ARTIK ANNE OLMAK İSTİYOR SİZİN HAYVANLERINIZ BÖLÜMÜNDE RESİMLERİ DE VAR ADANADAYIZ

YAKISIKLI PAZU`MA PEKINGESE BIR HANIM ARIYORUM -
14 AYLIK, DUNYADA GOREBILECEGINIZ EN GUZEL PEKINGESE`LERDEN BIRI EVLENME VAKTI GELDI ARTIK :)

120 KG. ERKEK 3 YAŞINDAKİ TİBET MASTİF EŞ ARIYOR -
erkek tibet mastife dişi aranıyor

120 KG. ERKEK 3 YAŞINDAKİ TİBET MASTİF EŞ ARIYOR -
erkek tibet mastife dişi aranıyor

ÇOK ACİL COOCER KIZIMI ÇİFTLEŞTİRMEK İÇİN EŞ ARIYORUM!!!! -
8 AYLIK AMERICAN COOCER KIZIMI ÇİFTLEŞTİRMEK İSTİYORUM. 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı cooker spaniel`ımıza dişi cooker arıyoruz -
4,5 yaşındaki yakışıklı ispanyol cooker spaniel`ımıza dişi bir cooker arıyoruz isteyenler güzel köpeğimize buradan bakabilir:) 🔒 Üyelere Özel

yakışıklı cooker spaniel`ımıza dişi cooker arıyoruz -
4,5 yaşındaki yakışıklı ispanyol cooker spaniel`ımıza dişi bir cooker arıyoruz isteyenler güzel köpeğimize buradan bakabilir:) 🔒 Üyelere Özel

Çok Acil Çiftleştirmek İçin Ankaradan Erkek Boxer -
dısı boxerım war..cok acıl cıftlesmesı lazım.kanama donemınde.erkek cok ırı olmazsa makbule gecer.cep telım 🔒 Üyelere Özel...acıl...

alman kurdu narkotık erkeğimize eş arıyoruz -
alman kurdumuza secereli eş arıyoruz 1 yaşında yavrularından 1 tane almak şartıyla ıyıgunler

alman kurdu narkotık erkeğimize eş arıyoruz -
alman kurdumuza secereli eş arıyoruz 1 yaşında yavrularından 1 tane almak şartıyla ıyıgunler

DİŞİ CHOW CHOWa erkek arıyoruz izmir -
2 yasındakı çin aslanı kızımıza kahverengi renkte erkek arıyoruz izmirde 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel