4 yaşında ver her gördüğünin bacağına sarılıyo...acil bi eş arıyorum...cep telim 🔒 Üyelere Özel ankarada oturuyorum
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
4 yaşında ver her gördüğünin bacağına sarılıyo...acil bi eş arıyorum...cep telim 🔒 Üyelere Özel ankarada oturuyorum
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
biri doberman(KİNG)biri de golden 2 oğlum var ve çok ciddi ve acele dişi arıyoruz ilgilenen arkadaşlar izmir de oturuyoruz ve 🔒 Üyelere Özel no lu telefondan yada 🔒 Üyelere Özel no lu telefondan bize ulaşabilirsiniz
Alman çoban köpeğim uzun tüylü üçgen suratlı, düşük belli iri bir köpek kendisinin annesi ve babası secereli kendisi türkiye doğumlu
Danua köppeğim komple siyah renkli ve çok bakımlı bir köpek adresim: ismail@keskinkimya.🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel
safkan akıllı oğlum golden retriever cinsi köpeğim lucky e eş arıyorum tabiki yavrularıda unutmuycaz en az 4 yavrusunuu almaya razıyım dişi sahibine kolaylık olması için ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilir teşekkür ederim...
Arkadaşlar Shadow güzel bi erkek rottweiler 4yaşında aşıları tam sağlıklı hiç sorunu yok tek sorunu ŞU ANA KADAR ÇİFTLEŞMEMESİ oglum dişi rott arıyorum ist. K.çekmecede oturuyorum umarım bi dişi çıkar yoksa oglum kafayı yicek...Lütfen yardım edin arkadaşlar Lütfennn msn adresim : 🔒 Üyelere Özel ekleyinnn eger dişiniz warsaaaa......bu arada rott`um safkandır arkadaşlar...
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel