Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

york shire teriyer oğluma eş arıyoruz.. -
1 yaşında, 1 numara york shire teriyer. istanbul da oturan ve ilgilenenler mesaj atrlarsa seviniriz..

2 yaşındaki erkek dogoya eş -
arkadaşlar karadeniz civarında oturuyorsanız ve dişi dogo nuz varsa beni arayın 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

K9 KÖPEĞİME DİŞİ ARIYORUM -
K9 SAFKAN KURTUMA ÇİFTLEŞTİRMEK İÇİN DİŞİ ARIYORUM.İLK DEFA ÇİFTLEŞECEKTİR.14 AYLIKTIR.KOCAELİDEDİR.İLETİŞİM:🔒 Üyelere Özel

fazla tatlı rus fino ma kız arkadaş arıyorum.. -
4 yaşında ver her gördüğünin bacağına sarılıyo...acil bi eş arıyorum...cep telim 🔒 Üyelere Özel ankarada oturuyorum [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

fazla tatlı rus fino ma kız arkadaş arıyorum.. -
4 yaşında ver her gördüğünin bacağına sarılıyo...acil bi eş arıyorum...cep telim 🔒 Üyelere Özel ankarada oturuyorum [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

american cocker oğluma eş arıyorum -
secereli,3 yaşında, bal rengi yakışıklı oğluma eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özeldan bana ulaşabilir

american cocker oğluma eş arıyorum -
secereli,3 yaşında, bal rengi yakışıklı oğluma eş arıyorum ilgilenenler 🔒 Üyelere Özeldan bana ulaşabilir

yakışıklı oğullarıma helal süt emmiş :))) kız arkadaş arıyorum -
biri doberman(KİNG)biri de golden 2 oğlum var ve çok ciddi ve acele dişi arıyoruz ilgilenen arkadaşlar izmir de oturuyoruz ve 🔒 Üyelere Özel no lu telefondan yada 🔒 Üyelere Özel no lu telefondan bize ulaşabilirsiniz

pincher oglum herküle acil 1 kız arıyorum -
Oğlum Herkül 4 yasında ve artık acil çiftleşmesi gerek.Kilosu 2 bucuk boyu 55 cm.Boyu boyuna,cinsi cinsine bi kız arıyorum.Acil!

pincher oglum herküle acil 1 kız arıyorum -
Oğlum Herkül 4 yasında ve artık acil çiftleşmesi gerek.Kilosu 2 bucuk boyu 55 cm.Boyu boyuna,cinsi cinsine bi kız arıyorum.Acil!

oğullarıma eli yüzü düzgün kız arıyorum -
doberman ve golden sahibiyim ikiside erkek ve acil eş arıyoruz izmir de yaşıyoruz....

lady`me erkek arkadaş arıyorum (cocker) -
3 yaşındaki cocker-setter kırması ladyme erkek arkadaş arıyorum...ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail atabilirler...

lady`me erkek arkadaş arıyorum (cocker) -
3 yaşındaki cocker-setter kırması ladyme erkek arkadaş arıyorum...ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel mail atabilirler...

Alman çabona köpeği ve Danua cinsi köpeklerime eş arıyorum -
Alman çoban köpeğim uzun tüylü üçgen suratlı, düşük belli iri bir köpek kendisinin annesi ve babası secereli kendisi türkiye doğumlu Danua köppeğim komple siyah renkli ve çok bakımlı bir köpek adresim: ismail@keskinkimya.🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

erkek pekines eş arıyor -
selam 1.5 yaşında erkek pekinese eş arıyor msn adresim ..... 🔒 Üyelere Özel

erkek pekines eş arıyor -
selam 1.5 yaşında erkek pekinese eş arıyor msn adresim ..... 🔒 Üyelere Özel

DISI NAPOLITAN MASTIFFIME ERKEK DAMAT YOKMU ORALARDA ACELE EDIN CILLOP GIBI -
CIFTLETIRMEK ICIN SIMDIDEN TANISALIM IKI YASINDA SAFKAN DISME DAMAT ARIYORUM IST EYUPTEYIM mailto:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Kijiji: CİİLLOP GIBI MASTIFIME DAMAT VARMIII

altın köpek dişi aıyorum ilgilenenler lütfen mesajın tamamını okusunlar -
safkan akıllı oğlum golden retriever cinsi köpeğim lucky e eş arıyorum tabiki yavrularıda unutmuycaz en az 4 yavrusunuu almaya razıyım dişi sahibine kolaylık olması için ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilir teşekkür ederim...

Shadow`a Eşşşşşşş -
Arkadaşlar Shadow güzel bi erkek rottweiler 4yaşında aşıları tam sağlıklı hiç sorunu yok tek sorunu ŞU ANA KADAR ÇİFTLEŞMEMESİ oglum dişi rott arıyorum ist. K.çekmecede oturuyorum umarım bi dişi çıkar yoksa oglum kafayı yicek...Lütfen yardım edin arkadaşlar Lütfennn msn adresim : 🔒 Üyelere Özel ekleyinnn eger dişiniz warsaaaa......bu arada rott`um safkandır arkadaşlar... 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

Prensime prenses -
2 Yaşındaki dünyanın en yakışıklı macar rottweillerime gelin arıyoruz.... müthiş bir tören yapıcam