Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

SİBİRYA KURDU KIZIMA ACİL EŞ ARIYORUM -
SAFKAN SIBIRYA KURDU KIZIMA ACILEN SAFKAN ES ARIYORUM BIKAÇ GUNU KALDI ACILLLL 🔒 Üyelere Özel

SAFKAN SIBIRYA KURDU KIZIMA ACILEN SAFKAN ES ARIYORUM BIKAÇ GUNU KALDI ACILLLL 🔒 Üyelere Özel

ERKEK DACSHUND IMA ES ARIYORUM -
KONYADA İKAMET ETMEKTEYİM VE YAKISIKLI OGLUMA ES ARAMAKTAYIM TEL:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel

kızımız (saf kan golden) angel`e eş arıyoruz -
istanbuldayız 🔒 Üyelere Özel 212 615 65 43 🔒 Üyelere Özel

istanbuldayız 🔒 Üyelere Özel 212 615 65 43 🔒 Üyelere Özel

( teriyer)kızım pamuga koca -
teriyer CINSI PAMUK KIZIMA KOCA ARIYORUM ILGILENEN ARKADASLARIM LUTFEN (🔒 Üyelere Özel)adresınden ulasa bılırler yada 🔒 Üyelere Özel numaralı telden

teriyer CINSI PAMUK KIZIMA KOCA ARIYORUM ILGILENEN ARKADASLARIM LUTFEN (🔒 Üyelere Özel)adresınden ulasa bılırler yada 🔒 Üyelere Özel numaralı telden

Beyaz Erkek Boxer Aranıyor -
İri çüsseli gösterişli dişi boxerımıza çiftleitirmek için beyaz erkek boxer arıyoruz.Beyaz erkek boxerı olan ve köpeğine güvenen arkadaşlarla görüşebiliriz.Dişimizin resmini 🔒 Üyelere Özel adresinden görebilirsiniz. İrtibat : evcilci@tr.🔒 Üyelere Özel

Yakışıklı oğluma helal MAMA yemiş bir EŞ arıyorum... -
2 yaşındaki FRANSIZ MASTİF cinsi oğluma gerçekten eş arıyorum.Şu anda gözü dönmüş bir durumda yani iş ciddi... Ben ve yakışıklı oğlum İZMİRdeyiz izmir içi özellikle KARŞIYAKA bizi sevindirir. 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel

American coocer ve kangala kız arıyorum -
2,5 yaşındaki American coocer ve 3,5 yaşındaki kangal oğullarıma kız bakıyorum. İlgilenenleri bekliyorum. Çocuklar bir hayli zor durumda;)

American coocer ve kangala kız arıyorum -
2,5 yaşındaki American coocer ve 3,5 yaşındaki kangal oğullarıma kız bakıyorum. İlgilenenleri bekliyorum. Çocuklar bir hayli zor durumda;)

golden-setter kırması yakışıklı Pavlov`umuza dişi eş arıyoruz -
İstanbul Anadolu yakasında yaşayan Golden-İrlanda Setter`i kırması oğlumuza eş olmak isteyenlerle irtibata geçmek istiyoruz.

DÜNYALAR TATLISI OĞLUMUZA EŞ ARIYORUZ(american cocker) -
22 aylık (american cocker)oğlumuza eş arıyoruz.safkandır ve çok yakışıklıdır.istanbul`da oturuyoruz.

Safkan Alman Kurduma Dişi Eş Arıyorum-ANKARA -
Merhabalar, aşağıda resmini bulacağınız safkan Alman Kurdumuza eş arıyoruz. Yavru istemiyoruz. Sadece güvenebileceğimiz birilerini bulup, sağlıklı bir dişi ile çiftleştirmek istiyoruz. Dante Ankarada ve 7 yaşında. Bu ilk çiftleşmesi olacak...

Merhabalar, aşağıda resmini bulacağınız safkan Alman Kurdumuza eş arıyoruz. Yavru istemiyoruz. Sadece güvenebileceğimiz birilerini bulup, sağlıklı bir dişi ile çiftleştirmek istiyoruz. Dante Ankarada ve 7 yaşında. Bu ilk çiftleşmesi olacak...

18 aylık saf kan golden retriver`e eş arıyoruz. Tüm aşıları zamanında yapılmıştır.Pırıl pırıl.

18 aylık saf kan golden retriver`e eş arıyoruz. Tüm aşıları zamanında yapılmıştır.Pırıl pırıl.