Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

dişi rotweiller aranıyor -
erkek rotweillerime eş arıyorum. çorluda oturmaktayım. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atarlarsa sevinirim.

dişi cane corsoma izmirden damat arıyoruz.erkek rotweilerımada gelin arıyorum. -
2008 ağustos ayında 18 aylıkken çiftleştirmeyi düşündüğümüz cane corso cinsi siyah renkli heramıza izmirden bir erkek cane corso ile beşik kertmesi yapmayı düşünüyoruz.irtibat tel:🔒 Üyelere Özel.erkek rotweilerımda 2008 mayıstan sonra çiftleşebilir.onada izmirden macar rotweiler eş arıyorum.herkülümüz bebek suratlıdır ve çok cana yakındır.

dişi cane corsoma izmirden damat arıyoruz.erkek rotweilerımada gelin arıyorum. -
2008 ağustos ayında 18 aylıkken çiftleştirmeyi düşündüğümüz cane corso cinsi siyah renkli heramıza izmirden bir erkek cane corso ile beşik kertmesi yapmayı düşünüyoruz.irtibat tel:🔒 Üyelere Özel.erkek rotweilerımda 2008 mayıstan sonra çiftleşebilir.onada izmirden macar rotweiler eş arıyorum.herkülümüz bebek suratlıdır ve çok cana yakındır.

secereli rottweiler cinsi kızımıza eş arıyoruz... -
Manisa/salihlide oturuyorum yaknda olabilecek yada buraya gelme imkanı olanlarla konuşabilirim. köpeğim 15 aylık ilk kez çiftleşecek. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel arayın veya ekleyin görüşelim. çağrılar dikkate alınmıycak

oğlum paşaya eş arıyorum -
15 aylık pitbul cinsi köpeğime dişi aeranıyor izmirden msn 🔒 Üyelere Özel tel:🔒 Üyelere Özel

golden cinsi erkek köpegime eş -
golden erkek köpegime dişi arıyorum mecidiyeköy 🔒 Üyelere Özel

erkek golden cinsi köpeğim ``CİVA``ya civa gibi bir eş arıyorum !!! -
3.5 yaşındaki erkek saf golden köpeğime eş arıyorum...ilgilenenler mail adresime mesaj atabilir mail : 🔒 Üyelere Özel İZMİR

saf kangal yavruları satılır 🔒 Üyelere Özel -
saf kangal yavruları satılır türkiyenin hertarafına gönderilir

saf kangal yavruları satılır 🔒 Üyelere Özel -
saf kangal yavruları satılır türkiyenin hertarafına gönderilir

SaFKaN KaNGaL aKBaS CiNSi PaSaMa BiR DiŞi aRıYoRuM -
merhaba arkadaslar ben akbas cinsi kangaLıma es arıyorum aynı pasam gibi olsun safkan olsun saygılarımLa

terrier cinsi oğlum pepper`a eş arıyorum -
selam arkadaşlar..pepper 3 yaşında ve gerçekten çok yakışıklı. daha hiç çiftleşmedi.

terrier cinsi oğlum pepper`a eş arıyorum -
selam arkadaşlar..pepper 3 yaşında ve gerçekten çok yakışıklı. daha hiç çiftleşmedi.

Golden kızıma bir eş arıyorum -
21 aylık bir golden kızım var ve biz bir eş arıyoruz ona ilgilenenler olursa 🔒 Üyelere Özel istanbul mecidiyeköydeyizde

21 aylık bir golden kızım var ve biz bir eş arıyoruz ona ilgilenenler olursa 🔒 Üyelere Özel istanbul mecidiyeköydeyizde

SİBİRYA KURDU KIZIMA ACİL EŞ ARIYORUM -
SAFKAN SIBIRYA KURDU KIZIMA ACILEN SAFKAN ES ARIYORUM BIKAÇ GUNU KALDI ACILLLL 🔒 Üyelere Özel

SİBİRYA KURDU KIZIMA ACİL EŞ ARIYORUM -
SAFKAN SIBIRYA KURDU KIZIMA ACILEN SAFKAN ES ARIYORUM BIKAÇ GUNU KALDI ACILLLL 🔒 Üyelere Özel