Köpek Forumları

Köpeğime Eş Arıyorum

ERKER ROTT ARIYORUM -
2 yaşındaki çok iyi cins iri cüsseli kızıma acil eş arıyorum.İstanbulda anadolu yakasında ikamet etmekteyim.

ERKER ROTT ARIYORUM -
2 yaşındaki çok iyi cins iri cüsseli kızıma acil eş arıyorum.İstanbulda anadolu yakasında ikamet etmekteyim.

ERKER ROTT ARIYORUM -

ERKER ROTT ARIYORUM -

ERKER ROTT ARIYORUM -

ERKER ROTT ARIYORUM -

NAPOLİTAN MASTİFF DİŞİ EŞ ARIYORUM..(İZMİR) -
1.5 YAŞINDA TAM HAZIR ERKEK NAPOLİTAN MASTİFFİ ME DİŞİ EŞ ARIYORUM... KÖPEĞİM SAFKAN VE AŞILARI TAMDIR... KİMLİĞİ VARDIR... İZMİRDE TANINMIŞ ANNE BABADAN GELMEDİR..... İSTEYEN ARKADAŞLARA RESİMLERİNİDE GÖNDEREBİLİRİM... İZMİR GÜZELBAHÇEDE KÖPEK... İZMİR İÇİNDE SORUN OLMAZ GETİREBİLİRİM... İZMBRNV@HOTMAİL.COM

rex kızıma erkek rot arıyorum -
slm mrb bay bayanlar rex kızıma safkan erkek arıyorum ıstnbula yakın olanlar msn eklesın goruselım acıl gorunce agızınız acık kalır ztn 🔒 Üyelere Özel

slm mrb bay bayanlar rex kızıma safkan erkek arıyorum ıstnbula yakın olanlar msn eklesın goruselım acıl gorunce agızınız acık kalır ztn 🔒 Üyelere Özel

dİŞİ golde arıyorum. -
amcamın golden ına dişi arıyorum.golden ımız 40 aylıktır.Acil çünkü 1.5 ay oldu üreme dönemi geç🔒 Üyelere Özel , 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel numarasına sms atın.

ogluma dişi arıyorummm -
spaniel coocer cinsi ogluma elı yuzu temız bır dişi arıyorum.izmirde yasıyoruz ılgılenırsenız yazarsanız sevınrıız

jack russel oğluma eş arıyorum. -
1.5 yasındakı ogluma es arıyoum. ılgılenen varsa lutfen mail atsın!! 🔒 Üyelere Özel

1.5 yaşındaki oglum mylo ya eş aramaktayım ilgilenenler mail atsın lütfen.. 🔒 Üyelere Özel

1.5 yaşındaki oglum mylo ya eş aramaktayım ilgilenenler mail atsın lütfen.. 🔒 Üyelere Özel

erkek golden`ıma eş arıyorum ADANA -
Şampanya rengi 2,5 yaşındaki golden ıma güzel bi dişi arıyorum.adanada ikamet ediyorum. ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler

american cocker ıma eş arıyorumm erkek -
dünyalar tatlısı kızıma damat arıyorumm arkadaslarr 3 yasında sarı renk hafif koyu bi kızım var ve ondan yavru alamk ıstıyorumm ilgilenenler msj atsın sehir istanbul ...sarı renkte olması tercihimdirr..

İngiliz cocker cinsi prensesimize acil eş arıyoruz.. -
Merhaba, Prensesimiz 5 yaşında, 16 kilo ağırlığında, dünyalar tatlısı bir cocker. Kadıköy`de oturuyoruz. Mail adresimden ulaşmanızı rica ederim. Adresim: 🔒 Üyelere Özel

Sibirya kurdu oğluma -
1,5 yaşında safkan sibirya kurdu oğluma eş arıyorum izmirden karşıyaka

Sibirya kurdu oğluma -
1,5 yaşında safkan sibirya kurdu oğluma eş arıyorum izmirden karşıyaka