Kedi Forumları

Kedime Eş Arıyorum

Dişi van kedimize eş arıyoruz -

merhaba Bursada dişi van kedimize eş arı🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.

merhaba Bursada dişi van kedimize eş arı🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.

sphynx erkek kedime eş arıyorum! -
Merhabalar. 3 yaşındaki erkek sphynx kedime eş arıyorum. 🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçebilirsiniz. :)

Merhabalar. 3 yaşındaki sphynx kedim için eş arıyorum.

scottish straight erkek kedimize scottish Dişi Eş arıyoruz. Kocaeli İstanbul Anadolu yakasi -
Merhaba Scottish Straigt oglumuz Yaman'a Kocaeli ve İstanbul ( tuzla - Maltepe arası ) scottish Dişi arıyoruz. Veteriner kontrollü bakımlı kendimiz için whatsap üzerinden goruselim. 🔒 Üyelere Özel

scottish straight erkek kedimize scottish Dişi Eş arıyoruz. Kocaeli İstanbul Anadolu yakasi -
Merhaba Scottish Straigt oglumuz Yaman'a Kocaeli ve İstanbul ( tuzla - Maltepe arası ) scottish Dişi arıyoruz. Veteriner kontrollü bakımlı kendimiz için whatsap üzerinden goruselim. 🔒 Üyelere Özel

Scottish Fold Kızımıza eş arıyoruz. -

Güzeller güzeli Scottish Fold kızımıza eş arıyoruz. İstanbul/Beylikdüzü.  🔒 Üyelere Özel

1 Yaşında scottish straight Erkek oğlumuza scottish Dişi Eş arıyoruz. Kocaeli Gebze -
Kocaeli Gebze de ikamet ediyoruz. Oğlumuz 1 yaşındaki Yamana sağlıklı veteriner kontrollü eş arıyoruz. Oglumuzun aşıları tamdir ve hekim kontrolünde olan bir kedidir. Yakınlarda olan kisiler temasa geçsin. Detaylar için numaram 🔒 Üyelere Özel

1 Yaşında scottish straight Erkek oğlumuza scottish Dişi Eş arıyoruz. Kocaeli Gebze -
Kocaeli Gebze de ikamet ediyoruz. Oğlumuz 1 yaşındaki Yamana sağlıklı veteriner kontrollü eş arıyoruz. Oglumuzun aşıları tamdir ve hekim kontrolünde olan bir kedidir. Yakınlarda olan kisiler temasa geçsin. Detaylar için numaram 🔒 Üyelere Özel

Ergenlige girmis iran chincila erkek kedimize es ariyoruz(izmir) -
Ergenlige girmis sarisin oglumuza sevimli ve guzel bir es ariyoruz. Izmir Bostanli'da oturuyoruz. Iletisim: 0532 668 1354

Ergenlige girmis iran chincila erkek kedimize es ariyoruz(izmir) -
Ergenlige girmis sarisin oglumuza sevimli ve guzel bir es ariyoruz. Izmir Bostanli'da oturuyoruz. Iletisim: 0532 668 1354

Ankara Siam Erkek Kirikkuyruk kedime dişi Siam eş arıyorum -
Kedimizin kızgınlığı devam ediyor, Ankara içi eş arıyoruz, gelin hanımı evimizde misafir ederiz.

eş arama -

Merhaba,iran kedisi kızımıza acil eş arıyorum.İstanbul,Avrupa yakasındayım.

oğluşuma eş arıyoruz -

scottısh fold blue point oğluma dişi eş arıyoruz 

🔒 Üyelere Özel burdan ulaşabilirsiniz :)