Kedime Eş Arıyorum
Merhaba
Oglumuz pek yakisikli uysal kendini cok sevdiren bir kedi. Asilari tamdir, disi British short hair adaylari bekliyoruz :)
kızımız 14 aylık acil eş arıyoruz. aşıları tam akıllı uysal bir kedi ilk defa çiftleştirecem. ilgililere duyrulur...
🔒 Üyelere Özel (whats up)
kızımız 14 aylık acil eş arıyoruz. aşıları tam akıllı uysal bir kedi ilk defa çiftleştirecem. ilgililere duyrulur...
🔒 Üyelere Özel (whats up)
14 aylık fold kızıma eş arıyorum .
14 aylık fold kızıma eş arıyorum .
Merhaba,
14 Aylık Oglumuz Yaman'a Kendi Gibi Scottish Es Arıyoruz.
İstanbul Anadolu Yakası ve Kocaeli içerisinde olanların whatsap üzerinden iletişime geçmenizi rica ederim. ( 🔒 Üyelere Özel )
Gelin Kızımızı Evimizde Misafir Etmek İsteriz. İstediğiniz Takdirde Kedimizide Misafirliğe Yollaya biliriz.
İnsan Kaçakcılıgının dahi çok oldugu bu günlerde, oglumuzun misafir oldugu takdirde. Karşı tarafdan kendi adına ait elektik veya su faturası bize sunmasını rica ederiz.
( Çiftleştirme sonrası verilen numaraya bakmayan, verilen adreste bulunmayan bir dünya kişi var. Bu sebebten ötürü tüzel kişiginizi kanıtlamanızı isteriz. )
Çiftleştirme sonrası dogacak yavruları anne sütünden sonra bölüşülecek şekilde anlaşmak istiyoruz.
( Sadece 1 Yavru veririm Gibi Saçma Sapan Tekliflerde Lütfen Bulunmayın ne kadar Değerli bir tür oldugunu herkez biliyor)
Bölüşüm Çift sayılı oldugu Takdirde Örn; 4 Yavru olması taktirinde = 2 yavru Anne, 2 yavru Babasına
Tekli sayı olduğu takdirde. Örn; 3 Yavru olması taktirinde = 2 yavru Anne, 1 yavru Babasına olacak şekilde paylaşmak istiyoruz.
Yavrular bizde dogması ve büyümesinde karşı tarafdan herhangi bir talebimiz yok. Kedimiz misafirse mama ve kedi kumu yardımı yaparız.
Malumunuz bu süreçte sizde bu can dostunuzu görmek istersiniz, bizde görmek isteriz. Kapımız bu konuda açık kedinizi ve yavrularını ortak belirlediğimiz bir günde ziyarete gelebilirsniz.
Karşı taraf bu süreci kendi kontrol altında tutmak istiyorsa aynı hassasiyeti kendisi göstermesini talep ederiz.
Karşılık lı güven içinde can dostunu emanet edebilecek yada bizim emanet edebileğimiz İnsalıktan nasibini almış kişilerle diyolok halinde olmak istiyoruz.
Aşılarımız Tam çok yakışıklıyız.. 🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Oğlum ciddi kızgınlık döneminde. 9 aylık uyku uyutmuyor, anne kız bul diye gece gündüz miyavliyor:) biritsh shorthair kizlarimizi bekliyorz. 🔒 Üyelere Özel ulaşabilirsinz whatsapptan daha kolay olr
Merhaba Safkan ScottishFold kızımıza damat arıyoruz.Evimizde oğlunuzu ağırlamaktan mutluluk duyarız..
Merhaba Safkan ScottishFold kızımıza damat arıyoruz.Evimizde oğlunuzu ağırlamaktan mutluluk duyarız..
Dişi kızıma eş arıyorum aynı ırk veya persiyen olabilir.
Sarman Hakkı'm 9 aylık, tüm aşıları yapılmış ve şu an kızgınlık döneminde. Cins ayrımı yapmıyoruz. İlgilenenler bize acil ulaşsın. İzmirde herhangi bir yerde de olabilirsiniz, fark etmez:)
Sarman Hakkı'm 9 aylık, tüm aşıları yapılmış ve şu an kızgınlık döneminde. Cins ayrımı yapmıyoruz. İlgilenenler bize acil ulaşsın. İzmirde herhangi bir yerde de olabilirsiniz, fark etmez:)
Scottish fold kızıma eş arıyorum 🔒 Üyelere Özel
Scottish fold dişime erkek british shorthair arıyorum