Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

gönüllü köpek vermek isteyenler
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim

Evde bakabilecegim kucuk bir irk istiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim. 🔒 Üyelere Özel

Merhaba 3 aylık husky yavrusu var almak ister misiniz

Merhaba 3 aylık husky yavrusu var almak ister misiniz

Merhaba 3 aylık yavru husky köpeğim var 800tlye aldım makul bir ücrete vereceğim görüşmek isterseniz yardımcı olurum

Merhaba Hilal hanım, ben sahiplenmek isterim. 🔒 Üyelere Özel den bana ulaşabilirsiniz. 

HilalKara yazdı :

Benim köpeğim var Esra hanım küçük pekiness 3 aylık il değiştiriceğimden dolayı vermek istiyorum ilgilenirseniz bana bir yazarsınız

giselece yazdı :
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim

hilal hanım kolay gelsın ben sahıplenebilirim veteriner hekimim tel no 🔒 Üyelere Özel

HilalKara yazdı :

Benim köpeğim var Esra hanım küçük pekiness 3 aylık il değiştiriceğimden dolayı vermek istiyorum ilgilenirseniz bana bir yazarsınız

giselece yazdı :

giselece yazdı :
Ararmisniz 🔒 Üyelere Özel

ulaşın 🔒 Üyelere Özel

7 aylık jazk russel krmazı kızımızı sahiplenecek kişiyi arıyorum. kendisi çok sempatik ve sevecendir. tüm aşıları yapılmıştır

mabel55 yazdı :
ben de evde bakabileceğim bir köpek arıyorum. yavru olursa alışması açısından daha iyi olur. teşekkürler
merhabalar 3 aylık dişi sosis kırması kızlarımız var. 14 kg mamalarını da aldık. Şu an yiyorlar tabi. 2 karma aşıları oldu. 3 daha olmadı. Cevap vermenizi bekliyorum :

Yanıtlamak için giriş yapın