Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

gönüllü köpek vermek isteyenler
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim

benim pincher cinsi bir kızım var yurt dıına çıkacagımdan ona iyi bakıcak anne arıyorum 🔒 Üyelere Özel

benim ingiliz terrier 5.5aylık siyah dişi köpeğim var.aşıları tam.ilgilenirsen 🔒 Üyelere Özel.safkan.

SELAM 1 YAŞINDA GOLDENIMIZ VAR SADECE SONA ÇOK İYİ BAKACAK AİLE ARIYORUZ İLGİLENİRSENİZ 🔒 Üyelere Özel ULAŞABİLİRSİNİZ.

Sayın Sevilll bende köpeğinizi sahiplenmek istiyorum Ancak verdiğiniz adres sürekli kapalı.Telefon numarası verirseniz oradan ulaşablirim.veye 🔒 Üyelere Özel mesaj atabilirsiniz Saygılarımla

slm ızmırden yazıorum sıze eger hala kopek bulmadıysanız elımde has 2 aylık goldenlar war bunlardan bırıne sahıp olabılırsınız. Eger dusunursenız 🔒 Üyelere Özel adresınden bana ulasabılırsıniz. Fıatlarım makuldur.

ya lutfen köpek ıstıorum gercekten cok sevıorum köpeklerı adana`a yasıorum ılgılenenler 🔒 Üyelere Özel

Pekingese cinsi 2 yaşında sevimli cana yakın dost canlısı ayrıca sevgiye çok muhtaç gezmekten hoşlanan leydi ismindeki dişi köpeğime ona vakit ayıramadığımdan dolayı(iki çocuk annesiyim bu yüzden pek fazla ilgilenemiyorum) sıcak bir yuva arıyorum. 🔒 Üyelere Özel dan mail atabilirsiniz. ilginize şimdiden teşekkür ederim.

benimde 8,5 aylık siyah erkek labradorum var. bende annemin sağlık problemleri nedeniyle vermek zorundayım! sadece iyi bakılacağı bi yere vermek istiyorum! ilgilenirseniz bana 🔒 Üyelere Özel adresimden ulaşbilirsiniz!

bizde 8 aylık dişi bembeyaz eğitimli ufak terrier var sadece tekirdağdan gelip almanız lazım birde 50 ytl buda sembolik olarak çünkü o bizim için çok değerli çocuklarla, aslında herkesle arası çok iyidir.🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın