Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

gönüllü köpek vermek isteyenler
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim

merhaba hala sahiplenmek istiyormsunuz? 

giselece yazdı :
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim
Merhaba bende labraor cinsi bir kopek var .7 aylik ve disi

BENDE EVDE BAKABİLECEĞİNİZ KÜÇÜK BİR KÖPEK VAR 🔒 Üyelere Özel

dostslm yazdı :

merhaba kucuk ırk yavru bır can arıyorum sahıplendırmek ısteyen var Ise 🔒 Üyelere Özel. Mail gonderırsenız cok sevinirim

Aylin16 yazdı :

dostslm yazdı :

merhaba kucuk ırk yavru bır can arıyorum sahıplendırmek ısteyen var Ise 🔒 Üyelere Özel. Mail gonderırsenız cok sevinirim

Ben maltese yavru sahiplendirmek istiyorum 

giselece yazdı :

Benim köpeğim var Esra hanım küçük pekiness 3 aylık il değiştiriceğimden dolayı vermek istiyorum ilgilenirseniz bana bir yazarsınız

giselece yazdı :

Benim köpeğim var Esra hanım küçük pekiness 3 aylık il değiştiriceğimden dolayı vermek istiyorum ilgilenirseniz bana bir yazarsınız

giselece yazdı :

Merhaba Hilal hnm kopeginizi sahiplenmek isterim Antalya da yasiyorum. Gorusme olumlu olursa gelip alabilirim

🔒 Üyelere Özel numaram burdan ulasabilirsiniz

Yanıtlamak için giriş yapın