Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

gönüllü köpek vermek isteyenler
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim

Merhaba Kopek sahiplenmek istediginizi yazmıssınız eger hala arıyorsanız bizim bir oglumuz var labrador su an 14 aylık siyah yerimiz gayrettepe de irtibat numaramız 🔒 Üyelere Özel savas.eger gormek isterseniz fotograf da yukleriz butun asıları veteriner hekim tarafından yapıldı bir saglık sorunu yok biraz buyudugu icin evin icine sıgmıyor bahcemiz olmadıgı icin vermek zorundayız barınaga da veremedik oglumuz gibi buyudu.tesekkurler.

srht_ngy yazdı :
bende bahçede bakabileceğim bir köpek arıyorum.. çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.. ben köpeklerin para karşılığı satılmasına karşıyım... ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel (golden, german shepard, husky, rottweiller)... veya bakamadığınız köpekler..

istersen ben alabilirim numaram 🔒 Üyelere Özel

giselece yazdı :
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim

SLM HANGI SEHIRDESINIZ VE TELEFON NOSU VERIRSENIZ BENDE AMERIKAN KUKIR VAR

giselece yazdı :

bizde hakiki alman kurdu  (erkek) var ,mecbure olarak ,bahceli evimizde cikmak,daireye gececegimizdan dolay 7 yilik alman kurdu iyi bir yeri vermek istiyorum .tesekkürleer

srht_ngy yazdı :
bende bahçede bakabileceğim bir köpek arıyorum.. çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.. ben köpeklerin para karşılığı satılmasına karşıyım... ilgilenirseniz 🔒 Üyelere Özel (golden, german shepard, husky, rottweiller)... veya bakamadığınız köpekler..

benim 40 günlük yavru köpegim var bakamıyorum yerim yok isterseniz bana dönün derya

mabel55 yazdı :
ben de evde bakabileceğim bir köpek arıyorum. yavru olursa alışması açısından daha iyi olur. teşekkürler

benim 40 günlük köpegim var bakacak yerim yok bana ulasın derya suan evde bakıyorum

giselece yazdı :

🔒 Üyelere Özel benim var 40 günlük köpegim  istanbul bana ulasın derya

giselece yazdı :

Pincher kopegimi var 4.5 aylık yurtdışına çıkacağım için vermek zorundayım 

giselece yazdı :

selam kadıköydeyim yavru jack russel yavru arıyorum 🔒 Üyelere Özel hakan 

maylocum yazdı :
merhaba istanbuldayım,anadolu yakasında.ljack russe ım var 3 ayı bitiyor onu çok seviyorum ve benim kadar seven,ona çok iyi bakabileceğinden emin olabileceğim birinin,yardımcı olmak amacıyla,bi kaç ay süreliğine bakmasını istiyorum,ziyaret edebileceğim. eğer şartlarda farklı olursa ileride almayadabilirim.kısacası 2 ailesi olacak belli sürelerde görebileceğim,şaşkın bakkal cadde bostan tarafında oturan arkadaşlar varsa yada yakın daha iyi olur

norax yazdı :
ben sahiplene bilirim :D

Yanıtlamak için giriş yapın