Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
merhaba ben canan benım shitzu köpegım var ,aldığımda 2 aylıktı ve sımdı 6 yaşında cok sağlıklı bır erkek köpek ve 7 kılo beyaz ve kave renklı sacları var ıyı bakacak aıle arıyorum cünki ben yoğun calışıyorum ve ılgılenemıyorum bu yüzden cok üzülüyorum eyer ıyı bakacaksanız ala bılırsınız sağılar
shitzu cınslı erkek köpegım var 6 yaşında olsu cok akılı ve daıre yaşaya bılır cok sıcak kanlı cocukları da cok sever ıyı bır aıle arıyorum köpegıme yeterınce ıyı bakılsın adı jakie beyaz ve kahve renklı sacları 7 kılo ben cok yoğun calısıyorum ve zaman ayıramıyorum ve jakıe ıcın cok üzülüyorum karnesı de var tasması maması da var
slm benım elımde shitzu erkek köpeyı var ılgılenırsenız ıyı bakıcağınızdan emınsenız vere bılırım 2 aylıktı aldıgımda şu an 6 yaşında beyaz ve kahve renglı saçları 7 kılo ve cok cana yakın .ama ben jakıe ıle ılgılenemıyorum cok yoğun calışıyorum artık kendımı değıl de jakıe cok mutsuz yanlız kalıyor ıyı bır aıle arıyorum onun ıcın
bende shitzu var 6 yaşında 2 aylıktı yanıma aldıgımda ,ama okadar yalnız kalıyorkı ve ben cok yoğun calışıyorum ve jakie ye ıyı bır aıle arıyorum beyaz ve kahve renklı sacları var ve cok uysal ve cok cana yakın ufak bırşey tam ev havanı gercekten ıyı baka bılırsenız nummaram 🔒 Üyelere Özel
selam.. benim 7 aylık golden 1 aylık cano corso cinsi köpeğim var.. almak isterseniz arayın .. 🔒 Üyelere Özel
merhaba.
henüz bir benzerini görmediğim harika bir melez var elimde. babası akbaş annesi golden. beyaz renkli, erkek ve eğitimli.uysal ve karekterli bir köpek. tüm aşıları tamam ve 1 yaşında..adı abbas. düşünürseniz acil mesaj atın lütfen
Merhaba iyi günler 1.5 yaşında safkan golden cinsinde bir köpeğim var malesef onu sahiplendirmek istiyorum bahçeli bir evdeyken apartman dairesine taşınmak zorunda kaldık ve apartman sakinleri ve ev sahibimiz köpeğimizi istemiyor. kocaeli izmit ve istanbul çevresinde ki istanbul olursa çok iyi olur ona iyi bakacak birini arıyorum. mamasını ve özel ihtiyaçlarını ben karşılayacağım. veterine ben götüreceğim arada da ziyaretine gidebileceğim biri olmalı yardımlarınız bekliyorum. ayrıca köpeğim 1 ay içinde çiftleşecek yavru da talep etmeyeceğim. İstanbulda oturuyorum üsküdar çevresinde bahçeli ona iyi bakacak bir aile arıyorum.acil cevabınızı bekliyorum teşekkürler
istanbuldayım uygun ortamım ve mali durumum var boxer yada buldog arıyorum sahiplendirmek isteyenler düşünmeden mesaj atabilir teşekkürler.
Merhaba benim maltez terrie cinsi bir köpeğim var. vermek istiyorum bakamıyorum , aşıları tamdır.ilgilenirseniz arayınız istanbuldayız.