Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

gönüllü köpek vermek isteyenler
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim

merhaba.bende evde bakabileceğim küçük ırk bi köpek arıyorum. izmirdeyim ama gelip alabiliri. şimdiden teşekkür ederim.

bende evimde bakacak bir köpek istiyorum cins olsun hayvanları cok seviyorum onlara iyi bakacağimdan emin olabilirsniz

KÖPEĞİMİ SATIYORUM UYGUN FİYATA CİNSİ TERRİER .. ERKEK.. 3 AYLIK AŞILARI YAPILMI$ VE KİMLİĞİ ÇIKARILMIŞTIR... EVCİL SÜS KÖPEĞİ.. İLGİLİ ARKADA$LAR ßANA ßU ADRESTEN ULA$AßİLİRLER... 🔒 Üyelere Özel

merhaba benim Sezar adında küçük bir oğlum var..Henüz 55 günlük..3 günlük iken bana verdiler..aile,kırma oldukları için 6 yavruyu sokağa atmış..(anne pitbul, baba belirsiz)..en azından yaşatmaya çalıştım. (Diğer 5 yavru 1 gün içinde ölmüş.)Ama artık ona yeni bir aile bulmam gerekiyor.İş seyahatlerimden dolayı hiçbir şeklide bakamıyacağım. Ben yaşattım siz de aile sıcaklığı verin. Bence o dünyanın en tatlı ve en hassas yavrusu.. Veteriner kontrolleri ve aşılarına devam etmekteyiz. İlgilenirseniz mail adresime (🔒 Üyelere Özel)mesaj bırakın, size resimlerini yollayayım.

Merhaba, dünya tatlısı bir Amerikan Cocker`ım var. Erkek ve 3 yaşında. Çok insan canlısı bri köpektir. Havlama huyu hiç yoktur. Çalıştığım için zaman ayıramıyorum. Ona çok iyi bakacak, sevgi ve ilgisini eksit etmeyecek bir yuva arıyorum. Dilek 🔒 Üyelere Özel

slm. ben izmirden semih.çok güzel ve oldukça akıllı terrier cinsi kızımı vermek zorundayım.ilgilenen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Not:Noirpella umarım aradığın köpek benimki gibidir.

satılık cok acele & aylık dişi HUSKY. mükemmel bir hayvan. mutlaka görmelisiniz. 200 lira. izmirde. ciddi alicilar msn adresim 🔒 Üyelere Özel apt gecdiigimden dolayl satmak zorundaylm. msnden videosunuı resimlerini atarlm. begenmeyen yok henuz. teskur. selim

bende yorkshire terrirer yada pekines cinsi arıyorum..gönüllü vericek arkadaslr varsa lütfen ulaşssın bana en iyi sekilde bakabileceğimden emin olabilirsiniz

merhaba istanbuldayım,anadolu yakasında.jack russel ım var 3 ayı bitiyor onu çok seviyorum ve benim kadar seven,ona çok iyi bakabileceğinden emin olabileceğim birinin,yardımcı olmak amacıyla,bi kaç ay süreliğine bakmasını istiyorum,ziyaret edebileceğim. eğer şartlarda farklı olursa ileride almayadabilirim.kısacası 2 ailesi olacak belli sürelerde görebileceğim,şaşkın bakkal cadde bostan tarafında oturan arkadaşlar varsa yada yakın daha iyi olur

slm bnde 1 yasın da qolden köpeqim war iyi bakabileceqini düşündüqüm birine wermk istiyorum 🔒 Üyelere Özel

norax yazdı :
Sayın Sevilll bende köpeğinizi sahiplenmek istiyorum Ancak verdiğiniz adres sürekli kapalı.Telefon numarası verirseniz oradan ulaşablirim.veye 🔒 Üyelere Özel mesaj atabilirsiniz Saygılarımla

Yanıtlamak için giriş yapın