Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

gönüllü köpek vermek isteyenler
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim

fhrcr yazdı :

merhaba. 

henüz bir benzerini görmediğim harika bir melez var elimde. babası akbaş annesi golden. beyaz renkli, erkek ve eğitimli.uysal ve karekterli bir köpek. tüm aşıları tamam ve 1 yaşında..adı abbas. düşünürseniz  acil mesaj atın lütfen

giselece yazdı :
Ben evde besleyeceğim köpek arıyorum....çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz...eğer köpeğiniz yavru köpekleriniz varsa lütfen cevap yazın...telefonumu orada vereceğim

kardeşim bende doberman kırması var daha 2 aylık yavru istersen 17 tlye verebilirim

giselece yazdı :
11ayi bitmek üzere eğitimli komut alan evde buyutulmus kısırlaştırılmış aşıları tam olan ve insanla yaşamayı seven labrador mix isterseniz arayin

Meraba benim iki haftalık bi pitbulum var kız ve benim liseye geçiş diye tabir edilen teog sınavım var ve onunla ilgilenmek için ders çalışamıyorum siz istemiyosanız pitbul isteyen birine önerirseniz sevinirim iyi günler

1 aylık 7 tane köpek var. Durumumuz olmadığı için bakamiyoruz yoksa cok tatlilar. Gerçekten bakabilcek insanlar arasinlar lütfen acil yuva ariyoruz Numara : 🔒 Üyelere Özel

merhabalar       ben pomerian boo (erkek)  sahiplenmek istıyorum         antalyadayım         vermek isteyen  varsa lütfen  bana ulaşsın        teşekkürler 

Merhaba , bizim bir yaşında maltese terrier cinsi köpeğimiz var. İsmi casper. Tuvalet eğitimi var, bir yaşında kısırlaştırılmış. Maltese let apartman dairesinde bakım için uygun enerjilerini evde oyun oynayarak da atabiliyorlar.

bizim vermek istememizin sebebi yoğunluktan ötürü casperla ilgilenemiyoruz. Onun için üzülüyorum. 

Gerçekten severek bakabilirseniz görüşebiliriz. 

giselece yazdı :

güven72ank yazdı :
3 aylık erkek 1 numara saglıklı karneli terrier ilğilenenler umitisik_32@hotmail ekleyebılırler.mailini

mailiniz hata veriyor     🔒 Üyelere Özel   lütfen irtibata geçin 

Bende 3 aylık goldun var 

eşyalarıyla birlik veriyorume veririm 

Merhabalar 
Goldun retrover 3 aylık dişi askerlik nedeniyle 
Tüm eşyalarıyla birlik satıyorum 
1 simit yatağı 
1taşıma çantası
1 köpüklü şampuan
1 tuvalet eğitim damlası
1 eğitici tasma 
1 tarak ve tüğ toplayıcı
1 vitamin ( tüğlelerinin dökülmemesi için sağlıklı olması için )
2 adet kap
1 kilo  mama 
100 gram ödül maması 500 tl

maylocum yazdı :
merhaba istanbuldayım,anadolu yakasında.jack russel ım var 3 ayı bitiyor onu çok seviyorum ve benim kadar seven,ona çok iyi bakabileceğinden emin olabileceğim birinin,yardımcı olmak amacıyla,bi kaç ay süreliğine bakmasını istiyorum,ziyaret edebileceğim. eğer şartlarda farklı olursa ileride almayadabilirim.kısacası 2 ailesi olacak belli sürelerde görebileceğim,şaşkın bakkal cadde bostan tarafında oturan arkadaşlar varsa yada yakın daha iyi olur

Guest93090 yazdı :

Bende 3 aylık goldun var 

eşyalarıyla birlik veriyorume veririm 

Merhabalar 
Goldun retrover 3 aylık dişi askerlik nedeniyle 
Tüm eşyalarıyla birlik satıyorum 
1 simit yatağı 
1taşıma çantası
1 köpüklü şampuan
1 tuvalet eğitim damlası
1 eğitici tasma 
1 tarak ve tüğ toplayıcı
1 vitamin ( tüğlelerinin dökülmemesi için sağlıklı olması için )
2 adet kap
1 kilo  mama 
100 gram ödül maması 500 tl

maylocum yazdı :
merhaba istanbuldayım,anadolu yakasında.jack russel ım var 3 ayı bitiyor onu çok seviyorum ve benim kadar seven,ona çok iyi bakabileceğinden emin olabileceğim birinin,yardımcı olmak amacıyla,bi kaç ay süreliğine bakmasını istiyorum,ziyaret edebileceğim. eğer şartlarda farklı olursa ileride almayadabilirim.kısacası 2 ailesi olacak belli sürelerde görebileceğim,şaşkın bakkal cadde bostan tarafında oturan arkadaşlar varsa yada yakın daha iyi olur

giselece yazdı :

merhaba maltese terrier 8 aylık ev köpeği tuvalet eğitmi var tüy dökmesi yok aşıları tam eğer gerçekten istiyorsanız e mail adresinden ulaşın 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın