Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

Dünya Güzeli Karamel Kız -
Merhaba Bu güzel kızı, hamile bir sokak kedisine yardım edip onu soğuktan kopruyup,besleyen yavrularını emniyetli bir şekilde doğurmasına yardımcı olan bir şirketten sahiplendirmek üzere aldım. Ne yazık ki 2 kediden başka kontenjanım olmadığı için ben sahiplenemiyorum. Çok oyuncu,güzeller güzeli bir yavrucak... Kuma yapmasını, kuru mama yemesini çabuçak öğrendi, çok uyumlu çok akıllı. Hiç piresi yok.

Merhaba Bu güzel kızı, hamile bir sokak kedisine yardım edip onu soğuktan kopruyup,besleyen yavrularını emniyetli bir şekilde doğurmasına yardımcı olan bir şirketten sahiplendirmek üzere aldım. Ne yazık ki 2 kediden başka kontenjanım olmadığı için ben sahiplenemiyorum. Çok oyuncu,güzeller güzeli bir yavrucak... Kuma yapmasını, kuru mama yemesini çabuçak öğrendi, çok uyumlu çok akıllı. Hiç piresi yok.

Biskuvi Zipzip -
O tam bir biskuvi. Insanin yiyesi geliyor oyle tatli halleri var ki... O mahallenin capkin inin oglu. Babasinin yaninda geziyor ama babasi buna pek sicak bir karsilik vermiyor... "Doink" kafaya bir pati seklinde bir karsilik veriyor. Olsun, biskuvi takibe devam ediyor... Inanilmaz sevecen. Kucagima cikar, kivrilir, uyur. Sokakta yasiyor ama cok zip zip oldugu icin arabalarin altinda kalacak diye korkuyorum. En son kalan zipziplardan bu. Bunun akrani zipzip ezildi. 20 gunde 2 kedi vahsi sekilde can verdi bu sokakta. [URL=🔒 Üyelere Özel][img]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Sokaklarda bir A S L A N - Zorda -
Adi Aslan. Yuzune, yelelerine bakinca baska isim veremezdim. Bu IRAN-CHINCILA / DLH kirmasiymis. Evden atilmis. Ben buldugumda sirtinda 1 kg a yakin tuy kitik olmustu, beline baski yapiyordu. Tumor sandim bir an hatta da korktum. Gozunden kanli yas akiyordu. Miyavlamak icin agzini actiginda dislerinde bir gariplik vardi. Kir icindeydi. Acti. Karnini bir guzel doyurdum. Gitti. Sonraki gun yine geldi. Bir sure sonra her gun 2 kere gelmeye basladi. Mamayi yiyip gidiyordu. Sonra baktim yakalarim, dedim vete gitme vaktidir. Hic tirmalamadi onu veterinere goturmek icin tasiyiciya soktugumda ama cok direndi. Sirtindan, gidisindan ve kuyrugundan tras oldu. Sirtindan o kitik cikarilirken miyavladi da miyavladi. Altindan iltihap cikabilir dedi veteriner ama pespembe cildi cikti. 1 gozu kor olmak uzereymis, ameliyat olacak. Problem kalmayacakmis. Bazi disleri dokulmus, geriye kalanlarin sagligi icin dis temizligi olacak. Bit, pire icin onlem olsun diye damlasi da yapildi. Kulaklari kirlenmisti sildik, ama baska birseyi yoktu pamuk kulaklarinin. Simdi hala sokaklarda. Sirti da ciplak. Gunes yakicak kadar kendini gostermedi ama yakinda sirtini acitabilir. Bir gozu de batiyor. Disler eksik. Tek gozu ameilyata ragmen duzelmezse zaten tek gozle nasil yasar ki sokaklarda. 1 haftada ayni sokakta 2 kedi ezildi, feci sekilde can verdi. Bunun sonu farkli olsun. Bu patates gibi ezilmesin. Kisir. KALICI SAGLIK SORUNU YOK ASLAN GIBI MASALLAH Nazik ve uysal. Tavuk paparasina ve her turlu islak mamaya bayiliyor. Ve tavuk cigerine. Garibim mesken tuttu bizim evin orayi, gunde 2 sefer gelip bayagi uzun kaliyor. Artik beni takip etmeye ve gobek acmaya basladi. NASIL DEGISIYOR YAVRUCAKLAR AZICIK SEVGI VERINCE. Hop bi yana yatip, gobek aciyor, hoop obur yana yatip... Artik bence kendi bile sasiriyor purrr lemekten yorgun dusuyor. Ama sonra ben eve girince 45 dk AGLIYOR> Bir de tatli miyavi var Duymaniz lazim. Pek atletik degil, yuruyen hali gibi birsey. TUM KALAN VET MASRAFLARINI KARSILIYCAM YETER KI OMRU BOYU ONU BIR DAHA ASLA SOKAGA ATMAYACAK BIR EVI OLSUN. GARIP, BIR KOSEDEN BASKA SEY ISTEYECEK BIR HAYVAN DEGIL. YORMAZ SIZI. Bu sokakta 20 gunde 2 kedi patates gibi ezilerek vahsice can verdi. Bu hayvan da alisik degil arabaya yola... Lutfen baska yerlere de post edin, yuvasi olsun, melek olmadan. [URL=🔒 Üyelere Özel][img]🔒 Üyelere Özel][/URL]

yavru kedi arıyorum/ izmir -
izmirde yaşıyorum sıcak bir yuva verebileceğim küçük bi melek arıyorum daha önce beş sene iran kedisi baktım şimdide minik bi yavruya bakmak istiyorum not: iran , british shorthair ve honey bear cinsi tercihimdir.

yavru kedi arıyorum/ izmir -
izmirde yaşıyorum sıcak bir yuva verebileceğim küçük bi melek arıyorum daha önce beş sene iran kedisi baktım şimdide minik bi yavruya bakmak istiyorum not: iran , british shorthair ve honey bear cinsi tercihimdir.

DİŞİ TEKİR İSTANBUL -
7 aylık dişi kedime yuva arıyorum.hareketli sevimli konuskan bir kedidir :) vermek istememin nedeni cocuk doğurmayı düşünmemdir,ikisi bir arada çok zor olacak benim için hatta evde kuşumuz ve balığımızda var. isteyene mama kaplarını,kum kabını,tırmalama çubuğunu da vereceğim. uykusu geldiğinde kucağınızda uyumaya bayılır :)🔒 Üyelere Özel adresine mail atmanızı rica ederim

DİŞİ TEKİR İSTANBUL -
7 aylık dişi kedime yuva arıyorum.hareketli sevimli konuskan bir kedidir :) vermek istememin nedeni cocuk doğurmayı düşünmemdir,ikisi bir arada çok zor olacak benim için hatta evde kuşumuz ve balığımızda var. isteyene mama kaplarını,kum kabını,tırmalama çubuğunu da vereceğim. uykusu geldiğinde kucağınızda uyumaya bayılır :)🔒 Üyelere Özel adresine mail atmanızı rica ederim

DİŞİ TEKİR İSTANBUL -

yavru arıyorum -
izmirde yaşıyorum sıcacık bir yuva ve sonsuz bir sevgi verebileceğim bir melek arıyorum daha önce beş sene iran kedisi besledim kediye iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz not: iran veya british shorthair cinsi olursa çok çok sevinirim iletişim için: 🔒 Üyelere Özel

yavru arıyorum -
izmirde yaşıyorum sıcacık bir yuva ve sonsuz bir sevgi verebileceğim bir melek arıyorum daha önce beş sene iran kedisi besledim kediye iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz not: iran veya british shorthair cinsi olursa çok çok sevinirim iletişim için: 🔒 Üyelere Özel

yavru arıyorum -

Sokakta zorda bir kiz. Tecavuz. -
Eski sokagimdaki kedilerimin karnini doyuruyordum ki yanima yeni bir kedi geldi. Cok guzel birseydi. Acayip miyav yapiyordu, ac dye dusundum, mama verdim, su verdim. Yiyor, sevdiriyor ama baska da bir derdi var, anlatiyor bir yandan. Bir baktim arkasindan kan geliyor ve etrafinda 2 tane erkek kedi var. Sanirim tecavuze ugradi. Gerci ben once yarali ya da dogum yapiyor sandim da panige kapildim. Temizledim de anladim acik yarasi olmadigini. Yine de vet e bir gitsin istedim. Aksamin bir saati, bir koli kutu buldum dondum ki yok. Ertesi gun gittim yok. 3 gun sonra buldum, yakalamaya calistim ama o halinden acayip memnun bir sekilde ayaklarima yatti... Mama yedi, su icti... Sonuc: Bu kiz kucak delisi, oksanma delisi, sevgi delisi. Sokaklarda belli! ki zorda. Bu kadar insana yakin oldugu icin, bu kadar sevgi istedigi, purrrr ledigi icin bir sansini denemek istedim. Vet masraflarini karsilayacagim. Eger hamile ise bebeklerine ev bulma sorumlulugunu da ustlenirim. Yeter ki evi olsun. Ona yuvasini acan olur mu? [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Eski sokagimdaki kedilerimin karnini doyuruyordum ki yanima yeni bir kedi geldi. Cok guzel birseydi. Acayip miyav yapiyordu, ac dye dusundum, mama verdim, su verdim. Yiyor, sevdiriyor ama baska da bir derdi var, anlatiyor bir yandan. Bir baktim arkasindan kan geliyor ve etrafinda 2 tane erkek kedi var. Sanirim tecavuze ugradi. Gerci ben once yarali ya da dogum yapiyor sandim da panige kapildim. Temizledim de anladim acik yarasi olmadigini. Yine de vet e bir gitsin istedim. Aksamin bir saati, bir koli kutu buldum dondum ki yok. Ertesi gun gittim yok. 3 gun sonra buldum, yakalamaya calistim ama o halinden acayip memnun bir sekilde ayaklarima yatti... Mama yedi, su icti... Sonuc: Bu kiz kucak delisi, oksanma delisi, sevgi delisi. Sokaklarda belli! ki zorda. Bu kadar insana yakin oldugu icin, bu kadar sevgi istedigi, purrrr ledigi icin bir sansini denemek istedim. Vet masraflarini karsilayacagim. Eger hamile ise bebeklerine ev bulma sorumlulugunu da ustlenirim. Yeter ki evi olsun. Ona yuvasini acan olur mu? [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

DÜNYA GÜZELLERİ../İSTANBUL -
2 AYLIK 3 KARDEŞLER..SAĞLIKLI,TUVALET EĞİTİMLİ, BEBEKLERİN AİLESİ OLMAK,ÖMÜR BOYU ASLA TERK ETMEDEN SEVGİYLE BAKMAK İSTERSENİZ ARAYIN BİZİ.. 0216 384 51 65- 🔒 Üyelere Özel

DÜNYA GÜZELLERİ../İSTANBUL -
2 AYLIK 3 KARDEŞLER..SAĞLIKLI,TUVALET EĞİTİMLİ, BEBEKLERİN AİLESİ OLMAK,ÖMÜR BOYU ASLA TERK ETMEDEN SEVGİYLE BAKMAK İSTERSENİZ ARAYIN BİZİ.. 0216 384 51 65- 🔒 Üyelere Özel