Ücretsiz Kedi Verenler

Sokaklarda bir A S L A N - Zorda
Adi Aslan. Yuzune, yelelerine bakinca baska isim veremezdim. Bu IRAN-CHINCILA / DLH kirmasiymis. Evden atilmis. Ben buldugumda sirtinda 1 kg a yakin tuy kitik olmustu, beline baski yapiyordu. Tumor sandim bir an hatta da korktum. Gozunden kanli yas akiyordu. Miyavlamak icin agzini actiginda dislerinde bir gariplik vardi. Kir icindeydi. Acti. Karnini bir guzel doyurdum. Gitti. Sonraki gun yine geldi. Bir sure sonra her gun 2 kere gelmeye basladi. Mamayi yiyip gidiyordu. Sonra baktim yakalarim, dedim vete gitme vaktidir. Hic tirmalamadi onu veterinere goturmek icin tasiyiciya soktugumda ama cok direndi. Sirtindan, gidisindan ve kuyrugundan tras oldu. Sirtindan o kitik cikarilirken miyavladi da miyavladi. Altindan iltihap cikabilir dedi veteriner ama pespembe cildi cikti. 1 gozu kor olmak uzereymis, ameliyat olacak. Problem kalmayacakmis. Bazi disleri dokulmus, geriye kalanlarin sagligi icin dis temizligi olacak. Bit, pire icin onlem olsun diye damlasi da yapildi. Kulaklari kirlenmisti sildik, ama baska birseyi yoktu pamuk kulaklarinin. Simdi hala sokaklarda. Sirti da ciplak. Gunes yakicak kadar kendini gostermedi ama yakinda sirtini acitabilir. Bir gozu de batiyor. Disler eksik. Tek gozu ameilyata ragmen duzelmezse zaten tek gozle nasil yasar ki sokaklarda. 1 haftada ayni sokakta 2 kedi ezildi, feci sekilde can verdi. Bunun sonu farkli olsun. Bu patates gibi ezilmesin. Kisir. KALICI SAGLIK SORUNU YOK ASLAN GIBI MASALLAH Nazik ve uysal. Tavuk paparasina ve her turlu islak mamaya bayiliyor. Ve tavuk cigerine. Garibim mesken tuttu bizim evin orayi, gunde 2 sefer gelip bayagi uzun kaliyor. Artik beni takip etmeye ve gobek acmaya basladi. NASIL DEGISIYOR YAVRUCAKLAR AZICIK SEVGI VERINCE. Hop bi yana yatip, gobek aciyor, hoop obur yana yatip... Artik bence kendi bile sasiriyor purrr lemekten yorgun dusuyor. Ama sonra ben eve girince 45 dk AGLIYOR> Bir de tatli miyavi var Duymaniz lazim. Pek atletik degil, yuruyen hali gibi birsey. TUM KALAN VET MASRAFLARINI KARSILIYCAM YETER KI OMRU BOYU ONU BIR DAHA ASLA SOKAGA ATMAYACAK BIR EVI OLSUN. GARIP, BIR KOSEDEN BASKA SEY ISTEYECEK BIR HAYVAN DEGIL. YORMAZ SIZI. Bu sokakta 20 gunde 2 kedi patates gibi ezilerek vahsice can verdi. Bu hayvan da alisik degil arabaya yola... Lutfen baska yerlere de post edin, yuvasi olsun, melek olmadan. [URL=🔒 Üyelere Özel][img]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Yanıtlamak için giriş yapın