Kedi Forumları

Ücretsiz Kedi Verenler

KEDİ ARANIYOR -
İran,Ankara,Van veya Tekir olabilir. Malatyada oturuyorum. Her türlü bilgi verebilirim. Detaylı iletişim için 🔒 Üyelere Özel u ekleyip soru sorabilirsiniz..

4 AYLIK VAN KEDİME İYİ BAKILACAĞI BİR YUVA ARIYORUM-üsküdar -
Miniğim çok oyuncu bir kedi, ama biraz ısırma huyu var. Akşam oldumu kucakta uyumaya bayılıyor. Bugüne kadar 4 aşısı yapıldı, tuvalet eğitimi var, bazı zorunlu nedenlerden dolayı ona artık bakamayacağım. Üzülerek ona bir yuva arıyorum. mail adresim 🔒 Üyelere Özel, bağllantı kurmak için mail adresini kullanmanızı rica ediyorum.

4 AYLIK VAN KEDİME İYİ BAKILACAĞI BİR YUVA ARIYORUM-üsküdar -
Miniğim çok oyuncu bir kedi, ama biraz ısırma huyu var. Akşam oldumu kucakta uyumaya bayılıyor. Bugüne kadar 4 aşısı yapıldı, tuvalet eğitimi var, bazı zorunlu nedenlerden dolayı ona artık bakamayacağım. Üzülerek ona bir yuva arıyorum. mail adresim 🔒 Üyelere Özel, bağllantı kurmak için mail adresini kullanmanızı rica ediyorum.

yavru ankara kedisi -
bi başlık açtım ama çıkmadı. tekrar yazayım. yavru tercihen 2-3 aylık ankara kedisi arıyorum. ankara da yaşıyorum. 🔒 Üyelere Özel adresinden haberleşebiliriz. yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür şimdiden..

ankara`dan yavru ankara kedisi arıyorum.. -
selamlar.. ankara`dan yavru ankara kedisi arıyorum. En az 2-3 aylık olması yavru açısından da daha iyi olur ama daha küçük de olabilir. yardımcı olabilecekler tracker_800@yahoo.🔒 Üyelere Özel adresinden mail atarlarsa sevinirim..

hamsterıma ev arıyorum(ücretsiz) -
4AYLIK SYRİAN CİNSİ ERKEK HAMSTIRIMA ACİL EV ARIYORUM FUL AKSESUARLI KAFESİ VE YEMİDE YANINDA HEDİYE HİÇ BİR ÜCRET İSTEMİYORUM İLGİLİ KİŞİ:🔒 Üyelere Özel

İran-Siyam Karışımı Kedime Yuva Arıyorum -
Geçen sene nisan ayında aldığım melez kedime acil yuva arıyorum Bursada ikamet etmekteyim cevaplarınızı bekliyorum

Geçen sene nisan ayında aldığım melez kedime acil yuva arıyorum Bursada ikamet etmekteyim cevaplarınızı bekliyorum

YAVRU KEDİ ARIYORUM -
İstanbul`da yaşıyorum. 6 yaşındaki oğlumla birlikte yavru bir kedimiz olsun çok istiyoruz. Özellikle de British short hair istiyoruz. mail adresim nurcan.kelpetiner@sabah.🔒 Üyelere Özel

Acil kızımda allerji çıkması nedeniyle kedimize yuva arıyoruz. -
Kızımda allerji çıkması nedeniyle Tekir cinsi kısırlaştırılmış kedimize acilen yuva arıyoruz. Kızım sürekli hasta oluyor. Doktor kesinlikle yasakladı. Barınaklar almıyor.Sokağada bırakamıyoruz yaşayamaz diye çok zor durumdayız. Düşünenler için telefonum 🔒 Üyelere Özel

yavrucaklara yuva resimli -
🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel 14 şubat sevgililer gününde doğan yavrucaklara yuva arıyorum ankaradayım resimleri var eğer göremezseniz adresi kopyalayın adres çubuğuna yapıştırın ve adrese gidin mutlaka görürsünüz

🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel 14 şubat sevgililer gününde doğan yavrucaklara yuva arıyorum ankaradayım resimleri var eğer göremezseniz adresi kopyalayın adres çubuğuna yapıştırın ve adrese gidin mutlaka görürsünüz

Güzeller güzeli,iyi huylu zilli... -
Kedimizin adı Zilli,daha 4 aylık,çok ufak durmamasına karşın hala anne sıcaklığı arayayan bir kedi,aslında hala bir çocuk...Tam bir kucak delisi,oyuncu,kendini çok sık temizliyor,tuvaletini sadece kumuna yapıyor,laf dinliyor,eve misafir geldiğinde kapıda karşılıyor.Hem çok iyi huylu hem de büyüdüğünde çok gösterişli bir kedi olacağı belli,ayrıca çok yumuşak tüyleri var...Kızımı cok sevdiğim halde onu hem sağlık problemlerimden dolayı üzülerek vermek durumunda kaldım,eğer ben bu tatlı kıza ömür boyu iyi bakarım ve hiç sokağa bırakmam,ondan anne şefkatini esirgemem diyebiliyorsanız lütfen bana ulaşın... 🔒 Üyelere Özel

Kedimizin adı Zilli,daha 4 aylık,çok ufak durmamasına karşın hala anne sıcaklığı arayayan bir kedi,aslında hala bir çocuk...Tam bir kucak delisi,oyuncu,kendini çok sık temizliyor,tuvaletini sadece kumuna yapıyor,laf dinliyor,eve misafir geldiğinde kapıda karşılıyor.Hem çok iyi huylu hem de büyüdüğünde çok gösterişli bir kedi olacağı belli,ayrıca çok yumuşak tüyleri var...Kızımı cok sevdiğim halde onu hem sağlık problemlerimden dolayı üzülerek vermek durumunda kaldım,eğer ben bu tatlı kıza ömür boyu iyi bakarım ve hiç sokağa bırakmam,ondan anne şefkatini esirgemem diyebiliyorsanız lütfen bana ulaşın... 🔒 Üyelere Özel

Ankara+yavru kedi arıyorum -
ankarada okuyorum ancak ailemle malatyada ikamet ediyoruz mart sonunda evime uçakla gıdeceğimden ötürü bahçeli 3 katlı evımızde bır kedıye guzel bır yuva sunmak ıstıyoruz. yeni sütten kesilmiş veya 4 aydan küçük birman,honey bear,iran kedisi,van kedisi türlerinden sahiplendirmek isterseniz 🔒 Üyelere Özel a resimlerle beraber gonderırsenız memnun olurum...

Ankara+yavru kedi arıyorum -
ankarada okuyorum ancak ailemle malatyada ikamet ediyoruz mart sonunda evime uçakla gıdeceğimden ötürü bahçeli 3 katlı evımızde bır kedıye guzel bır yuva sunmak ıstıyoruz. yeni sütten kesilmiş veya 4 aydan küçük birman,honey bear,iran kedisi,van kedisi türlerinden sahiplendirmek isterseniz 🔒 Üyelere Özel a resimlerle beraber gonderırsenız memnun olurum...