Ücretsiz Kedi Verenler

Sokakta zorda bir kiz. Tecavuz.
Eski sokagimdaki kedilerimin karnini doyuruyordum ki yanima yeni bir kedi geldi. Cok guzel birseydi. Acayip miyav yapiyordu, ac dye dusundum, mama verdim, su verdim. Yiyor, sevdiriyor ama baska da bir derdi var, anlatiyor bir yandan. Bir baktim arkasindan kan geliyor ve etrafinda 2 tane erkek kedi var. Sanirim tecavuze ugradi. Gerci ben once yarali ya da dogum yapiyor sandim da panige kapildim. Temizledim de anladim acik yarasi olmadigini. Yine de vet e bir gitsin istedim. Aksamin bir saati, bir koli kutu buldum dondum ki yok. Ertesi gun gittim yok. 3 gun sonra buldum, yakalamaya calistim ama o halinden acayip memnun bir sekilde ayaklarima yatti... Mama yedi, su icti... Sonuc: Bu kiz kucak delisi, oksanma delisi, sevgi delisi. Sokaklarda belli! ki zorda. Bu kadar insana yakin oldugu icin, bu kadar sevgi istedigi, purrrr ledigi icin bir sansini denemek istedim. Vet masraflarini karsilayacagim. Eger hamile ise bebeklerine ev bulma sorumlulugunu da ustlenirim. Yeter ki evi olsun. Ona yuvasini acan olur mu? [URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]

Eğer ilanınız hala güncel ise kediciği sahiplenmek istiyorum. 🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirsiniz. Bu arada şehir belirtmemişsiniz. Ben ankarada yaşıyorum.

eğer ilan güncelse ben de bakabilirim.. favoritefe@hotmail

Yanıtlamak için giriş yapın