Ücretsiz Kedi Verenler
Kar beyazı kedicik yuva arıyor bu kar beyazı dişi ankara kedisi yaşadığı evden terk edilmiş sokaklarda yaşam savaşı veriyor. Kısırlaştırılması da yapılmış bu güzelliğin. Ankara kedilerinin en belirgin özelliği çok zeki olmaları. Ve müthiş oyuncu ve çok da sıcak bir kedicik. Bu mahzun acı çekmiş kar beyazı güzelliği gerçekten istiyorsanız ve onu anlayacak ve onun size güvenmesini bekleme sabrını gösterebilecekseniz, ürkekliği yüzünden bir anda kendisini koruma ihtiyacı içinde olduğunu anlıyorum ve seni seviyorum güvendesin diyebilecekseniz, yeniden sokağa atma düşüncesi bir an bile aklınızdan geçmeyecekse. Muhteşem bir kediniz olacak.... Gösterdiğiniz sabrın, itinanın, verdiğiniz sevginin karşılığı, zaman içinde size kat kat fazlasıyla geri dönecek. Size oyunculuğunu sunacak. Bembeyaz.. Kar beyazı muhteşem güzelliğin fotoğrafları sizi de büyüleyecek biliyorum.. Kedicik İstanbul’da yaşıyor. bembeyaz.... email : 🔒 Üyelere Özel Cep telf.: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel