Dila 1,5 yaşında, renkli tüylü güzeller güzeli bir kız. Yeşil renkli gözleri var. Yavruları olduktan sonra kısırlaştırdık. Bu arada eve çok alıştı ve uyum gösterdi. Kendini sevdirmeye bayılıyor. Uslu ve terbiyeli. Sokağa bırakmaya gönlüm razı olmadı. Tam bir ev arkadaşı. İnşallah ona ömür boyu sahip çıkacak ve çok sevecek bir yuva bulabiliriz. Tekrar sokağın zor koşullarında yaşamak zorunda kalmaz.
İlgilenen hayvanseverler için irtibat; 0212 621 65 23 / 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
beyaz yavru kedi arıyorum.maksimum 3 aylık olmalı.cins olursa daha iyi olur.cinsiyeti onemli deil.ankaradan bir yavru istiyorum.daha once uzun sure kedi besledim.cok iyi bakılcana dair içiniz rahat olsun..yardımlarınızı bekliyorum.tesekkurler 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
beyaz yavru kedi arıyorum.maksimum 3 aylık olmalı.cins olursa daha iyi olur.cinsiyeti onemli deil.ankaradan bir yavru istiyorum.daha once uzun sure kedi besledim.cok iyi bakılcana dair içiniz rahat olsun..yardımlarınızı bekliyorum.tesekkurler 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Kızımın hayvan sevgisi edinmesi için bir kedi almaya karar verdim.
istanbulda yaşıyorum.
İstanbuldan sahiplendirmek isteyen olursa sevinirim.
ailecek eğitimci yani öğretmeniz.
uzun zamandır kedi beslemedim.ancak kedi beslemeyi özlediğimi farkettim.Umarım sahiplendirmek istediğiniz kedi olur.
İlgilenenlere şimdiden teşekkürler...
irtibat için
🔒 Üyelere Özel
GSM: 🔒 Üyelere Özel
İran,Ankara,Van veya Tekir olabilir. Malatyada oturuyorum. Her türlü bilgi verebilirim. Detaylı iletişim için 🔒 Üyelere Özel u ekleyip soru sorabilirsiniz..
İran,Ankara,Van veya Tekir olabilir. Malatyada oturuyorum. Her türlü bilgi verebilirim. Detaylı iletişim için 🔒 Üyelere Özel u ekleyip soru sorabilirsiniz..
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.