Ücretsiz Kedi Verenler

Acil! Ücretsiz İran yada Birman Kedisi Arıyorum.
Arkadaşlar 0-3 aylık yavru İran kedisi arıyorum ve ücret ödemeyi düşünmüyorum. Eğer bembeyaz bir yavru Ankara kedisi veya Birman kedisi vermeyi düşünenler varsa bu da olabilir. Çok iyi bakılacağından hiç şüpheniz olmasın. Sağlığı, bakımı ve rahatı konusunda gözünüz arkada kalmasın. Bütün eşyaları hazır bir o eksik.. İlgilenenler 🔒 Üyelere Özel adresinden bana ulaşabilirler.

1 yaşında sarman iran kırması bir oğluşumuz var yavrumu arıyorsunuz bir de nerden acaba??

ben eskişehirdeyim. evet yavru kedi arıyorum. özellikle iran takıntım yok ama yavru olması şart. sonuçta bütün kediler güzeldir. ama iran kedisi daha çok ilgi ve bakım istediği için iran kedisi istiyorum. eğer yavru kedi bulabilirseniz tekrar irtibata geçin lütfen. ankara kedisi, birman, chinchilla, iran vs.. unların hepsi olabilir. ama pofuduk bi iran kedisini çok istemiştim :(

bende eskişehirliyim ankarada yaşıyorum size bir kedi bulunca mutlaka irtibata geçeceğim ilanlara devamlı bakıyorum esk.de yuva arayan kediciklerde oluyor size bir kedicik bulabilirim

merhaba esk.den 28 eylül doğumlu yavrulara yuva aranıyormuş 0222 3210037 nolu telden arayarak ulaşabilirsiniz 17 günlükler henüz sarman cinsi sarılı beyazlı çok şeker yumuşacık tüylü yavrular 🔒 Üyelere Özel sitesinden kedi ilanlarına girip resimlerine bakabilirsiniz 40 günlük olunca yeni yuvalarına verilceklermiş iyi akşamlar....

Yanıtlamak için giriş yapın