Scottish Foldd kırması kızımız ücretsiz sahiplendirilecektir. İç&dış parazit uygulamaları yapılmıştır. 2 aylık orijinal tortoishell`dir.
🔒 Üyelere Özel
İstanbul içi ilk tercihtir.
Scottish Foldd kırması kızımız ücretsiz sahiplendirilecektir. İç&dış parazit uygulamaları yapılmıştır. 2 aylık orijinal tortoishell`dir.
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
BADİŞ 1 BUÇUK YAŞINDA BİR GÖZÜ MAVİ BİR GÖZÜ SARI ÇOK GÜZEL BEYAZ BİR VAN KEDİSİ.KISIRLAŞTIRMADIK,ANCAK SAĞLIK SORUNUM NEDENİYLE BAKMAKTA ZORLANIYORUM VE DAHA İYİ BİR YUVA BULMASINI İSTİYORUM.
TEK ŞARTIMIZ YENİ YUVASI BAHÇELİ OLSUN,YADA GİRİŞ KATTA OLSUN KENDİSİ ÖZGÜRLÜĞÜNE ÇOK DÜŞKÜNDÜRDE :)
BİRDE ALACAK KİŞİNİN İYİ BAKACAĞINA,TİCARİ AMAÇLI ALMAYACAĞINA EMİN OLMAK İSTİYORUM,BU BAKIMDAN CAM VB.AÇARAK İLETİŞİMİ KOPARMAMASINI İSTİYORUM.
MAİL ADRESİM 🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
bembeyaz, sadece kafasında ve kuyruğunda sarı benekleri olan orta tüylü dişi kedi yavrusuna kışın da gelmesi sebebiyle şevkatli acil yuva aranmaktadır.
ilgilenenmelerin 🔒 Üyelere Özel numaralı telefonu aramaları rica olunur.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.