Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

SATILIK VEYA TAKAS KANARYA KÜMESİ -
Elimde Bulunan 2007 çiftleri %80 I Yabancı Bilezikli Almozaik-sarımozaik-bakıri-izabel çiftlerimi Ve Bunların Yavrularını Komple Veya Tek Tek Satılığa çıkarmış Bulunmaktayım Yer Istanbul Her Ile Gönderme Imkanım Vardır.yer Istanbul Içerenköy Isteyen Gelip Görebilir.çift Fiyatlarım Almozaik çiftleri 150 Ytl Sarımozaik çiftleri 140 Ytl Bakıri çiftleri 130 Ytl Izabel Ve Diğer çiftlerimin Fiyatları 130 Ytl 2008 Yavru Almozaik 50 Ytl Sarımozaik Yavru 50 Ytl Bakıri Yavrusu 45 Ytl Kırmızı Göz Albino Agat Yavrusu 130 Ytl Elimde şu An Mevcut Bulunan Kuşların Toplam Adetleri 3 çift Sarımozaik-1 Adet Sarı Mozaik 2007 Dişi Eşe Atılmamış-3 Adet Sarı Mozaik Yavru 2008-12 çift Almozaik -2 Adet 2007 Almozaik Erkek-10 Adet 2008 Almozaik Yavru-4 Adet Izabel Yavru-1 Adet Saten Kırmızı Göz Yavru 2008-4 Adet 2008 Yavru Bakıri-2 Adet Saten Dişi-1 Siayh Mozaik çifti 2007-3 çift 2007 Bakıri çift-3 çift Agat Ve Izabel çifti-hepsine Fiyat Verebilecek Olan Arkadaşlardan Da Fiyat Alabilirim. MSN ADRESİMDEN DE ULAŞABİLİR RESİM TALEP EDEBİLİRSİNİZ MSN ADRESİM:🔒 Üyelere Özelşılığında Verilebilecek Kanarya Ve Doğa Kuşları Hariç Diğer Kuş Türleri Ile Ilgili Takas Tekliflerine Açığım

Mamayı Yemiyorlar -
Kuşlarıma hazır mamalardan alıyorum.Ama yemediler bu yumurta maması nasıl hazırlanıyor,arkadaşlar tarif ederseniz ya da yemeleri için ne yapmam lazım.Bir de dişi yemlikteki mama veya yemleri ağzına alıp kafesin içine boşaltıyor neden yapabilir tecrübeli arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.Teşekkürler

Mamayı Yemiyorlar -
Kuşlarıma hazır mamalardan alıyorum.Ama yemediler bu yumurta maması nasıl hazırlanıyor,arkadaşlar tarif ederseniz ya da yemeleri için ne yapmam lazım.Bir de dişi yemlikteki mama veya yemleri ağzına alıp kafesin içine boşaltıyor neden yapabilir tecrübeli arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var.Teşekkürler

Mamayı Yemiyorlar -

Mamayı Yemiyorlar -

Mamayı Yemiyorlar -

çok şişmanlamış, ne yapmalıyım? -
merhabalar; arkadaşıma vermiş olduğum dişi muhabbetkuşu dün tekrar bana geldi. fakat gördümki kuş çok şişmanlamış. o kadar şişmanlamışki uçarken çok zorlanıyor. ben şimdi kuşu salmaya koydum. büyük olduğu için biraz uçma ekzersizleri yapsın diye ama yanında başka şeyler de yapmam gerekirmi? ne tavsiye edersiniz?

merhabalar; arkadaşıma vermiş olduğum dişi muhabbetkuşu dün tekrar bana geldi. fakat gördümki kuş çok şişmanlamış. o kadar şişmanlamışki uçarken çok zorlanıyor. ben şimdi kuşu salmaya koydum. büyük olduğu için biraz uçma ekzersizleri yapsın diye ama yanında başka şeyler de yapmam gerekirmi? ne tavsiye edersiniz?

üreticiden satılık muhabbet kuşları -
arkadaşlar yeni muhabbet yavrularımız çıkmıştır,damızlık yapmak isteyen arkadaşlar duyrulur.fiyatlar çinsine göre değişmektedir.yer izmir,tel.🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler.

arkadaşlar yeni muhabbet yavrularımız çıkmıştır,damızlık yapmak isteyen arkadaşlar duyrulur.fiyatlar çinsine göre değişmektedir.yer izmir,tel.🔒 Üyelere Özel den ulaşabilirler.

SAFKAN JUMBO YAVRULAR -
İKİ ÇİFT SAFKAN YAVRU JUMBO MUHABBET KUŞU SATILIKTIR YER ANTALYA 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.

SAFKAN JUMBO YAVRULAR -
İKİ ÇİFT SAFKAN YAVRU JUMBO MUHABBET KUŞU SATILIKTIR YER ANTALYA 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz.

SAFKAN JUMBO YAVRULAR -

uretımı bırakıyoruz anaçları kacırmayın -
90 takım muhabbet altı dolu çift fiyatı 87.50 ytl,40 adet muayyer yanı 20 cıft takım muhabbet yuvasız dınlenmede cift fıyatı 80 ytl,4 çift muayyer yavrusu alınmıs ve suan yavrusu olan sultan papağanı cıftlerı 500 ytl,2 adet jako papağan yavru 8 aylık gozlerı sıyah cıtes belgelı bılezıklı kendını sevdıren,hırlamsı olmayan elden yemek yıyen kırmızı kuyruklar buyuk papağan kafesı dahıl 1150 ytl ye satılacaktır.her ıle otobusle ozel tasıma kafesı ıle gonderılır.isteyen yerınde gorebılır kapı teslımı alabılır.🔒 Üyelere Özel

yeni üeretim yapmak isteyenlere dikkat -
yeni üretim yapmak isteyen kişilerin ve denemek isteyenlere bir küçük öneri daha önçe bana başvuran kişilerin %99 elindeki mubişlerini ya sattılar yada malesef öldüler bu iş dışardan göründüğü gbi basit ve kolay değil bazı kişiler bu işin maddiyetine kapılıp cazip gelenler oluyor ama malesef hüsran la sonuç alınıyor bu işe başlamadan önce iyi bir deneyim ve azar azar başlamak her gecen gün kendinizi geliştirerek bu işi profösyönetleştirmek en mantıklısı