Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

satılık safkan orjinal jumbo yavrular ve damılıklar resimli -

elimde yeni doğanlara yer açmak sebebiyle elimdeki bir kaç tane yavru ve damızlık jumboları satıcam yer istanbul 🔒 Üyelere Özel

5 yavru ve 4 yetişkin jumbolar var toplu alımlarda uygun fiyata verilir

yavru ingilizler rengarenk -
arkadaşlar kendi ürettiğim ingiliz yavruları satılıktır. izmirdeki arkadaşlar gelip birebir görebilir. yada msn den resimlerini gönderebilirim. tek olarak 60 ytl toptan 50 ytl 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

ÇİFT MUHABBET KUŞLARI(YUMURTALI YAVRULU) -
33 ÇİFT (YUMURTALI-YAVRULU)GAYET SAĞLIKLI EŞ MUHABBETLER. TÜM TEÇHİZATIYLA BİRLİKTE(DOLAP SALMA ,YAVRULUK,SULUK,YEMLİK V.S)SATILIKTIR. TOPTAN SATIŞ FİYATI: 1 ÇİFT=110.00YTL . AYRINTI: 1)3 ADET 10`LU DOLAPLI SALMA 2)66 ADET SULUK 3)33 SİLO YEMLİK 4)33 ADET MAMALIK NOT:ALTLARINDA YUMURTA VE YAVRULAR BULUNMAKTADIR. 0216 5721695 🔒 Üyelere Özel KARSLI AHMET CAD ÖZYURT SK NO:23/6(İÇERENKÖY MUHTARLIĞI KARŞISI ) İÇERENKÖY/İSTANBUL İSTEYENE FOTOĞRAF YOLLANIR.

acil muhabbet çiftleri -
47 çift muhabbet para sıkısıklıgından dolayı satılacaktır.kuslar cekoslovak,hollanda ve bunların kırıklarından olusmaktadır yanı ırı kuslardır.her renk vardır.🔒 Üyelere Özel antalya

siyahlık nedendir acaba? -
merhabalar; benim erkek muhabbet kuşlarımdan birisi bu aralar çok durgunlaştı. poposunun yanında siyahlık var, galiba durgunluğun nedeni bu. kuşumun sorunu ne olabilir acaba ve ne yapmamı önerirsiniz? şimdiden teşekkürler

merhabalar; benim erkek muhabbet kuşlarımdan birisi bu aralar çok durgunlaştı. poposunun yanında siyahlık var, galiba durgunluğun nedeni bu. kuşumun sorunu ne olabilir acaba ve ne yapmamı önerirsiniz? şimdiden teşekkürler

bi baklar mısınız??????????? -
1 sene önce fıstığı aldım.şimdiçok yaramaz.ıslık,öpücük,kapı sesi ve benzeri sesler çıkarıyo.size bir sorum var hepsi evcil üyeleri.kuşumun yanına dişi almak istiyorum.sizce neler yapmalıyım.ve üretim hakkında bilgiler verirseniz iyi olur. cevaplarınız bekliyorum saygılar.......

1 sene önce fıstığı aldım.şimdiçok yaramaz.ıslık,öpücük,kapı sesi ve benzeri sesler çıkarıyo.size bir sorum var hepsi evcil üyeleri.kuşumun yanına dişi almak istiyorum.sizce neler yapmalıyım.ve üretim hakkında bilgiler verirseniz iyi olur. cevaplarınız bekliyorum saygılar.......

Satılık 3-5 Aylık İngilizler. -
Satılık 30 Adet 3-5 Aylık Yavru ekesi ingiliz muhabbetler. Tam damızlık olacak kuşlardır. Tanesi 80 YTL. den satılıktır. MSN: 🔒 Üyelere Özel Cep: 🔒 Üyelere Özel Her yere otobüsle gönderilir.

İKİSİDE PARÇALI MUHABBETİMİ SATYORUM -
ELİMDE BULUNAN PARÇALI ÇİFT MUHABBETİMİ SATMAK İSTİYORUM İKİ DEFA YAVRU ALDIM İKİSİNDEDE SAGLIKLI GÜZEL 5 YAVRU ALDIM YAVRULARDA ANNE BABASI GİBİ PARÇALI ÇIKTI SATMAMIN SEBEBİ EVDE FAZLA MUHABBETİMİN OLMASI ADANADA OTURYORUM UYGUN FİYATA VERECEM YADA BAŞKA EVCİL HAYVANI OLAN VARSA DEGİŞ TOKUŞTA OLABİLİR İRTİBAT İÇİN İMPARATOR_ASİ_@HOTMAİL.COM HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM

100 ÇİFT DAMIZLIK MUHABBET ÜRETİMİ SATILIK KAFES SAYISI ADET -
100 çift ver.mli muhabbet üretim hanesi 150 adetlik kafes yer kartal istanbul tel:🔒 Üyelere Özel kudret kuşların en yaşlısı 14 aylık

100 çift ver.mli muhabbet üretim hanesi 150 adetlik kafes yer kartal istanbul tel:🔒 Üyelere Özel kudret kuşların en yaşlısı 14 aylık

Acil yardım!!! -
Muhabbet kuslarım çiftleştii üst üste 4. posta yavru aldım ama bu son postada 3 tane yavrum çıktı ve 2 tanesinin gagası gelişmemiş bu n eden olur düzelme şansı var mı?? yardımcı olursanız sevinirim

Acil yardım!!! -
Muhabbet kuslarım çiftleştii üst üste 4. posta yavru aldım ama bu son postada 3 tane yavrum çıktı ve 2 tanesinin gagası gelişmemiş bu n eden olur düzelme şansı var mı?? yardımcı olursanız sevinirim

Acil yardım!!! -