Hasta muhabbet kuşum var
Yem iyi yemekte
2-3 yaşında
daha önce eşi vardı ve yumurtluyordu
daha sonra yurmutlamasını kesip dinlendirmek için ayırdık
1 ay içinde çok zayıfladı
şimdi okadar çok zayıf ki sürekli kabarıyor ve üşüyor
yemini fazlasıyla yemekte
bu hastalığın tedavisi var mı?
Hasta muhabbet kuşum var
Yem iyi yemekte
2-3 yaşında
daha önce eşi vardı ve yumurtluyordu
daha sonra yurmutlamasını kesip dinlendirmek için ayırdık
1 ay içinde çok zayıfladı
şimdi okadar çok zayıf ki sürekli kabarıyor ve üşüyor
yemini fazlasıyla yemekte
bu hastalığın tedavisi var mı?
1-2 haftadır kuşum hastaydı kafesin dibine iniyor tüylerini kabartıyor başını tüylerinin arasına sokuyor uçamıyordu iyice zayıflamıştı yemini suyunu veriyordum ama bazen ihmal ettiğim oluyordu elimle birşeyler yediriyordum düzelir diye hiç veterinere felan götürmedim dün sabah kafesten ses gelince yerimden fırladım kuşum yerde kanatlarını açmış öylece duruyordu odaya götürdüm yere koydum 10-15 dakka içerisnde öldü çok üzgünüm iki gündür kendimde değilim keşke bi yerlere götürüp baktırsaydım odam sessiz kaldı hepsi benim hatam sorumsuzluğum :( :( :(
1-2 haftadır kuşum hastaydı kafesin dibine iniyor tüylerini kabartıyor başını tüylerinin arasına sokuyor uçamıyordu iyice zayıflamıştı yemini suyunu veriyordum ama bazen ihmal ettiğim oluyordu elimle birşeyler yediriyordum düzelir diye hiç veterinere felan götürmedim dün sabah kafesten ses gelince yerimden fırladım kuşum yerde kanatlarını açmış öylece duruyordu odaya götürdüm yere koydum 10-15 dakka içerisnde öldü çok üzgünüm iki gündür kendimde değilim keşke bi yerlere götürüp baktırsaydım odam sessiz kaldı hepsi benim hatam sorumsuzluğum :( :( :(
yavrulu ve yumurtalı olarak 33 çift muhabbet çifti 80 ytl den satılıktır. kuşlar toptan olarak verilecektir. gönderme yapılmaz kuşlar yerinde alınacaktır. tel: 🔒 Üyelere Özel e mail: 🔒 Üyelere Özel konya-merkez
Yaklaşık 6 aylık 2 erkek kardeş satılıktır . İsteyene anne baba resmi de gösterilir. Adet 25 YTL dir. Yer İstanbul/Merter . 2sini birden alana 45YTL olur.
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL][URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
🔒 Üyelere Özel
Yaklaşık 6 aylık 2 erkek kardeş satılıktır . İsteyene anne baba resmi de gösterilir. Adet 25 YTL dir. Yer İstanbul/Merter . 2sini birden alana 45YTL olur.
[URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL][URL=🔒 Üyelere Özel][IMG]🔒 Üyelere Özel][/URL]
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
Yunus:15 adet sarı prenses 25 adet
10 dişi 5 erkek 15dişi 10 erkek
Dişiler13-15cm Dişiler 10-11-12 cm
Erkekler 18-19cm Erkekler 13-14-15 cm
Toplamda 1500 civarı sarı ve yunus karışık olmak üzere yavru vardır.
Boyları yarım cm den 5 cm e kadar mevcuttur.
İlgilenen arkadaşlara fotolarını gösterebilirim
Sadece İzmir içi
Resimleri vardır
Msn: 🔒 Üyelere Özel
Sadece İzmir içi
Resimleri vardır
Sadece İzmir içi
Resimleri vardır
HATAY DA OLUPTA JUMBO MUHABBET KUŞU SATAN VARSA(SADECE DAMIZLIK VE ÖZELLİKLEDE DİŞİ)RESİM GÖNDEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.KUŞLAR HOŞUMA GİDERSE AYDA BİRKAÇ TANE YADA TEK SEFERDE ÇOK SAYIDA ALABİLİRİM.AMA MUTLAKA SON FİYAT VERİLMELİ PAZARLIK YAPMAK PEK HOŞUMA GİTMEZ AÇIKÇASI.HATTA GEREKİRSE RESİMKLERİNİ VERDİĞİM TEPELİLERLE DAHİ DEĞİŞİM YAPABİLİRİZ.
İLETİŞİM İÇİN 🔒 Üyelere Özel adresini kullanırsanız sevinirim aksi halde verilen cevaplar dikkate alınmayabilir(mail adresime verilmeyen cevaplar)
DAHA ÖNCE YAVRU ALDIĞIM ELİMDE EŞ DAMIZLIK MUHABBET KUŞLARI BURSA-YILDIRIM DA OTURAN ARKADASLARA ELDEN TESLİM EDEBİLECEGİM SAGLIKLI VE İRİ GÜZEL YAVRU VEREN KUŞLARIMI KANARYA BESLİYECEGİM İÇİN SATIYORUM EŞ FİYATI 80 YTL OLUP YANINDA KAFES VE YUVALIK HERŞEY DAHİL OLARAK VERİCEM CİNSİ HOLLANDA VE İRİ KUŞLAR
CEP TEL 🔒 Üyelere Özel
İMEİL ADRESİM 🔒 Üyelere Özel
arayın görüselim fiyatta yardımcı olucam isteyene resim yollarım yerinde göstere bilirim
yeni 1 çift muhabbet kuşu aldım. ama bazı sorunlar olduğu için bakamıyorum.onlara da kıyamıyorum. onlara sıcak bir yuva arıyorum.onlara çok güzel bir şekilde sahiplik yapabilecek kişi benimle irtibata geçsin. e-mail:🔒 Üyelere Özel
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.