Kuş Forumları

Muhabbet Kuşları

Birkaç Sorum Var -
Herkese merhaba. Siteye yeni üye oldum. 2 tane muhabbet kuşum var ve onlarla ilgili sorularım olacak. 1-Yaklaşık 2,5 yıldır erkek bir muhabbet kuşum var ve bugün yanına eş aldık. Gerçi dişi oldukça küçük 4 aylıkmış. Bu bir problem yaratır mı? 2-Dişi olan, bizim beyefendinin yanına gelince, bizimkisi kaçıyor.Bunun nedeni ne olabilir? 3-Dişi kuşun kaka yaptığı yerde dışkı parçaları var.Kuşta bir hastalık olabilir mi? Ayrıca, ayağında da bir problem var. Kuşu ablam almış. Satan kişi ayağı problemli olduğu için kimse almıyor demiş ve ablam da acımış almış. 4-Son ve en önemli sorum, erkek muhabbet kuşumun kanadı bugün kapıya sıkışmış. Ablam pet shopa götürmüş, ordaki görevli bakmış ve kırık olmadığını, incindiğini söylemiş. Kafesten dışarı çıkardık, uçamadı. Büyük bir problem var mıdır sizce? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

muhabbet kuşu -
elimde 30 civarında muhabbet kuşu yavrusu var.adanada oturuyorum.bayramda istanbula geleceğim.istanbul dan muhabbet yavrusu isteyen olursa bayramda getirebilirim.fiyat 20 ytl olur. şu adresten bana ulaşabilirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

2 çift kuş ve salma tipi dolap -
Ev de yerimin dar olması ve evin içinde kuş beslemem nedeniyle eşimle sürekli huzurlu:) olmamız nedeniyle 2 çift kuşumu (bir çiftişimdi yuvada yumurtada yatıyor dişisi jumbo. Diğer çift çiftleşiyor satamazsam yuva takacam) ve 50*45*35 ölçülerinde 2 bölmeli mdf den yaptırdığım kafesi satıyorum. Bağcılarda oturuyorum. iletişim için 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel [img=🔒 Üyelere Özel] [img=🔒 Üyelere Özel] [img=🔒 Üyelere Özel] [img=🔒 Üyelere Özel] _________________

Ev de yerimin dar olması ve evin içinde kuş beslemem nedeniyle eşimle sürekli huzurlu:) olmamız nedeniyle 2 çift kuşumu (bir çiftişimdi yuvada yumurtada yatıyor dişisi jumbo. Diğer çift çiftleşiyor satamazsam yuva takacam) ve 50*45*35 ölçülerinde 2 bölmeli mdf den yaptırdığım kafesi satıyorum. Bağcılarda oturuyorum. iletişim için 🔒 Üyelere Özel yada 🔒 Üyelere Özel [img=🔒 Üyelere Özel] [img=🔒 Üyelere Özel] [img=🔒 Üyelere Özel] [img=🔒 Üyelere Özel] _________________

Kuşun kanatlarında sorun.. -
Merhaba, Dişi kuşumun kanatları ile ilgili bir problemi var. Şöyleki, son zamanlarda kanatlarınnda istemdışı olduğunu tahmin ettiğim hareketler farkettim. Nerdeyse gözkırpma hızında kuşun kanatları atıyor. Tam olarak nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama, tam bi kanat çırpma değil, kanatlar çok az oynuyor yerinden ve çok hızlı bir şekilde oluyor. Böyle bir durumla daha önce karşılaşmış olan var mıdır acaba? Teşekkürler.

Kuşun kanatlarında sorun.. -
Merhaba, Dişi kuşumun kanatları ile ilgili bir problemi var. Şöyleki, son zamanlarda kanatlarınnda istemdışı olduğunu tahmin ettiğim hareketler farkettim. Nerdeyse gözkırpma hızında kuşun kanatları atıyor. Tam olarak nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama, tam bi kanat çırpma değil, kanatlar çok az oynuyor yerinden ve çok hızlı bir şekilde oluyor. Böyle bir durumla daha önce karşılaşmış olan var mıdır acaba? Teşekkürler.

bu fiyata bunlar kaçmaz -
67.50 ytl den olusan muhabbet çiftlerimizin hepsi satılmıştır.suan 78 çift anaç degısık renklerde ortalama 14 aylık ve iri anaçlarım satılıktır.hem uretıcı hem yetıstırıcı oldugum ıcın elımde sureklı ve altı dolu anaç çift muhabbet bulunmaktadır.her ile gönderim yapılır.merak eden arkadaslar oluyor dukkancı veya petshopcu degılım.,ayrıca kusların hepsinin tek tek eşleriyle beraber cekılmıs fotolarını 🔒 Üyelere Özel sitemden görebilrsiniz.kuslar satıldıkça fotolar guncellenmektedir.herkesın Ramazan bayramı kutlu olsun.🔒 Üyelere Özel antalya

Satılık Yavru Muhabbet Kuşu -
RESİMLİ AÇIKLAMALI SATILIK YAVRU MUHABBET KUŞLARI VE SİTEMİZDE VAR * satılık muhabbet kuşu * süperyuvadan yeni çıkmış, tam eğitilecek zamanında, ev üretimi muhabbet yavruları 🔒 Üyelere Özel sitemizi ziyaret ederseniz istediğiniz muhabbet kuşlarını uygun fiyata bulabilirsiniz. Sitemiz diğerleri gibi kandırmaca değildir. Bize güvenip alış veriş eden müşterilerden şu ana kadar hiç şikayet gelmedi. Sizde bizden alın, siz de diğer müşterilerimiz gibi karlı çıkın. EV ÜRETİMİSAĞLIKLIGENÇDİNAMİK VEYA USLURENK ÇEŞİTLİLİĞİFİYAT UYGUNLUĞU VE DİĞER ÖZELLİKLERİ ÖĞRENMEK İÇİN SİTEMİZE GİRMELİSİNİZ 🔒 Üyelere Özel İstanbul / Fatih

antalyadan çift muhabbetler -
67.50 ytl den olusan muhabbet çiftlerimizin hepsi satılmıştır.suan 78 çift anaç degısık renklerde ortalama 14 aylık ve iri anaçlarım satılıktır.hem uretıcı hem yetıstırıcı oldugum ıcın elımde sureklı ve altı dolu anaç çift muhabbet bulunmaktadır.her ile gönderim yapılır.merak eden arkadaslar oluyor dukkancı veya petshopcu degılım.🔒 Üyelere Özel nolu tlf dan ulasabılırsınız.

Yuvalık -

Muhabbet kuşu kafes yuvalığı boyutları 15*14*11 cm ölçülerinde kavak ağacından yapılıp kalınlığı 10mm`dir. Yuvalığın ön ve arkaları 3mm medefe`den yapılmıştır. 100 ile 1000 adet arası siparişte birim fiyatı 125 ykr. 1000 adet ve yukarısı 1 ytl`dir.

Telefon Numaralarımız : 🔒 Üyelere Özel
                                             🔒 Üyelere Özel

Yuvalık -

Muhabbet kuşu kafes yuvalığı boyutları 15*14*11 cm ölçülerinde kavak ağacından yapılıp kalınlığı 10mm`dir. Yuvalığın ön ve arkaları 3mm medefe`den yapılmıştır. 100 ile 1000 adet arası siparişte birim fiyatı 125 ykr. 1000 adet ve yukarısı 1 ytl`dir.

Telefon Numaralarımız : 🔒 Üyelere Özel
                                             🔒 Üyelere Özel

Yuvalık -
Muhabbet kuşu kafes yuvalığı boyutları 15*14*11 cm ölçülerinde kavak ağacından yapılıp kalınlığı 10mm`dir. Yuvalığın ön ve arkaları 3mm medefe`den yapılmıştır. 100 ile 1000 adet arası siparişte birim fiyatı 125 ykr. 1000 adet ve yukarısı 1 ytl`dir. Telefon Numaralarımız : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

YERLİ YAVRU MUHABBETLER -
YERLİ YAVRU MUHABBET KUŞLARI SATIŞLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.SEZON SİPARİŞLERİNİZ SABİT FİYATLA DEĞERLENDİRİLİR.HERKESE HAYIRLI İŞLER.İSTANBUL/KARTAL CEP:🔒 Üyelere Özel

toptan muhabbet kuşları... 17.5 TL... -
muhabbetler yerli izmir kuşlarıdır... 17.5 tl...

MUHABBET ÜRETİMHANESİ -
ARKADAŞLAR 24 TAKIM YUVADA VE 10 ADET ERKEK SALMADA OLMAK ÜZERE VE BUNLARIN YANI SIRA 5 ADET KATLI KAFES BİR ADET AHŞAP SALMA 1 ADET ÇİFTHANE VE YEMLİK MAMALIK YUVALIK GİBİ BÜTÜN MALZEMELERİNİ SATIYORUM KUŞLARIM HOLLANDADIR VE ALTLARI DOLUDUR HATTA YAVRULAR YUVADAN ÇIKMAYA BAŞLADILAR ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR GELİP GÖREBİLİRLER.NOT:ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ELİNİZİ ÇABUK TUTARSANIZ İYİ OLUR YOKSA BELEDİYE EL KOYACAK.BU KUŞLAR KAÇMAZ.

MUHABBET ÜRETİMHANESİ -
ARKADAŞLAR 24 TAKIM YUVADA VE 10 ADET ERKEK SALMADA OLMAK ÜZERE VE BUNLARIN YANI SIRA 5 ADET KATLI KAFES BİR ADET AHŞAP SALMA 1 ADET ÇİFTHANE VE YEMLİK MAMALIK YUVALIK GİBİ BÜTÜN MALZEMELERİNİ SATIYORUM KUŞLARIM HOLLANDADIR VE ALTLARI DOLUDUR HATTA YAVRULAR YUVADAN ÇIKMAYA BAŞLADILAR ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR GELİP GÖREBİLİRLER.NOT:ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ELİNİZİ ÇABUK TUTARSANIZ İYİ OLUR YOKSA BELEDİYE EL KOYACAK.BU KUŞLAR KAÇMAZ.

MUHABBET ÜRETİMHANESİ -

MUHABBET ÜRETİMHANESİ -