Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Erkek Alman Kurdu arıyorum (Kargoylo yollayabılırsıniz) -
Bakamıycak Olanlar veya baska problemi olanlar bana verebilirler Böylece hem benim bir Köpeğim olmuş olur hemde Ona can dostum olarak en iyi şekilde bakablirim.. Malatyada oturuyorum Diğer illerde olanlar kargo ıle yollarsa kargo ücretini ödeyebilirim Erkek arıyorum Evimiz uygun bahçelidir Spor yapabilme imkanımız var Zaman ayırabılırım ( Bize gelcek köpegın hiç boş kalma sansı yok msn ekleyenlerde detaylı konusulacak ) Tatile filan gitmeyiz onun için yalnız kalma ihtimali yok Daha önceden baktım Düzenli kontrole götürebilirim 🔒 Üyelere Özel

Erkek Alman Kurdu arıyorum (Kargoylo yollayabılırsıniz) -
Bakamıycak Olanlar veya baska problemi olanlar bana verebilirler Böylece hem benim bir Köpeğim olmuş olur hemde Ona can dostum olarak en iyi şekilde bakablirim.. Malatyada oturuyorum Diğer illerde olanlar kargo ıle yollarsa kargo ücretini ödeyebilirim Erkek arıyorum Evimiz uygun bahçelidir Spor yapabilme imkanımız var Zaman ayırabılırım ( Bize gelcek köpegın hiç boş kalma sansı yok msn ekleyenlerde detaylı konusulacak ) Tatile filan gitmeyiz onun için yalnız kalma ihtimali yok Daha önceden baktım Düzenli kontrole götürebilirim 🔒 Üyelere Özel

küçük evime fazla büyümeyen küçük bi arkadaş arıyorum -
yavru istiyorum bana alışsın ne olur ya bulamadım bi bebek :( konyadayım ücretsiz olsun lütfen ögrenciyim. daha önce kedi baktım 2yıl ama mart ayında beni terk edince resmen depresyona girdim terkedilmek çok kötü bişeymiş :(

Ücretsiz köpek arayanların bulusma sitesi -
Ark aşagıda önerecegim sitede sadece ücretsiz köpek kedi balık sürüngen veren alan genel olark konusan gunde ortalama 4 000 üyesi online olan ticaretin kesinlikle yasak oldugu pet sitelerinin en popüleridir petarkadaş.com tabi site popüler olunca her kafasına esen üye olamıyor davetiye numarası şart bn size davetiye numarasını saglayabılırım msn adresımı eklmenız yeter hayvan tuccarları bosuna gelmesın 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz köpek arayanların bulusma sitesi -
Ark aşagıda önerecegim sitede sadece ücretsiz köpek kedi balık sürüngen veren alan genel olark konusan gunde ortalama 4 000 üyesi online olan ticaretin kesinlikle yasak oldugu pet sitelerinin en popüleridir petarkadaş.com tabi site popüler olunca her kafasına esen üye olamıyor davetiye numarası şart bn size davetiye numarasını saglayabılırım msn adresımı eklmenız yeter hayvan tuccarları bosuna gelmesın 🔒 Üyelere Özel

rotweiler yavruları satılık -
. Tüm müşterilerimizi memnun etmek ve onlara ömürleri boyunca sağdık,güvenilir- . bir arkadaş bir dost yetiştirmek için uğraşıyoruz...Ve bu yolda düzenimizi hizmet- . kalitemizi hiç düşürmeden aynı performanla ilerliyoruz..Tabiki bunda en büyük . destekçimiz sizlersiniz bunun için bütün müşterilerimize teşekkürü borç biliriz... SAYGILARIMLA Mustafa AYDIN 🔒 Üyelere Özel gsm 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel : 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel dan resımlere bakabılırsınız

terrier arıyorum ÜCRETSİZ -
0 yada 1 numara terrier arıyorum yavru tercihim baa alışması açısından yardım ederseniz sevinirim 🔒 Üyelere Özel

0 yada 1 numara terrier arıyorum yavru tercihim baa alışması açısından yardım ederseniz sevinirim 🔒 Üyelere Özel

Yavru Köpek Arıyorum (Malatyadayayım Kargo İle Yollayabilirsiniz ) -
Malatyada oturuyorum yavru bir köpek arıyorum ( Ücretsiz ) Diğer illerde olanlar kargo ıle yollarsa kargo ücretini ödeyebilirim... Köpegi cinsi önemli degil ( Husky ) Tercihimdir Evimiz uygun bahçelidir Spor yapabilme imkanımız var Maliyetini üstlenebilirim Zaman ayırabılırım Hayvanlarla aram ıyıdır Düzenli kontrole götürebilirim 🔒 Üyelere Özel

Malatyada oturuyorum yavru bir köpek arıyorum ( Ücretsiz ) Diğer illerde olanlar kargo ıle yollarsa kargo ücretini ödeyebilirim... Köpegi cinsi önemli degil ( Husky ) Tercihimdir Evimiz uygun bahçelidir Spor yapabilme imkanımız var Maliyetini üstlenebilirim Zaman ayırabılırım Hayvanlarla aram ıyıdır Düzenli kontrole götürebilirim 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Golden Arıyorum(100 TL) Verebilirim -
Arkadaşlar ben golden arıyorum ücretli veya ücretsiz en fazla verebileceğim ara 100 tl istanbul olursa çok sevinirim

Arkadaşlar ben golden arıyorum ücretli veya ücretsiz en fazla verebileceğim ara 100 tl istanbul olursa çok sevinirim

Malatya içi yavru köpek arrıyorum ımkanlarım iyi -
Malatya içinde yavru köpek arıyorum köpek bakıcıları köpeklerın yavrusu oldugundan bakmakta sıkıntı ceker.. bende boyle durumlar a yakın olan bı kopek yavrusu arıyorum ev uygun ( bahçelı ) yiyecegi içecegi aksatılmaz zaman ayırırım evcil hayvanları çok severim yani koşullarım uygun kısaca ailem ( anne babam ) fazla sıcak bakmadıgı için köpek e ödeme yaptırmazlar ama kardeşlerimle biz ilgileniriz hayvanlarla Aşını fln duzenlı olarak yaptırabılırım spor turu faailıyetler yaparız Aşırı yırtıcı olmamalı kangal gibi gıbı bakamam ben iletişim için : 🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz yavru golden retriever arıyorum -
dişi-erkek farketmez, küçük golden yavrusu arıyorum, bana buradan ulaşabilirsiniz :)