nam-ı diğer aresoğlan.. 5 yaşında safkan husky...asil ve şımarık...otur, yat, bekle, kibar ol, el ver kelimelerine duyarlı.. yolumuz hiç ayrılmayacak dedim ona...olmadı .. hastayım
Ona gerçekten iyi bakabileceksen, şımarıklıklarına katlanableceksen ki bu onu sahiplendiğin ve sevdiğin de anlamına gelir..ozaman görüşelim lütfen.. Hiçbir maddi talebim yok, sadece harbi ol...Teşekkür ederim..
ismim ayse savas
mailim: 🔒 Üyelere Özel
nam-ı diğer aresoğlan.. 5 yaşında safkan husky...asil ve şımarık...otur, yat, bekle, kibar ol, el ver kelimelerine duyarlı.. yolumuz hiç ayrılmayacak dedim ona...olmadı .. hastayım
Ona gerçekten iyi bakabileceksen, şımarıklıklarına katlanableceksen ki bu onu sahiplendiğin ve sevdiğin de anlamına gelir..ozaman görüşelim lütfen.. Hiçbir maddi talebim yok, sadece harbi ol...Teşekkür ederim..
ismim ayse savas
mailim: 🔒 Üyelere Özel
Ailem istanbulda oturuyor giresunda geniş bahçesi olan evimiz var ben giresunda ikametkah ediyorum. HAyvanlarla aram çok iyidir 5 sene golden baktım ama onu istanbulda bırakmak zorunda kaldım giresunda da bana arkadaş olucak tüm zamanımı onunla geçirebileceğim bir köpek arıyorum.
(Fakat malum öğrenciyim ücretsiz olursa sevinirim)
İlgilenirseniz Çok mutlu olurum...
tel:🔒 Üyelere Özel e-mail:🔒 Üyelere Özel
Mersin` de bahçeli bir evde oturuyorum. Daha önce köpek besledim ve deneyimim var. 5 aylık küçük köpeklere bakabilirim. Labrador, golden husky vb. köpeklere yavru verirseniz eğer aşılarını ben yaptırabilirim. Ayrıca eğitime gönderebilirim. Yürüyüş, taranma vb. ihtiyaçlarınıda karşılayabilirim. Gerçekten bir köpek sahiplenmek istiyorum.Bana öncelikle yakn illerdeki köpek sahiplendirmek isteyenler ulaşsın. Çünkü köpeğin ulaşımda hırpalanmasını ve üzülmesini istemiyorum. Bana ulaşmak için e mailim 🔒 Üyelere Özel
ist ıcınden yawru kopek arıyorum cınsı farketmez erkek weya kızda olabılır sız msn bırakırsanız ben sızı eklerım Ltfn bana bı yardımcı oln Herkeze sımdıden tesekkurler
ist ıcınden yawru kopek arıyorum cınsı farketmez erkek weya kızda olabılır sız msn bırakırsanız ben sızı eklerım Ltfn bana bı yardımcı oln Herkeze sımdıden tesekkurler
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.