Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Yavru Köpek Arıyorum (Malatyadayayım Kargo İle Yollayabilirsiniz )

Malatyada oturuyorum yavru bir köpek arıyorum ( Ücretsiz ) Diğer illerde olanlar kargo ıle yollarsa kargo ücretini ödeyebilirim... Köpegi cinsi önemli degil ( Husky ) Tercihimdir Evimiz uygun bahçelidir Spor yapabilme imkanımız var Maliyetini üstlenebilirim Zaman ayırabılırım Hayvanlarla aram ıyıdır Düzenli kontrole götürebilirim [email protected]

güncel................

apartmanımızın bahçesinde etraftaki insan diyemeyeceğim tiplere rağmen bakmaya çalıştığım çok tatlı sevecen ve çok güzel bir yüzü olan yavru bir köpek var.gerçekten bir tas yemeğe ve sevgiye hayat boyu size dost olacak bir köpek.henüz çok küçük olduğu için kendine bakamıyor ben elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum ama yeterlimi bilmiyorum.evimde sokaktan aldığım bir kedim ve yine sokaktan aldığım bir köpeğim olduğu için onu alamıyorum.ilgilenirseniz çok sevinirim mail adresim [email protected]

img

pinar80

15 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar.... 6 aylık huskymiz var.. Aşıları tam. kardeşimin üniversiteyi kazanmasından dolayı şehir dışına gidecek.. Yanlız kalmasını istemediğimiz için iyi bakacak bir yere vermek istiyoruz... Ücret istemiyoruz.. İyi bakılacağını bilelim yeter... ilgilenirseniz [email protected] adresinden yada buradan ulaşabilirsiniz... Eda Çakmak

img

edacakmak

15 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ