1 yaşın geçmemiş rott veya doberman cinsi köpek arıyorum.dişi olanı makbuldür ama erkekte olur.2 bahçem var köpek bakmayı çok istiyoum uzun uzun araştırdım çevremden bilgi edindim.uygun görürseniz ilk hayvanım olacak..
Semih ÇETİN
🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar benim hayvanlara özelliklede köpeklere karşı çok büyük bir ilgim var ve ben bir köpek arıyorum.Yavru olmasını tercih ederim. Bakamadığınız yada vermek istediğiniz bi köpeğiniz varsa işte email im
🔒 Üyelere Özel
En çok beğendiğim köpek türleri: beagle_covalier king charles spanieli_eskimo_golden retriever_hovawart_king charles spaniel_labrador retriever_lapphund_sibirya kurdu(husky)
Köpeğinize çok iyi bakacağımı bilmenizi isterim.Hergün düzenli yürüyüş imkanım var.Köpeğinizi asla ihmal etmem.
Eğer onun iyi ellerde olmasını istiyorsanız en iyi seçenek benim.
18 yaşındayım ve kendime benimle büyüyecek dost arıyorum bunun için goldenları seçtim çünkü iyi niyetli ve dost tavırları var lütfen eğer golden vermek isteyen varsa güvenebilirsiniz bakımlarını hiç bir şeyini eksik bırakmam zaten hayatım onunla geçer diebilirim daha öncede köpeklerim oldu ama oturduğumuz yer uygun değildi ağlaya ağlaya aldımız akrabama verdim ama şimdi çok uygun yerimiz gönül rahatlığıyla verebilirsiniz ilgilenirseniz teşekkürler
msn: 🔒 Üyelere Özel
tel:🔒 Üyelere Özel
şimdiden çok tşklr
Merhabalar, 6 aylik tum asilari tam erkek husky veriyorum. Apartman sakinlerinin sikayetleri uzerine cok sevdigim kopegi vermek zorundayim. Bahcede bakiyordum ancak apartman yonetimi kopek vb. evcil hayvanlarin bakimini yasakladigi icin kopegime yeni bir yuva bulmak zorunda kaldim. Ilgilenenler asagidaki bilgilerden bana ulasabilirler.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Merhabalar, 6 aylik tum asilari tam erkek husky veriyorum. Apartman sakinlerinin sikayetleri uzerine cok sevdigim kopegi vermek zorundayim. Bahcede bakiyordum ancak apartman yonetimi kopek vb. evcil hayvanlarin bakimini yasakladigi icin kopegime yeni bir yuva bulmak zorunda kaldim. Ilgilenenler asagidaki bilgilerden bana ulasabilirler.
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
evimiz apartman dairesi 200 metrekare daha önce köpek baktık ona çok güzel bir aile ortamı sağlarız ayrıca veteriner il irtibatımız köpek için 100%100 olur emin olun ücretsiz vermek isteyenler telefon numaramdan ulaşsın tel:🔒 Üyelere Özel
evimiz apartman dairesi 200 metrekare daha önce köpek baktık ona çok güzel bir aile ortamı sağlarız ayrıca veteriner il irtibatımız köpek için 100%100 olur emin olun ücretsiz vermek isteyenler telefon numaramdan ulaşsın tel:🔒 Üyelere Özel
Arkadaslar; sizlere en dogru ve dürüst sekilde kendimi anlatacagim.
Ankara`da üniversite öğrenicisiyim, 4 kişilik bir aileyiz ve bir apartman dairesinde yasıyoruz.
Aşşağı sokakta oturan halamın bir pekinesi var. Kendisi belirli aralıklarla şehir dısına cıkması gerektiginden ona evimizde ben bakıyorum. İşin dogrusu az da olsa kopek bakımında tecrübeliyiz.
Artık biz de evimize ufak tefek sevimli bir dost arıyoruz. Dostumuzun sıkıntı cekmemesi için apartman yaşantısına uygun bir cins olmasını istiyoruz.
0 numara; pincher, american cooker ve özellikle bebek yüzlü cihuahua cinsinden bir yavru istiyorum.
İlanımla ilgilenecek arkadaslar eğer ücret talep edicekseniz lütfen iletisime gecmeyiniz. Büyük paralar vericek bir bütcem yok, ancak masraflarını karsılayabilirim.
Konuyla ilgilenen arkadaslarla gerekirse yüz yüze de görüşür ve kendilerini ağırlarım.
🔒 Üyelere Özel
ilgilenen arkadaslarıma şimdiden tessekkur ediyorum.
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE PETSHOP YADA BU SİTE ÜZERİNDEN ALIM SATIM YAPAN BİRİSİ DEĞİLİM VE HERZAMAN HAYVAN TİCARETİNE KARŞIYIM SADECE 2 HAFTA ÖNCE ERKEK SAF ROTWEİLLER ALDIM VE BAKAMIYORUM BANA MALİYETİ 750 TL YE MAL OLDU.BAKAMADIĞIMDAN VE İLGİLENEMEDİĞİMDEN VERMEK ZORUNDAYIM FİYATIDA 350 TL TEŞEKKÜR EDERİM.🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE PETSHOP YADA BU SİTE ÜZERİNDEN ALIM SATIM YAPAN BİRİSİ DEĞİLİM VE HERZAMAN HAYVAN TİCARETİNE KARŞIYIM SADECE 2 HAFTA ÖNCE ERKEK SAF ROTWEİLLER ALDIM VE BAKAMIYORUM BANA MALİYETİ 750 TL YE MAL OLDU.BAKAMADIĞIMDAN VE İLGİLENEMEDİĞİMDEN VERMEK ZORUNDAYIM FİYATIDA 350 TL TEŞEKKÜR EDERİM.🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
merhaba arkadaslar yavru güzel beli düşük güzel bir alman kurdu dostu istiyorum bahçeli evim var tanıdıgım kasap var çok güzel büyütebilirim gözünüz arkadada kalmasın verebilecek arkadaslar mesaj ile tel numarasını yazarsa çok memmun olurum arkadaslar ilgilenen herkese teşekkür ederim.
merhaba arkadaslar yavru güzel beli düşük güzel bir alman kurdu dostu istiyorum bahçeli evim var tanıdıgım kasap var çok güzel büyütebilirim gözünüz arkadada kalmasın verebilecek arkadaslar mesaj ile tel numarasını yazarsa çok memmun olurum arkadaslar ilgilenen herkese teşekkür ederim.
Üyelere Özel İçerik
Bu bilgi üyelere özeldir. Görüntülemek için giriş yapın veya üye olun.