Köpek Forumları

Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

ÜCRETSİZ YAVRU KÖPEK ARIYORUM -
ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ YAVRU KÖPEK ARIYORUM SAHİPLENDİRMEK İSTEDİĞİNİZ YAVRUNUZA EN İYİ ŞEKİLDE BAKACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ KÖPEĞİNİZE EVİMDE BAKACAĞIM EVİM GAYET MÜSAİTTİR İLGİLENDİĞİM CİNSLER GOLDEN - ROTTTWEİLER - BULDOG - PUG - BOXER - ALMAN KURDU - HUSKY - SİBİRYA KURDU - COCKER - BELÇİKA KURDU Alper GÜLSEVEN İzmir/Buca E-Mail: 🔒 Üyelere Özel Msn: 🔒 Üyelere Özel

ÜCRETSİZ YAVRU KÖPEK ARIYORUM -
ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ YAVRU KÖPEK ARIYORUM SAHİPLENDİRMEK İSTEDİĞİNİZ YAVRUNUZA EN İYİ ŞEKİLDE BAKACAĞIMDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ KÖPEĞİNİZE EVİMDE BAKACAĞIM EVİM GAYET MÜSAİTTİR İLGİLENDİĞİM CİNSLER GOLDEN - ROTTTWEİLER - BULDOG - PUG - BOXER - ALMAN KURDU - HUSKY - SİBİRYA KURDU - COCKER - BELÇİKA KURDU Alper GÜLSEVEN İzmir/Buca E-Mail: 🔒 Üyelere Özel Msn: 🔒 Üyelere Özel

"ÜCRETSİZ"PUG veya BAŞKA YAVRU KÖPEK ARIYORUM..!! -
ArkadaşLar PUG cinsi veya başka ycins yavru köpek arıyorum ücretsiz oLarak..İstanbuLda oturuyorum..Daha öncede bi köpek besLedim.. Lütfen bi yardımcı oLun.. iLetişim için msn 🔒 Üyelere Özel

ROTWEİLERIM VAR TAKAS YAPMAK İSTEYEN VARMI..! -
izmir bucada oturuyorum 45 günlük taş gibi dişi rotweilerim var cok saglıklı hareketli çok çabuk büyüyor apartmanda oturdugum ve bayan oldugum için daha kolay hakim olabilecegim ve gezdirmekte sorun yaşamıycagım bi köpek bakmak istiyorum cooker beagle golden vb köpeklerle takas yapabilirim (terier olmasın) izmir dışı aramasın lütfen köpegi getiremem köpegin resim urllarını aşagıda alttaki urlları kopyalayıp adres sekmesine yapıstırırsanız resimleri görebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel irtibat 🔒 Üyelere Özel

süs köpegi -
selam arkadaşlar ben süs köpegi arıyorum evde bi eşim bide ben varım ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk ücretsiz olursa sevinirim 🔒 Üyelere Özel

süs köpegi -
selam arkadaşlar ben süs köpegi arıyorum evde bi eşim bide ben varım ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk ücretsiz olursa sevinirim 🔒 Üyelere Özel

süs köpegi -

süs köpegi -

süs köpegi -

arkadaş arıyorum -
bahçeli evde oturan annem ve babam için iyi bir dost kopek arıyorum cins onemli değildir. Ücretsiz iyi bir sahip arıyanlar ltf görüşelim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

arkadaş arıyorum -
bahçeli evde oturan annem ve babam için iyi bir dost kopek arıyorum cins onemli değildir. Ücretsiz iyi bir sahip arıyanlar ltf görüşelim 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

arkadaş arıyorum -

arkadaş arıyorum -

İZMİR SATILIK ROTWEİLER RESİMLİ 400TL -
40 GÜNLÜK SAGLIKLI OYUNCU ROT 400 TL İRTİBAT:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

İZMİR SATILIK ROTWEİLER RESİMLİ 400TL -
40 GÜNLÜK SAGLIKLI OYUNCU ROT 400 TL İRTİBAT:🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

kurt köpeği yavrusu arıyorum -
BAKAMAYACAK DURUMDA OLDUĞUNUZ ....AYLIK KURT KÖPEĞİ YAVRUNUZA BAHÇELİ KÖY EVİMDE EN İYİ ŞEKİLDE BAKACAĞIMI TAAHHÜT EDERİM. MADDİ DURUMUM İYİ OLMADIĞI İÇİN ÜCRET ÖDEYEMİYECEĞİM. ŞEHİR DIŞINDAN GELECEK KÖPEKLERİ OTOBÜSLE TESLİM ALIRIM. İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

4 günlük safkan goldenlar -
4 gün önce 8 tane yavrumuz oldu analarından ayrılınca satacağım 500 ytl ye ilgilenenler arayabilir 🔒 Üyelere Özel yavrular cok güzel ana ve baba safkan

coocker cins köpeğime güvenilir sahip arıyorum... acele!!! -
amerikan cooker 3 yaşında dişi adı fıstık eğitimli sevecen ve uysaldır sevgiyle bakabilecek güvenilir sahip arıyorum aşıları tam izmirde olmasını tercih ederim

coocker cins köpeğime güvenilir sahip arıyorum... acele!!! -
amerikan cooker 3 yaşında dişi adı fıstık eğitimli sevecen ve uysaldır sevgiyle bakabilecek güvenilir sahip arıyorum aşıları tam izmirde olmasını tercih ederim

🔒 Üyelere Özel -
köpeğimi gezdircek vaktim yok diye stres yapmayın bizi arayın,,🔒 Üyelere Özel