ArkadaşLar PUG cinsi veya başka ycins yavru köpek arıyorum ücretsiz oLarak..İstanbuLda oturuyorum..Daha öncede bi köpek besLedim.. Lütfen bi yardımcı oLun.. iLetişim için msn 🔒 Üyelere Özel
izmir bucada oturuyorum 45 günlük taş gibi dişi rotweilerim var cok saglıklı hareketli çok çabuk büyüyor apartmanda oturdugum ve bayan oldugum için daha kolay hakim olabilecegim ve gezdirmekte sorun yaşamıycagım bi köpek bakmak istiyorum
cooker beagle golden vb köpeklerle takas yapabilirim (terier olmasın)
izmir dışı aramasın lütfen köpegi getiremem köpegin resim urllarını aşagıda alttaki urlları kopyalayıp adres sekmesine yapıstırırsanız resimleri görebilirsiniz
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
irtibat 🔒 Üyelere Özel
bahçeli evde oturan annem ve babam için iyi bir dost kopek arıyorum cins onemli değildir. Ücretsiz iyi bir sahip arıyanlar ltf görüşelim
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
bahçeli evde oturan annem ve babam için iyi bir dost kopek arıyorum cins onemli değildir. Ücretsiz iyi bir sahip arıyanlar ltf görüşelim
4 gün önce 8 tane yavrumuz oldu analarından ayrılınca satacağım 500 ytl ye ilgilenenler arayabilir 🔒 Üyelere Özel yavrular cok güzel ana ve baba safkan
amerikan cooker 3 yaşında dişi adı fıstık eğitimli sevecen ve uysaldır sevgiyle bakabilecek güvenilir sahip arıyorum aşıları tam izmirde olmasını tercih ederim
amerikan cooker 3 yaşında dişi adı fıstık eğitimli sevecen ve uysaldır sevgiyle bakabilecek güvenilir sahip arıyorum aşıları tam izmirde olmasını tercih ederim