Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

yavru köpek arıyorum evde besleyebileceğim. -
arkadaşlar evde beslemek için uygun olan yavru bi köpek sahiplenmek istiyorum. çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz. şuan istanbuldayım. ama ikamet çanakkale. 🔒 Üyelere Özel`a msj atabilirsiniz.

yavru sibirya kurdu ariyorum... -
ankarada olması tercihimdir(rahatca gelip bakabilmek ve konusabilmek için). yavru erkek sibirya kurdu ariyorum. tel: 🔒 Üyelere Özel

paşa sahiplendirilecektir(king Doberman) -
2.5 yaşındaki paşa (king doberman) sahiplendirilecektir.hiçbir ücret talep edilmemektedir.antalya içi önceliktir...Paşa çok iyi huylu temel eğitimini almış sıkı bir bekçi köpeğidir..bundan önceki sahibinden eziyet edildiği için tarafımdan alınmıştır.gerçek köpek severler mail atarlarsa ben kendilerine iletişim adreslerinde geri dönüş yapacağı🔒 Üyelere Özel

Ankarada chowchow(çin aslanı ) sahiplenmek isitiyorum -
hayvanları çok sevdigimden köpek sahiplenmek istiyorum bahçede besleye bileceyim yavru chowchow(çin aslanı) sahiplenmk isitiyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz köpek sahiplenmek istiyorum ANKARA -
hayvanları çok sevdigimden köpek sahiplenmek istiyorum cinsi önemli deyil ama chowchow(çin aslanı) olursa daha çok sevinirin bahçede besleye bileceyim yavru köpek sahiplenmk isitiyorum iletişim için 🔒 Üyelere Özel

ERKEK SİBİRYA KURDU ARIYORUM yawru weya 1 1,5 yaşında -
Edirne Uzunköprüde oturuyorm ERKEK SİBİRYA KURDU ARIYORUM yawru weya 1 1,5 yaşında olsun çok byk istemiyorum tadını çıkarmak istiyorum 4katlı binamız war büyük bahçeli 2katı dolu amcamlar we biz oturuyorz çok ii bakılıcagndan emin olun arkdaşlarımda da sibirya kurdu we alman kurdu war büyk olursa arkdaşımın dişi sibirya kurdu ile çiftleştrmek istiyoruz büyük olursa eğer erkek olması gerek

yavru tiger pitbull dişi satılık (ankara) çok uygun -
arkadaşlar 40 günlük yavru pitbull tiger dişi satıyorum 2 gün içinde 🔒 Üyelere Özel

yavru sibirya kurdu yavruları -
28 temmuz dogumlu olan 4 tane (3 erkek 1 dişi) yavrum bulunmaktadır.sutten kesıldıklerınde sahıplendırılecektır.fiyat ve dıger ayrıntılar ıcın 🔒 Üyelere Özel msn adresim ekleyebilirsiniz

1.5 yaşında golden melezi -
Arkadaşlar kısa bir süre içinde yaşadığımız bahçeli evden bir apartman dairesine taşınacağımız için şu an 1.5 yaşında olan köpeğime bir yuva arıyorum. Annesi golden retreiver (merak edenler için:babasının cinsi bilinmiyor) rengi sarı-siyah dağınık. Aşı karnesi mevcuttur aşılarını yaptırıyoruz. Çok oyun sever herkese alışabilen bir köpektir. Eğitim verdirmedik bize sorun çıkartmadı yüzmeyi, oynamayı, sürekli birileriyle oynmayı seviyor. Çok sevgi isteyen bir köpek. Hiç saldırma huyu yok biraz ürkek ve pasif diğer köpeklere karşı. Ona vakit ayırabilecek hiç olmazsa sıcak bir yuva verecek birini arıyorum. Sarıyer`de oturuyorum arabam yok, bizzat gelip almanız gerekir. Lütfen bana e-posta atın: 🔒 Üyelere Özel Tüyleri 1 ay önce traş edildi uzun hali şu şekilde: 🔒 Üyelere Özel Hiçbir ücret talep etmiyorum hatta bakımına yardım dahi edebilirim yeterki bir yuvası olsun sokakta yaşayamayacak bir köpek boyutuna bakmayın

Ücretsiz Chihuahua -
Yurtdışına gideceğimizden dolayı 2, 5 yasinda yetiskin chihuahua disi ACİL yeni bir yuva arıyoruz..Adı Shira. Ev disiplinli egitimli..Asilari tam..Engin Kelemence ..Bursa..🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Chihuahua -
Yurtdışına gideceğimizden dolayı 2, 5 yasinda yetiskin chihuahua disi ACİL yeni bir yuva arıyoruz..Adı Shira. Ev disiplinli egitimli..Asilari tam..Engin Kelemence ..Bursa..🔒 Üyelere Özel

Ücretsiz Chihuahua -

Ücretsiz Chihuahua -

Ücretsiz Chihuahua -

Ücretsiz Chihuahua -

Ücretsiz Chihuahua -

Ücretsiz Chihuahua -

Ücretsiz Chihuahua -

KAYSERİDE .... -
Kayseri/pınarbaşıdayım huskysi olup bakamayanlar varsa gönderebilir msn:🔒 Üyelere Özel aradım husky bulamadım satmıolar...

Henuz 1 yasinda Doberman-Rottweiler kirmasi. ( Ucretsiz-Istanbul ) -
Oncelikle Merhaba, Binada oturdugumdan dolayi bakamiyorum ve is geregi ilgilenemiyorum yavrum`la.Ismi:Angel.Adi gibi kendiside bir melek`tir:).Kirma diyip gecmeyin cins ayrimi yapanlari sevmem ve cins ayrimina karsiyimdir benim gorusumde olan bir sahip ariyorum acikcasi...Kirma kopek`ler akilsiz olur falan derler hepsi yalan dolan bir takim sacmaliktan oturu geliyor,egitim herseyin basi. Cok temiz,cok akilli. Kimligi,asilari tamdir.Uysal,oyuncu,kucuk cocuk dost`u:) Kesinlikle saldirganlik gibi bir huyu yok tam bir dost,sahibine cok sadik yeterki ilgi gosterilsin.Eve misafir geldiginde kuyrugunu kapilara duvarlara vurur sevinc`ten ustlerine atlar,cok cana yakindir.Bogazinin altindan gogus kismina dogru beyazliklari var ve sol on pati beyaz.Bugun`e kadar sevmeyen kimse olmadi diyebilirim cok tatli,masum bir cocuk o:))Eger soz dinlemiyorsa,yururken cekiyorsa,huysuzluk yapiyorsa kaba bir ses ile ANGELLL demeniz yeterli olacaktir hemen kafasini yere eger ve kipirdamaz, ayni zamanda NAPTINN diyincede cok masumlasir :) Yine ne yaptim acaba gibisinden haha. 11 ay`dir evde bakiyorum ama artik dayanamiyorum kiyamiyorum bu yavru`yada istemeyerekde olsa ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. Kesin olarak iyi bakacak birini ariyorum bu zamana kadar evde bakildi cunku.İllaki ev sart degil bahce`de olsa olur ama iyi bakilmasi ve ilgi gosterilmesi tek istegimdir. İlgilenen olursa eger iletisim bilgileri ; Msn adresi : Erhan-CAN@hotmail.🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Bunlarda bir kac resim`i, 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel