Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

2 yaşındaki golden`ımıza yuva arıyoruz... -
iş yüzünden bakmakta sıkıntı çektiğimiz kızımıza iyi bakacak yeni bir sahip arıyoruz. Ankara`da olması tercihimzidir.

^^ÜcRetSİz DiŞi PitBull ArıYorUm^^ -
1-2 yaşında dişi pitbull arıyorum... İletişim: GSM:🔒 Üyelere Özel MSN:🔒 Üyelere Özel İL: İSTANBULLL MESAJLAR DİKKATE ALINMAYACAKTIR..GSM VEYA MSN İLE ULAŞINIZ!!

JACK RUSSELL TERRİER YAVRULARI 650 TL MARMARİS FETHİYE BODRUM KÖYCEĞİZ GÖCEK DATÇA -
Zeki hareketleri ile herzaman besleyenlerin beğenisini toplayan JACK RUSSELL(maske filminin kahramanı) yavrularımızın ilk aşıları iç parazit tedavileri yapılmış aşı karneleri çıkarılmış veteriner kontrolünden geçmiş son derece sağlıklı ve güvenli yavrulardır.Gelin minik yavrularımızı anne altından birlikte seçelim bilmeniz gerekenler konusunda sizlere destek verelim. not: ilandaki resimler anne baba ve yavruların son çekilen güncel resimleridir. Köpeğiniz En Güvenli Şekilde İsteğinize Göre, Dilerseniz THY İle Dilerseniz Şehirler Arası Otobüs Firmaları Aracılığı İle Türkiye nin Her Yerine Gönderme İmkanımız Bulunmaktadır. candostumuz köpek eğitimi yavru üretimi eğitimli köpek satışı köpek pansiyonu oteli k 9 satılık yavru köpekler muğla/ ortaca KÖPEK EĞİTİM UZMANI&MURAT KOÇOĞLU 7/24 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel MARMARİS FETHİYE BODRUM GÖCEK KUŞADASI AKYAKA GÖKOVA DATÇA KAŞ ORTACA DALYAN DALAMAN ANTALYA KEMER ALANYA KÖYCEĞİZ MİLAS MUĞLA

SATILIK GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI 450 TL MARMARİS FETHİYE BODRUM GÖCEK -
Bu güne kadar sadece özel safkanları bünyemizde barındırdık ve siz müşterilerimize özel köpekler sunduk. Çiftliğimizde yetişkin yavru ve eğitimli birçok köpeğin satışı yapılmaktadır. Tamamen orjinal safkan köpeklerimiz ile eğitim ve üretim yapmaktayız. Şu an mevcudumuzda bulunan GOLDEN RETRİEVER yavrular yine türkiye de bulunması güç özelliklerde sağlık ve ırk garantili özel bakım periyotları ile bakımları ilk aşıları iç dış parazit tedavileri yapılmış aşı karneleri çıkarılmış güvenli yavrulardır.Gelin birlikte yaşayacağınız minik dostlarınızı anne altından birlikte seçelim hakkında bilmeniz gerekenler konusunda sizlere destek verelim.Hem sizin hem minik dostlarınızın mutluluğu için ilk adımı birlikte atalım. Satın alacağınız köpeklerinizi seçerken lütfen UCUZLUĞUNA göre değil IRK STANDARTLARINA UYGUN köpekler seçin candostumuz köpek eğitimi yavru üretimi eğitimli köpek satışı köpek pansiyonu muğla/ortaca köpek eğitim uzmanı / MURAT&KOÇOĞLU 7/24 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel Köpeğiniz En Güvenli Şekilde İsteğinize Göre, Dilerseniz THY İle Dilerseniz Şehirler Arası Otobüs Firmaları Aracılığı İle Türkiye nin Her Yerine Gönderme İmkanımız Bulunmaktadır. MARMARİS FETHİYE BODRUM GÖCEK KUŞADASI AKYAKA GÖKOVA DATÇA KAŞ ORTACA DALYAN DALAMAN ANTALYA KEMER ALANYA KÖYCEĞİZ MİLAS MUĞLA DİDİM ORTACA

ingiliz setteri av köpegi -
ilgilenler arasın 🔒 Üyelere Özel

ANNE ALTINDAN EV ÜRETİMİ GOLDEN YAVRULARI (AŞILI VE KARNELİ) -
EV ÜRETİ KÜT BURUN SAFKAN TOSUN GİBİ YAVRULAR GELİP GÖREBİLİR İSTEDİĞİNİZ YAVRUYU SEÇEBİLİRSİNİZ GEREKLİ AŞILARI YAPILMIŞTIR VE HERBİRİNİN KARNESİ ÇIKMIŞTIR GELME İMKANI OLMAYANLAR BUSRA-KARAMAN@WİNDOWSLİVE.COM DAN GÜNCEL RESMLERİNİ GÖREBİLİRLER YER PROBLEMİ NEDENİYLE ÇOK UYGUN FİYATA VERİYORUM 375 TL. 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

ANNE ALTINDAN EV ÜRETİMİ GOLDEN YAVRULARI (AŞILI VE KARNELİ) -
EV ÜRETİ KÜT BURUN SAFKAN TOSUN GİBİ YAVRULAR GELİP GÖREBİLİR İSTEDİĞİNİZ YAVRUYU SEÇEBİLİRSİNİZ GEREKLİ AŞILARI YAPILMIŞTIR VE HERBİRİNİN KARNESİ ÇIKMIŞTIR GELME İMKANI OLMAYANLAR BUSRA-KARAMAN@WİNDOWSLİVE.COM DAN GÜNCEL RESMLERİNİ GÖREBİLİRLER YER PROBLEMİ NEDENİYLE ÇOK UYGUN FİYATA VERİYORUM 375 TL. 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

Golden kurt kırması (ücretsiz) ACİL yuva arıyor.. -
golden kurt kırması köpüğümüz yuva arıyor. 6 aydan beri bizde ama diğer köpeğimizle anlaşamıyorlar vE yer sıkıntısı var. izmirde ikamet edenler özel mesaj yollayarak yada aşağıdaki telefondan ulaşıp detaylı bilgi alabilirler(resimli). ücret talep etmiyoruz. sadece rahat edebilceği ortam arıyoruz. tamamen ev köpeğidir. doğdugundan beri ev ortamında bakılmıştır. tüm aşıları yapılmıştır. 🔒 Üyelere Özel- mustafa açıkgöz

Golden kurt kırması (ücretsiz) ACİL yuva arıyor.. -
golden kurt kırması köpüğümüz yuva arıyor. 6 aydan beri bizde ama diğer köpeğimizle anlaşamıyorlar vE yer sıkıntısı var. izmirde ikamet edenler özel mesaj yollayarak yada aşağıdaki telefondan ulaşıp detaylı bilgi alabilirler(resimli). ücret talep etmiyoruz. sadece rahat edebilceği ortam arıyoruz. tamamen ev köpeğidir. doğdugundan beri ev ortamında bakılmıştır. tüm aşıları yapılmıştır. 🔒 Üyelere Özel- mustafa açıkgöz

Köpeğim vefat ettiğinden yeni bir arkadaş arıyorum... -
Ankara`da oturuyorum 6 yaşındaki dogo argentino cinsi köpeğim 3 ay önce vefat etti o yüzden yeni yavru yada en fazla 1 yaşında büyütüp ve arkadaş olabilicek bir dost arıyorum köpeğin ihtiyaçlarını karışılayabilicek 120 m2 evim var... 🔒 Üyelere Özel

2 YAŞINDA ÇOK KALİTELİ DİŞİ ROTWAILLER (hamile) -

2 yaşına girmek üzere olan dişi rotwaıller, 16.09.2010 ile 23.09.2010 tarihleri arası secereli bir erkek rotwaıller ile eşleşmiştir, bazı sorunlardan dolayı verilmek zorundadır, geçenki gebeliğinde 9 yavru vermiştir yani yavru garantili köpektir, hertürlü mantıklı takas tekliflerine açığım,  ilk resim satılık olan dişiye aittir, ikinci resim eşleşmiş olduğu erkek, üçüncü resim ise eşleşme resmidir.

NOT: EŞLEŞMİŞ OLDUĞU ERKEK 70 KG.DIR İSTEYEN GELİP TARTABİLİR

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

2 yaşına girmek üzere olan dişi rotwaıller, 16.09.2010 ile 23.09.2010 tarihleri arası secereli bir erkek rotwaıller ile eşleşmiştir, bazı sorunlardan dolayı verilmek zorundadır, geçenki gebeliğinde 9 yavru vermiştir yani yavru garantili köpektir, hertürlü mantıklı takas tekliflerine açığım,  ilk resim satılık olan dişiye aittir, ikinci resim eşleşmiş olduğu erkek, üçüncü resim ise eşleşme resmidir.

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

acil dişi 13 aylık sibirya sibirya -
13 aylık dişi sibiryam acil verilecektir arayın görüşelim 🔒 Üyelere Özel daha hiç çiftleşmedi günü yakın

acil dişi 13 aylık sibirya sibirya -
13 aylık dişi sibiryam acil verilecektir arayın görüşelim 🔒 Üyelere Özel daha hiç çiftleşmedi günü yakın

DİŞİ ALMAN KURDU -
2,5 YAŞINDA KIZIL DİŞİ ALMAN KURDU TEL:🔒 Üyelere Özel

SAFKAN ALMAN ÇOBAN YAVRULARIMIZ DÜŞÜK BEL -
YAVRULARIMIZIN HEPSİ %100 IRK GARANTİLİDİR. ****İSTEĞE BAĞLI OLARAK TÜRKİYENİN HER İLİNE TESLİMATIMIZ VARDIR.*** Peşin fiyatlar üzerinden "ADVANTAGE" , "BONUS" ve "WORLD" Kartlarına "3" taksit yapabiliyoruz.... YAVRULARIMIZIN PARAZİT TEDAVİLERİ BİTMİŞ, İLK OLARAK GENÇLİK HASTALIĞI VE KANLI İSHAL İÇİN GEREKLİ BÜTÜN AŞILARI YAPILMIŞTIR. KARNESİ VE KİMLİĞİYLE TESLİM EDİLECEKTİR. AYRINTILI BİLGİ VE REFERANSLARIMIZI ÖĞRENMEK İÇİN: Abdurrahim Erat İletişim: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 0224 413 55 66 🔒 Üyelere Özel ŞUAN SATIŞTA; GREAT DANE(DANUA) , SİBİRYA KURDU (HUSKY) ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ (SECERELİ) , GOLDEN RETRİEVER , LABRADOR , ROTTWİELER , TERİER , AMERİKAN & İSPANYOL COCKER , PEKİNGESE , BOXER , PUG MOPS , YORKSHİRE TERRİER , CAVALIER KING CHARLES , CHOW CHOW(ÇİN ASLANI) , İNGİLİZ & FRANSIZ BULLDOG , YAVRULARIMIZDA MEVCUT.. ELİMİZDE OLMAYAN HER IRKI SİPARİŞ ÜSTÜNE GETİREBİLİRİZ…

SAFKAN ALMAN ÇOBAN YAVRULARIMIZ DÜŞÜK BEL -
YAVRULARIMIZIN HEPSİ %100 IRK GARANTİLİDİR. ****İSTEĞE BAĞLI OLARAK TÜRKİYENİN HER İLİNE TESLİMATIMIZ VARDIR.*** Peşin fiyatlar üzerinden "ADVANTAGE" , "BONUS" ve "WORLD" Kartlarına "3" taksit yapabiliyoruz.... YAVRULARIMIZIN PARAZİT TEDAVİLERİ BİTMİŞ, İLK OLARAK GENÇLİK HASTALIĞI VE KANLI İSHAL İÇİN GEREKLİ BÜTÜN AŞILARI YAPILMIŞTIR. KARNESİ VE KİMLİĞİYLE TESLİM EDİLECEKTİR. AYRINTILI BİLGİ VE REFERANSLARIMIZI ÖĞRENMEK İÇİN: Abdurrahim Erat İletişim: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel 0224 413 55 66 🔒 Üyelere Özel ŞUAN SATIŞTA; GREAT DANE(DANUA) , SİBİRYA KURDU (HUSKY) ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ (SECERELİ) , GOLDEN RETRİEVER , LABRADOR , ROTTWİELER , TERİER , AMERİKAN & İSPANYOL COCKER , PEKİNGESE , BOXER , PUG MOPS , YORKSHİRE TERRİER , CAVALIER KING CHARLES , CHOW CHOW(ÇİN ASLANI) , İNGİLİZ & FRANSIZ BULLDOG , YAVRULARIMIZDA MEVCUT.. ELİMİZDE OLMAYAN HER IRKI SİPARİŞ ÜSTÜNE GETİREBİLİRİZ…

istanbul golden yavrusu aranıyor 200 tlye -
golden yavrusu arıyorum 200 tlye dişi olmak şartıyla en fazla üç aylık 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşabilirsiniz