Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

3 adet ücretsiz köpek. -
Şehir dışında olan fabrikamızda yaşayan köpeklerimi, daha yoğun bir yerleşim bölgesine taşındığımız ve buraya uyum saglamakta zorlandiklari icin vermek istiyorum. Gördükleri tüm yabancılara havlıyorlar. 2 adet 3 yaşında kurt-kangal kırması. 1 erkek-1 dişi. 1 adet labrador-golden kırmasi, 2 yasinda dişi. Hepsinin tüm aşilari yapilmiştir. Sadece iyi bakacaginaa inandigim kişilere vermek istiyorum. Zira hepsi de bana geldiklerinde 2 aylikti. Çiftlik ya da fabrika uygun olur diye dusunuyorum.

3 adet ücretsiz köpek. -
Şehir dışında olan fabrikamızda yaşayan köpeklerimi, daha yoğun bir yerleşim bölgesine taşındığımız ve buraya uyum saglamakta zorlandiklari icin vermek istiyorum. Gördükleri tüm yabancılara havlıyorlar. 2 adet 3 yaşında kurt-kangal kırması. 1 erkek-1 dişi. 1 adet labrador-golden kırmasi, 2 yasinda dişi. Hepsinin tüm aşilari yapilmiştir. Sadece iyi bakacaginaa inandigim kişilere vermek istiyorum. Zira hepsi de bana geldiklerinde 2 aylikti. Çiftlik ya da fabrika uygun olur diye dusunuyorum.

ROD VVAYDIR 2 YAŞINDA SALDIRGANLIĞINDAN DOLAYI VERİYORUM -
2 YAŞINDA ROD AŞIRI SALDIRGAN,SADECE BEKÇİ KÖFEĞİ OLACAK DURUMDA, 🔒 Üyelere Özel TEKİRDAĞ

ROD VVAYDIR 2 YAŞINDA SALDIRGANLIĞINDAN DOLAYI VERİYORUM -
2 YAŞINDA ROD AŞIRI SALDIRGAN,SADECE BEKÇİ KÖFEĞİ OLACAK DURUMDA, 🔒 Üyelere Özel TEKİRDAĞ

Golden retriever 5 yaşında erkek Ankara`da yuva arıyor -
Zorunluluktan dolayı 5 yaşındaki erkek golden retriever yuva arıyor. Ankara`da olması tercih nedenidir. Ücretsiz ve tüm eşyaları ile birlikte verilecektir. 🔒 Üyelere Özel adresinden erisebilirsiniz.

Golden retriever 5 yaşında erkek Ankara`da yuva arıyor -
Zorunluluktan dolayı 5 yaşındaki erkek golden retriever yuva arıyor. Ankara`da olması tercih nedenidir. Ücretsiz ve tüm eşyaları ile birlikte verilecektir. 🔒 Üyelere Özel adresinden erisebilirsiniz.

SATILIK KÖPEK ÇİFTLİĞİ -
GELİBOLUDA ANAYOLA SIFIR KÖPEK ÇİFTLİĞİ KÖPEKLERLE BERABER SATILIKTIR.KÖPEK BARINAKLARI PORTATİFTİR İSTENİLEN YERE NAKLEDİLEBİLİR METİN DURMAZ 🔒 Üyelere Özel

scr li 1 yaşında dişi dogo ful eğitimli -
Merhaba köpeğime ankara içinde iyi bakabilecek ve benim görmeme gezdirmeme müsade edecek birini arıyorum. köpegimin adı paris dişi iyi huylu acık alanlarada tasmasız gezebılır 48 kılo ırkının tam ozellıklerını tasıyor scr si mevcut ırk standartlarında şu anda 🔒 Üyelere Özel

scr li 1 yaşında dişi dogo ful eğitimli -
Merhaba köpeğime ankara içinde iyi bakabilecek ve benim görmeme gezdirmeme müsade edecek birini arıyorum. köpegimin adı paris dişi iyi huylu acık alanlarada tasmasız gezebılır 48 kılo ırkının tam ozellıklerını tasıyor scr si mevcut ırk standartlarında şu anda 🔒 Üyelere Özel

küçük terier veya fino arıyorum -
bahçeli evinmde duracak büyük olmayan küçük cins köpek arıyorum.Ticari amaçlı kesinlikle değil, çünkü kendim hayvan hakları savunucsu ve temsilcisiyim manisa ve balıkser,izmir olabilir kendim Manisa Soma`dayım 🔒 Üyelere Özel

Satılık Alman Kurdu ( İzmir ) -
Satılık Alman Kurdu 3.5 Yasında Dişi Vermek İstiyoruz.. Hicbir ücret beklentimiz Yoktur. Sadece Asılarının Parasını Almak İstiyoruz. 150 TL Değerinde. Asıları Tamdır / Pire , Kene Damlası Yapıldı. Safkan / Orjinal Alman Kurdu Veterinerede Gösterebilirsiniz. Diğer Şehire Siz Yolluyabilirmisiniz Diyerek Talep Etmeyiniz.. 🔒 Üyelere Özel Berker YILMAZ

Son İngiliz Bulldog Yavrum -
Yavru safkan ingiliz bulldogtur.Gayet sağlıklı ve akıllıdır. İrtibat 🔒 Üyelere Özel

Yavru safkan ingiliz bulldogtur.Gayet sağlıklı ve akıllıdır. İrtibat 🔒 Üyelere Özel

ankarada yavru golden arıyorum -
öncelikle öncelikle sevimli dostlarımızı ticari bir araç olarak kullanmayan gerçekten iyi sahiplerde iyi bakılmasını amaçlayan bir hayvanseverden almak isterim daha önce arkadaşımın goldenını baktım 6 ay bakım konusunda uzmanım diyebilirim.. çok seviyorum köpekleri gerçekten dost olarak görüyorum varsa sahiplendirmek isteyen ilgiyle bekliyorum 🔒 Üyelere Özel mail atabilirsiniz

ANNE BABA YURTDIŞINDAN SECERELİ ARJANTİN DOGO -
BUKADAR KALİTELİARJANTİN DOGO YAVRUSU BULMANIZ ÇOK ZOR BABANIN ALMANYADAN 1.LİK ÖDÜLÜ MEVCUTTUR İRTİBAT TLF:🔒 Üyelere Özel

BUKADAR KALİTELİARJANTİN DOGO YAVRUSU BULMANIZ ÇOK ZOR BABANIN ALMANYADAN 1.LİK ÖDÜLÜ MEVCUTTUR İRTİBAT TLF:🔒 Üyelere Özel

samsun da yavru köpek -
samsun da yavru pitbull/golden kırması çok tatlı dişi yavru köpegimizi 300.00 tl verilecekcektir. az bir pazarlık payı vardır görmeden karar vermeyin köpegi.. 🔒 Üyelere Özel bu numaradan ulaşabilirler..

terier -
1 yasında dısı 3 yad 2 numara terıer arıyorum acılen eslestırmek ıcın