Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI -

safkan 2 dişi 3 erkek kızıl ve şampanya renginde yavrular bulunmaktadır

RESİMLERİ BURDA YADA MSNDEN ATABILIRIM

msn : alikurtulmus17@hotmail.🔒 Üyelere Özel

🔒 Üyelere Özel

19.07.2010 Doğumlu Alman Kurdu ( İzmir ) -
19.07.2010 Doğumlu Alman Kurdu Erkek Safkan Geldiğinde anneyide Görme imkanınız Vardır. Şehir : İzmir Semt : Buca/Şirinyer Fiatı : 200TL Tel : 🔒 Üyelere Özel Berker YILMAZ

19.07.2010 Doğumlu Alman Kurdu Erkek Safkan Geldiğinde anneyide Görme imkanınız Vardır. Şehir : İzmir Semt : Buca/Şirinyer Fiatı : 200TL Tel : 🔒 Üyelere Özel Berker YILMAZ

19.07.2010 Doğumlu Alman Kurdu Erkek Safkan Geldiğinde anneyide Görme imkanınız Vardır. Şehir : İzmir Semt : Buca/Şirinyer Fiatı : 250TL Tel : 🔒 Üyelere Özel Berker YILMAZ

19.07.2010 Doğumlu Alman Kurdu Erkek Safkan Geldiğinde anneyide Görme imkanınız Vardır. Şehir : İzmir Semt : Buca/Şirinyer Fiatı : 250TL Tel : 🔒 Üyelere Özel Berker YILMAZ

ANKARADA EVİMDE BAKMAK İYİ BAKABİLECEĞİMİ TEMİN EDEREK ÜCRETSİZ GOLDEN YADA LABRADOR ARIYORUM -
ANKARADA EVDE BAKMAK İÇİN UZUN ZAMANDIR YAVRU, GENC GOLDEN YADA LABRADOR CİNSİ KÖPEK ARIYORUM.. İRTİBATA GEÇMEK İSTEYENLER 🔒 Üyelere Özel

EVİMDE BAKMAK ÜZERELABRADOR YADA GOLDEN -
EVDE BAKILMAK ÜZERE YAVRU VEYA GENÇ KÖPEK ARIYORUM.. LABRADOR RETRİEVER YADA GOLDEN RETRİEVER İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GEÇİN.. 🔒 Üyelere Özel

ücretsiz golden yavrusu arıyorum istanbul -
ücretsiz golden yavrusu arıyorum istanbul anadolu yakasında oturuyorum 🔒 Üyelere Özel dan ulaşabilirsiniz köpekleri çok seviyorum okulum olmadığı için bütün günümü onunla geçirebilirim yavru istiyorum çünkü onu ben büyütmek istiyorum ailemle yaşıyorum daha önceden yavru terrier besledm bu konududa hiç şüpeniz olmasın

yavru bir cocker bakmak istiyorum -
kocaelinde oturuyorum yavru cocker almak istiyorum evimde bakacağım.bir kızım var evimin çevresi müsait ücretsiz olarak tabiki

3 aylık amerikan pittbul -
Bakamadığımdan dolayı 3 aylık amerikan pitbull köpeğimi satmak zorundayım, şehir dışınada yollayabilirim, isteyene resimlerini e-mail ile atarım. Cinsiyeti dişi. köpek safkandır. irtibat tel : 🔒 Üyelere Özel

Bakamadığımdan dolayı 3 aylık amerikan pitbull köpeğimi satmak zorundayım, şehir dışınada yollayabilirim, isteyene resimlerini e-mail ile atarım. Cinsiyeti dişi. köpek safkandır. irtibat tel : 🔒 Üyelere Özel

satılık 40 günlük yavru sibirya kurtları -
2 erkek 1 dişi 40 günlük beyaz sibirya kurdu yavrularım mevcuttur ilgilenenler burdur ve çevresinden olması ilk tercihimdir.erkekler 300 dişi 250 liradır. 🔒 Üyelere Özel adresinden yada 🔒 Üyelere Özel numaradan ulasabılırler lütfen ciddi alıcılar arasın

Labrador Kırması Yuva Arıyor -
Dün gece Kadıköy civarında bulduğumuz en çok 1-1,5 yaşındaki Labrador kırması dünyalar tatlısı kısır dişi köpeğe çok acil yuva arıyoruz. Kulağının içinde mavi IBS dövmesi bulunmakta ancak belli ki uzun bir süre bir evde yaşamış. "Hayır", "Otur", "Gel" gibi komutları biliyor, eve tuvaletini yapmıyor, hiçbirşeyi kemirmiyor. Çok uslu ve çok oyuncu bir köpek ayrıca bizim 5 yaşındaki dişi köpeğimizle de oldukça iyi anlaşıyor. Biraz irice olduğu için bahçeli evlere daha uygun gibi ama ev içinde de sorun çıkartmıyor gibi görünüyor. İlgilenenlerin "🔒 Üyelere Özel" mail adresine mail atmaları veya buradan cevap yazmaları rica olunur.

Dün gece Kadıköy civarında bulduğumuz en çok 1-1,5 yaşındaki Labrador kırması dünyalar tatlısı kısır dişi köpeğe çok acil yuva arıyoruz. Kulağının içinde mavi IBS dövmesi bulunmakta ancak belli ki uzun bir süre bir evde yaşamış. "Hayır", "Otur", "Gel" gibi komutları biliyor, eve tuvaletini yapmıyor, hiçbirşeyi kemirmiyor. Çok uslu ve çok oyuncu bir köpek ayrıca bizim 5 yaşındaki dişi köpeğimizle de oldukça iyi anlaşıyor. Biraz irice olduğu için bahçeli evlere daha uygun gibi ama ev içinde de sorun çıkartmıyor gibi görünüyor. İlgilenenlerin "🔒 Üyelere Özel" mail adresine mail atmaları veya buradan cevap yazmaları rica olunur.

samsun da yavru köpek sahiplendirilecektir ücretsiz.. -
2 aylık pit/golden kırması çok tatlı dişi yavrumuzu sahiplendirmek istiyoruz tel no: 🔒 Üyelere Özel

19.07.2010 Doğumlu Alman Kurdu -
19.07.2010 Doğumlu Alman Kurdu Erkek Safkan Geldiğinde anneyide Görme imkanınız Vardır. Şehir : İzmir Semt : Buca/Şirinyer Fiatı : 250TL Tel : 🔒 Üyelere Özel Berker YILMAZ Not : ( Önceki Verdiğim İlanlarda 8. Ay Olarak Yazılmıstı Yanlıslık Olmustu Ondan Düzeltildi. )