Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

MÜKEMMEL ROTT YAVRULARI BURADA.. -
HARİKA KALİTEDE ROT YAVRULARI SAĞLIK VE ÖMÜR BOYU IRK GARANTİLİ.. TÜRKİYENİN HER İLİNE SORUNSUZ GÖNDERİM YAPILMAKTADIR.. İLETİŞİM İÇİN: 🔒 Üyelere Özel

MÜKEMMEL ROTT YAVRULARI BURADA.. -
HARİKA KALİTEDE ROT YAVRULARI SAĞLIK VE ÖMÜR BOYU IRK GARANTİLİ.. TÜRKİYENİN HER İLİNE SORUNSUZ GÖNDERİM YAPILMAKTADIR.. İLETİŞİM İÇİN: 🔒 Üyelere Özel

YAVRU ST BERNARDLAR ( BETHOWEN ) -
SAĞLIK GARANTİLİ YAVRULARIMIZ ÇOK ŞEKER GÖRÜNÜMLÜ BİR OKADAR SEVİMLİDİRLER... VETERİNER HEKİM VE TEKNİSYEN ARKADAŞLARIMIZ KONTROLÜNDE BAKIMLARI YAPILMAKTADIR.. IRK ÖZELLİĞİ GARANTİLİDİR.. HER HANGİ BİR ŞEKİLDE YAVRULARIMIZIN KIRMA OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. YAVRULARIMIZI İSTERSENİZ YAVRU ALTINDAN GÖREBİLİRSİNİZ.. ERKEK VE DİŞİ YAVRULARIMIZ BULUNMAKTADIR.. TÜRKİYENİN HER YÖNÜNE ULAŞIM PROBLEMİ OLMAKSIZIN GÖNDERİM YAPILIR. İLETİŞİM İÇİN: 🔒 Üyelere Özel

SEVİMLİ PUG YAVRULARI -
ÇOK SEVİMLİ PUG YAVRULARI.. ADANALI DİZİSİNİN VAZGEÇİLMEZ SEVİMLİ KÖPEĞİDİR.. TÜRKİYENİN TÜM İLLERİNDE ÇİFTLİĞİMİZ ADINA REFERANS MÜŞTERİLERİMİZ BULUNMAKTADIR... GÜVEN DUYMANIZ BİZİM İÇİN TİCARETTEN ÖNCE GELİR... ERKEK VE DİŞİ YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR.... TÜM İLLERE ÜCRETSİZ GÖNDERİM YAPILMAKTADIR(AŞI KARNESİ VE EĞİTİM KİTAPÇIĞI İLE BERABER) BİLGİ İÇİN: 🔒 Üyelere Özel

HARİKA DOBERMAN ARIYORSAN BURADA.. -
Temel Özellikleri Doberman kaslı ve son derece zarif bir köpektir. Erkek ve dişiler arasında mizaç farkı vardır. Dişiler, aileye karşı sakin, duyarlı ve duygulu, ancak yabancılara karşı kuşkucudur. Erkek, son derece zeki, ancak aceleci ve genellikle saldırgandır. Bu nedenle enerjik bir efendi tarafından yönetilmesi gerekir. Kötü doberman yoktur, kötü doberman sahibi vardır! sözü buradan gelir. Neler Yapar? Bekçi ve muhafız köpeği olarak kullanılan Doberman, yüz yılı aşkın bir süredir bu görevleri yerine getirmeyi sürdürmüştür. AYLIK DURUMUNA GÖRE AŞI PROGRAMI YAPILMIŞTIR... SAHİBİNE SAĞLIK GARANTİLİ TESLİM EDİLMEKTEDİR EĞİTİMİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN İLGİLİ EĞİTMENLERİMİZDEN YARDIM ALABİLİRSİNİZ... TÜRKİYENİN HER YERİNE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR... ERKEK / DİŞİ YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR... İLETİŞİM İÇİN: 🔒 Üyelere Özel

HARİKA YENİ GOLDEN YAVRULARI -
ŞEKER GİBİ YAVRU GOLDENLAR.. RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ HEPSİ ÇOK ŞEKER VE TATLIDIR.. SON DERECEDE OYUN SEVER HAREKETLİ SAĞLIK YÖNÜNDEN ŞÜPHE ETMEYECEĞİNİZDEN EMİN OLABİLİRSİNİZ... VETERİNER HEKİM OLARAK BİZZAT KENDİ KONTROLUM ALTINDA BÜYÜME PERİYODUNU TAMAMLAMAKTADIRLAR... ERKEK VE DİŞİ YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR... TÜRKİYENİN HER İLİNE GÖNDERİM İMKANIMIZ BULUNMAKTADIR.. KÖPEĞİNİZİ SAHİPLENDİKTEN SONRA TUVALET DİSİPLİNİ OYUNCAKLARI VE AŞI PROSEDÜRÜ İLE İLGİLİ BAKIM KİTAPÇIĞI KARNESİ İLE BİRLİKTE GÖNDERİLİR... RESİMLER 01, 09, 2010 TARİHİNDE ÇEKİLMİŞTİR, TEMSİLİ DEĞİL BİZZAT KÖPEKLERİN KENDİSİNE AİTTİR... BİLGİ İÇİN: 🔒 Üyelere Özel [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL]

ŞEKER GİBİ YAVRU GOLDENLAR.. RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ HEPSİ ÇOK ŞEKER VE TATLIDIR.. SON DERECEDE OYUN SEVER HAREKETLİ SAĞLIK YÖNÜNDEN ŞÜPHE ETMEYECEĞİNİZDEN EMİN OLABİLİRSİNİZ... VETERİNER HEKİM OLARAK BİZZAT KENDİ KONTROLUM ALTINDA BÜYÜME PERİYODUNU TAMAMLAMAKTADIRLAR... ERKEK VE DİŞİ YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR... TÜRKİYENİN HER İLİNE GÖNDERİM İMKANIMIZ BULUNMAKTADIR.. KÖPEĞİNİZİ SAHİPLENDİKTEN SONRA TUVALET DİSİPLİNİ OYUNCAKLARI VE AŞI PROSEDÜRÜ İLE İLGİLİ BAKIM KİTAPÇIĞI KARNESİ İLE BİRLİKTE GÖNDERİLİR... RESİMLER 01, 09, 2010 TARİHİNDE ÇEKİLMİŞTİR, TEMSİLİ DEĞİL BİZZAT KÖPEKLERİN KENDİSİNE AİTTİR... BİLGİ İÇİN: 🔒 Üyelere Özel [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL] [URL=🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel][/URL]

SEVİMLİ BEAGLELAR -
TÜM YAVRULARIMIZ %100 SAĞLIK GARANTİLİ TESLİM EDİLMEKTEDİR... ÖMÜR BOYU IRK ÖZELLİĞİ TESCİLLİDİR... AYLIK DURUMUNA GÖRE AŞI PROGRAMI YAPILMIŞTIR... EĞİTİMİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN İLGİLİ EĞİTMENLERİMİZDEN YARDIM ALABİLİRSİNİZ... TÜRKİYENİN HER YERİNE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR... ERKEK / DİŞİ YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR... İLETİŞİM İÇİN: 🔒 Üyelere Özel

MÜKEMMEL GÜZELLİKTE HUSKY YAVRULARI -
Temel Özellikleri Ota büyüklükte, canlı, dayanıklı, hoş görünüşlü ve hareketli bir köpektir. İnsanlara uyumlu ve duyguludur. İyi bir arkadaş olmakla birlikte son derece inatçıdır ve kolayca canı sıkılır. Neler Yapar? Hafif olduğu için hızlı koşabilir ve bu özelliği nedeniyle kızak yarışlarında kullanılır. özellikle Kanada`da ve ABD`nin kuzeyinde popüler bir cinstir. -KÖPEKLERİMİZ %100 ORJİNALDİR... -IRK VE SAĞLIK GARANTİLİ OLARAK SİZ MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ... -ÇİFTLİĞİMİZDE VETERİNER HEKİM VE TEKNİSYEN ARKADAŞLARIN KONTROLUNDA BÜYÜME PERİYODUNU TAMAMLAMAKTADIRLAR... -TÜRKİYENİN HER YERİNE SORUNSUZ ULAŞIM YAPILMAKTADIR... -ŞUAN İTİBARİYLE 45 GÜNLÜK YAVRULARIMIZDIR... -ERKEK / DİŞİ YAVRULAR BULUNMAKTADIR... -SAĞLIK KARNESİ VE YAVRU EĞİTİM KİTAPÇIĞI İLE TELİM EDİLMEKTEDİR.... BİLGE VET KÖPEK CENNETİ İLETİŞİM İÇİN: 🔒 Üyelere Özel

HARİKA ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ YAVRULARI -
Siz Değerli Müşterilerimize ; İnsana hizmet anlayışını, kaliteyi ve güvenilir olmayı ilke edinen firmamız; bu kısa zaman içerisinde yapmış olduğu çalışmalar ile de Sektöründe söz sahibi olan firma olmayı hak etmiştir. Şüphesiz ki firmamızın bu başarışı; profesyonel ve ekiplerinin uyumlu çalışmaları ile birlikte, firmamızın temel ilke ve hizmet anlayışında yer bulmuştur. Temel ilkemiz; doğrudan üretim ve doğrudan satış yaparken önce müşteriyi memnun etmek, daha sonra kazanmaktır. Türkiyenin her il bazında referans müşterilerimiz bulunmaktadır. 2 veteriner hekim ve 4 teknisyen ekibimizle hijyen ve sorumluluk sahibi olduğumuz çiftliğimize sizlerinde ziyaretlerinizi bekliyoruz. ALDIĞI DERECELER;(BABA) 17.03.2007 Bulgaristan Irk Standartları Yarışması 6 - 9 ay erkekler 1.liği 25.03.2007 2. İstanbul Şampiyonası 6 - 9 ay erkekler 1.liği 15.03.2007 2. Bursa Şampiyonası 6 - 9 ay erkekler 1.liği 05.05.2007 Balkan Şampiyonası (İstanbul) 9 - 12 ay erkekler 3.lüğü 03.06.2007 2. Ankara Şampiyonası 9 - 12 ay erkekler 1.liği Secere alman çoban köpeklerinde ırk garantisidir.Secereli yavrunuzun ırk garantisi ve ırkının özelliklerini taşıdığını görmek için köpeğin büyümesini beklemenize gerek yoktur. TÜM YAVRULARIMIZ %100 SAĞLIK GARANTİLİ TESLİM EDİLMEKTEDİR... IRK ÖZELLİĞİ TESCİLLİDİR... AYLIK DURUMUNA GÖRE AŞI PROGRAMI YAPILMIŞTIR... 2 YIL ÜST ÜSTE BİRİNCİLİK ELDE EDEN KÖPEK EĞİTMENİMİZDEN EĞİTİM HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ .. TÜRKİYENİN HER YERİNE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR... ERKEK / DİŞİ YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR... İLETİŞİM: 🔒 Üyelere Özel

Siz Değerli Müşterilerimize ; İnsana hizmet anlayışını, kaliteyi ve güvenilir olmayı ilke edinen firmamız; bu kısa zaman içerisinde yapmış olduğu çalışmalar ile de Sektöründe söz sahibi olan firma olmayı hak etmiştir. Şüphesiz ki firmamızın bu başarışı; profesyonel ve ekiplerinin uyumlu çalışmaları ile birlikte, firmamızın temel ilke ve hizmet anlayışında yer bulmuştur. Temel ilkemiz; doğrudan üretim ve doğrudan satış yaparken önce müşteriyi memnun etmek, daha sonra kazanmaktır. Türkiyenin her il bazında referans müşterilerimiz bulunmaktadır. 2 veteriner hekim ve 4 teknisyen ekibimizle hijyen ve sorumluluk sahibi olduğumuz çiftliğimize sizlerinde ziyaretlerinizi bekliyoruz. ALDIĞI DERECELER;(BABA) 17.03.2007 Bulgaristan Irk Standartları Yarışması 6 - 9 ay erkekler 1.liği 25.03.2007 2. İstanbul Şampiyonası 6 - 9 ay erkekler 1.liği 15.03.2007 2. Bursa Şampiyonası 6 - 9 ay erkekler 1.liği 05.05.2007 Balkan Şampiyonası (İstanbul) 9 - 12 ay erkekler 3.lüğü 03.06.2007 2. Ankara Şampiyonası 9 - 12 ay erkekler 1.liği Secere alman çoban köpeklerinde ırk garantisidir.Secereli yavrunuzun ırk garantisi ve ırkının özelliklerini taşıdığını görmek için köpeğin büyümesini beklemenize gerek yoktur. TÜM YAVRULARIMIZ %100 SAĞLIK GARANTİLİ TESLİM EDİLMEKTEDİR... IRK ÖZELLİĞİ TESCİLLİDİR... AYLIK DURUMUNA GÖRE AŞI PROGRAMI YAPILMIŞTIR... 2 YIL ÜST ÜSTE BİRİNCİLİK ELDE EDEN KÖPEK EĞİTMENİMİZDEN EĞİTİM HAKKINDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ .. TÜRKİYENİN HER YERİNE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR... ERKEK / DİŞİ YAVRULARIMIZ MEVCUTTUR... İLETİŞİM: 🔒 Üyelere Özel

Satılık Rottweiler Yavrusu 2 Aylık Dişi -
2 aylık yavru köpeğimi satıyorum ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel numaralı telefonlardan bana ulaşabilirler.

Satılık Rottweiler Yavrusu 2 Aylık Dişi -
2 aylık yavru köpeğimi satıyorum ilgilenen arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel numaralı telefonlardan bana ulaşabilirler.

1 YAŞINA KADAR DİŞİ PİTBULL ARIYORUM ÜCRETSİZ -
1 YAŞINDAN BÜYÜK OLMAMAK KAYDIYLA DİŞİ BİR PİTBUL ARIYORUM VERMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR 🔒 Üyelere Özel NOLU TELDEN BANA ULAŞABİLİRLER

3 Aylık Alman Kurdu Kayıp ( İzmir ) -
Arkadaşlar Şirinyerden Kaybolan 2 Tane Köpegimiz Vardı . Biri 3 Yasında alman kurdu dişi ( annesi ) Birde Yavrusu 3 Aylık Dişi Alman Kurdu. Annesini Yarım saat sonra Akıncılarda Buldum Fakat Yavrusu Kayıp. 3 Aylık Alman Kurdu Yavrusu Dişi. Koyu Renkte. Uzun Tüylü Kulakları Kırık ( Düşük Yani Dik Değil ) Bulanların 🔒 Üyelere Özel Numaralı Telefonu Aramaları Rica Olunur. Mesaj Atın Ben Sizi Ararım.. Yeterki Köpeği Bulalım :S

2 yaşındaki golden`ımıza yuva arıyoruz... -
iş yüzünden bakmakta sıkıntı çektiğimiz kızımıza iyi bakacak yeni bir sahip arıyoruz. Ankara`da olması tercihimzidir.

iş yüzünden bakmakta sıkıntı çektiğimiz kızımıza iyi bakacak yeni bir sahip arıyoruz. Ankara`da olması tercihimzidir.