Köpek Forumları

Ücretsiz Köpek Verenler

19.07.2010 Doğumlu Alman Kurdu -
19.07.2010 Doğumlu Alman Kurdu Erkek Safkan Geldiğinde anneyide Görme imkanınız Vardır. Şehir : İzmir Semt : Buca/Şirinyer Fiatı : 250TL Tel : 🔒 Üyelere Özel Berker YILMAZ Not : ( Önceki Verdiğim İlanlarda 8. Ay Olarak Yazılmıstı Yanlıslık Olmustu Ondan Düzeltildi. )

COCCER YAVRULARI -

25 AĞUSTOS DOGUMLU 6 ERKEK , 2 DİŞİ YAVRU MEVCUTTUR 

45 GÜNLÜK OLDUKLARINDA SAHİPLERİNE TESLİM EDİLECEKTİR.

<==> TÜRKİYENİN HER İLİNE TESLİMATIMIZ VARDIR.<==>

İRTİBAT: 🔒 Üyelere Özel

FIYAT: 355

ŞUAN SATIŞTA
GOLDEN RETRİEVER , LABRADOR , ROTTWİELER , AMERİKAN & İSPANYOL COCKER , YAVRULARIMIZDA MEVCUT.
TOPLU SATIŞ VE DETAYLİ BİLGİ İÇİN LÜTFEN İRTİBATA GECİNİZ.,

COCCER YAVRULARI -

25 AĞUSTOS DOGUMLU 6 ERKEK , 2 DİŞİ YAVRU MEVCUTTUR 

FIYAT: 355

ŞUAN SATIŞTA
GOLDEN RETRİEVER , LABRADOR , ROTTWİELER , AMERİKAN & İSPANYOL COCKER , YAVRULARIMIZDA MEVCUT.

ANADOLU ASLANI.. -

11 AYLIK OLUP BAHCEDEKİ YER SIKINTISINDAN DOLAYI MUHTESEM EVLADIMIZ SATILIKTIR..

FABRİKA TARZI VEYA BÜYÜK BAHCESİ OLAN KİŞİLERE İYİ BAKACAGINDAN EMİN OLDSUGUMUZ TAKTİRDE FİYATTA BİRAZ DAHA İKRAM YAPABİLİRİZ..

İRTİBAT : 🔒 Üyelere Özel

ANADOLU ASLANI.. -

11 AYLIK OLUP BAHCEDEKİ YER SIKINTISINDAN DOLAYI MUHTESEM EVLADIMIZ SATILIKTIR..

FABRİKA TARZI VEYA BÜYÜK BAHCESİ OLAN KİŞİLERE İYİ BAKACAGINDAN EMİN OLDSUGUMUZ TAKTİRDE FİYATTA BİRAZ DAHA İKRAM YAPABİLİRİZ..

ANADOLU ASLANI.. -

BUZ ÜLKESİNİN CESUR ŞOVALYELERİ -

25 AĞUSTOS DOGUMLU 2 DİŞİ YAVRU MEVCUTTUR 

ŞUAN SATIŞTA

BUZ ÜLKESİNİN CESUR ŞOVALYELERİ -

25 AĞUSTOS DOGUMLU 2 DİŞİ YAVRU MEVCUTTUR 

ŞUAN SATIŞTA

19.08.2010 Doğumlu Alman Kurdu Yavruları ( İzmir ) -
19.08.2010 Doğumlu Alman Kurdu Erkek Safkan Geldiğinde anneyide Görme imkanınız Vardır. Şehir : İzmir Semt : Buca/Şirinyer Fiatı : 250TL Tel : 🔒 Üyelere Özel Berker YILMAZ

yavru köpek arıyorum -
ücretsiz verilicek yavru köpek arıyorum bakmak için sakaryada bahçeli evmiz var ona çok iyi bakabiliriz başlangıçta istanbulda bakıcam 2 ay sonra sakaryaya götüreceğim rott olursda sevinirim hoşçakalın mutlu olun tlf no 🔒 Üyelere Özel

köpek arıyorum -
izmirde yavru köpiş arıyorum küçük ve çocuklarla anlaşan bir ırk istiyorum

beyaz boxer -
Selam, evde beslediğim laf dinleyen beyaz boxerimizi o na en az bizim kadar iyi bakacak aileye vermek istiyorum. Çocuklu aileler tercihimizdir. akşama kadar sıkılmadan oyun oynar. Resimlerini 🔒 Üyelere Özel burada görebilirsiniz. O na iyi bakacak aileye ücretsiz vereceğim. 🔒 Üyelere Özel

beyaz boxer -
Selam, evde beslediğim laf dinleyen beyaz boxerimizi o na en az bizim kadar iyi bakacak aileye vermek istiyorum. Çocuklu aileler tercihimizdir. akşama kadar sıkılmadan oyun oynar. Resimlerini 🔒 Üyelere Özel burada görebilirsiniz. O na iyi bakacak aileye ücretsiz vereceğim. 🔒 Üyelere Özel

1 yasında husky -
arkadaslar karamandayım ve 1 yasında ki husky mi cüzzi bir miktar karsılığı sahiplendimek istiyorum 100 tl talep ediyorum gözleri mavi renk değildir. saftır. isteyenlere gösterilir. 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel

3 yaşında golden cinsi köpeğime yuva arıyorum.. -
golden cinsi erkek 3 yaşındaki dünya tatlısı köpeğimi maddi durumumun bozulması nedeniyle çok üzülerek vermek zorundayım.bahçeli olan evimden normal standartlarda bir daireye taşınmak durumundayım ve annemin astım hastası olması nedeniyle evde bakımı mümkün değil.iyi şartlarda bakılacak olması benim için herşeyden önce gelir.çok sıcak kanlı zeki oyuncu çocuklara düşkün ve aşırı halde sevimli bir hayvan..ilgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel nolu numaradan bana ulaşmalarını rica ediyorum.istanbul dışına vermeyi düşünmüyorum.

safkan pekingese köpeğimi veriyorum. -
ankaradan satılık pekingese cinsi köpeğimi veriyorum fiyatı 600 liradır fakat yinede görüşülebilir 🔒 Üyelere Özel email adresnden bana ulaşabilirsiniz ciddi olanlar yazsın lütfen.

K.maraş Ve çevre illerden Sibirya Husky veya RotweiLLer bakım için alınacaktır -
BahçeLi evi oLan. köpeqinee zaman ayrabiLen köpeqin huzuru ve saglıqı için her imkanı sunabiLen bir sahip arayan K.maraş ve çevresi illerden Husky veya rotweiLLer köpek cinsLerinden köpek arıyorum ilgilenenler msj bırakabilir

Ücretsiz Rottweiler Yavrusu Arıyorum -
Ankara Batıkent`te ikamet ediyorum, evim dubleks ve köpek beslemeye müsait ücretsiz safkan yavru Erkek Rottweiler sahiplenmek istiyorum. Düşüncem köpek beslemek değil bir arkadaş edinmek.

Labrador retriever 3 aylık safkan Ücretsiz -
arkadaşlar 1 ay önce almış olduğum safkan labrador retriever köpeğimi çalışmam dolayısıyla bakamıyorum bu yüzden ona iyi bakabilecek bi arkadaşa vermeyi düşünüyorum cep no 🔒 Üyelere Özel bulunduğum şehir trabzon...

Labrador retriever 3 aylık safkan Ücretsiz -
arkadaşlar 1 ay önce almış olduğum safkan labrador retriever köpeğimi çalışmam dolayısıyla bakamıyorum bu yüzden ona iyi bakabilecek bi arkadaşa vermeyi düşünüyorum cep no 🔒 Üyelere Özel bulunduğum şehir trabzon...