Ücretsiz Köpek Verenler
pitbul istiyorum pitbul pitbul(staf) !!!!!! 🔒 Üyelere Özel...ticari çıkarcılar aramasın bana hediye ,emanet edebilecek köpek sahipleri dostlar tel.larınızı bekliyorum izmir
slm yavru arkadaş arıyorum. Alman kurdu veya rottweiler olabilir. istanbulda oturuyorum bahçeli evim var.çok iyi bakarım yeterki arkadaşım olsun
ıstanbulda otruyorum bahcesı olan evımız var gerek ıcerde gerek bahcede sevgıyle bakabılecegımız yavru bır dost arıyoruz ası vs herseynı bızzat kendımız yaptırıcaz en ıyı sekılde bakılacak 🔒 Üyelere Özel adresnden ıletısım kurabılırsınz
slm kendime ücretsiz arkadaş arıyorum. yavru alman kurdu veya rottweiler olursa sevinirim.istanbulda oturuyorum lütfen mesaj atın.
ücretsiz sahipleneceğim bir evlat istiyorum mesaj atarsanız sevinirim 🔒 Üyelere Özel izmir
7 aylık boxer-d.arg. kırma köpeğimi ücretsiz vermek istiyorum. bakabileceğine inananlar 🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirler
Golden kizimizin yavrularina yuva aramaktayiz, Mersin den ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel a mesaj atabilirler.
Golden kizimizin yavrularina yuva aramaktayiz, Mersin den ilgilenenler 🔒 Üyelere Özel a mesaj atabilirler.
Çalıştığım için İlgilenemediğim ve doğduğundan bugüne kadar benim büyüttüğüm siyah renk labrador cinsi köpeğimi ücet talp etmeden gerçekten bakabilecek birine vermek istiyorum. Bütün aşıları yaptırıldı. Eğitimi ar fakat ileri derecede değil. Gel , git , otur , kalk , yanımda yürü , beni geçme , bekle , getir , bırak gibi komutları biliyor.Bulunduğu yere tuvaletini yapmıyor gece havlayıp yada ağlayıp çereye rahatsızlık vermiyor. Hiçbirşekilde saldırganlığı bulunmuyor. 5 Yaşında. Ve gerçekten ilgi istiyor :((
İletişim için : 🔒 Üyelere Özel numaralı teefonu arayabilirsiniz.
Hakan Özelçi
Çalıştığım için İlgilenemediğim ve doğduğundan bugüne kadar benim büyüttüğüm siyah renk labrador cinsi köpeğimi ücet talp etmeden gerçekten bakabilecek birine vermek istiyorum. Bütün aşıları yaptırıldı. Eğitimi ar fakat ileri derecede değil. Gel , git , otur , kalk , yanımda yürü , beni geçme , bekle , getir , bırak gibi komutları biliyor.Bulunduğu yere tuvaletini yapmıyor gece havlayıp yada ağlayıp çereye rahatsızlık vermiyor. Hiçbirşekilde saldırganlığı bulunmuyor. 5 Yaşında. Ve gerçekten ilgi istiyor :((
İletişim için : 🔒 Üyelere Özel numaralı teefonu arayabilirsiniz.
Hakan Özelçi
3 aylık macar golden kızıma ilgilenemediğim için yuva arıyorum.