Ücretsiz Köpek Verenler
Merhaba arkadaşlar 0-6 aylık golden köpeği arıyorum İstanbul Avcılar- Güngören civarlarında oturup da vermek isteyenler m.akbabaa@hotmail.🔒 Üyelere Özel adresine mail atabilirler. İlan 20 nisan'a kadar geçerlidir. Evde beslenecektir.
Kediden biraz büyük küçük ırk melez köpeğime yuva arıyorum.Tuvalet eğitimi var sakin iyi huylu bir hayvan.İnsanlardan özellikle erkeklerden çok korkuyor.
Tuba Kır 🔒 Üyelere Özel
Kediden biraz büyük küçük ırk melez köpeğime yuva arıyorum.Tuvalet eğitimi var sakin iyi huylu bir hayvan.İnsanlardan özellikle erkeklerden çok korkuyor.
Tuba Kır 🔒 Üyelere Özel
Tuba Kır 🔒 Üyelere Özel
Tuba Kır 🔒 Üyelere Özel
Tuba Kır 🔒 Üyelere Özel
arkadaşlar evcil hayvan bakımı konusunda her ne kadar siz büyüklerim kadar olmasada deneyimliyim diyebilirim. yalnız yaşıyorum, bnmle yalnızlığımı paylaşabilecek bir dost arıyorum. trabzon cevresi için.
ben sahiplenmk istiyorum köpeği duruyorsa tek cocugum ve bi arkadasa ihtiyacım var benimle cok mutlu olucak daha öncede köpek besledim